reformistul scrie:http://www.pandurul.ro/Actualitate/2013-02-28/O+mie+de+apicultori+gorjeni+protesteaza+impotriva+grilei+de+impozitare
http://www.gorjeanul.ro/economie/1100-d ... Itemid=130
ghitacusman scrie:ca sa castigam pe termen lung trebuie sa fim capabili sa pierdem pe termen scurt .Ori acest lucru (pierderea ) este aproape imposibil (din cauza hotiei si saraciei ).Sa presupunem ca maine Sorin ar suna mobilizarea .Cati santem in stare sa raspundem PREZENT ????????? . Si atunci despre ce vorbim ? (cai verzi pe pereti ).Daca intoarcem foaia vedem ca sant si ceva specimene care stiu sa profite ,dar nu ar treebui sa descurajeze .
so-ri-pan scrie:Vad ca "valetul"viorel de Campina tace. Este defect profesional. Ca orice militian nu are opinie, trebuie sa primeasca OK de la "Profesorul".
Va informez tot eu, chiar daca ma impusca in camp "garda"!!! Romapis a ramas fara presedinte pana la "Blaj". S-au certat ca chiorii. Singurul care merita, Dl. Tocan, care are totusi coloana vertebrela, a fost contrat de comerciantul "BEEVITAL" care are impresia ca-i cel mai indreptatit sa fie numarul unu in sforile apiculturii romanesti. Nenorocirea ACA aste asisderea cu nenorocirea Romapis. Ar fi culmea ca intr-o asemenea structura ar fi un APICULTOR. Tineti de ei fretilor sa nu le scape "darurile".
Sunt mahnit ca inca unul cu mintea intreaga ca Dom`Bazil inca se mai lasa amagit de unul ca Fetea!!!!
Oricum va doresc miere multa sa aveti sa dati si lui Ponta.
Eu ma apuc de viermi de matase. Nu ma mai expun impusscaturilor "derbedeilor" care nu au ezitat sa ma ameninte.
Va doresc tuturor "sucesuri" in apicultura!
sorinmob scrie:astazi am primit de la cineva de la apdrp valcea un tabel prin care erau schimbate cotele de impozitare . mai precis pentru noi se impoziteaza de la 100-300 cu 108 lei /stup cota de impozitare si de la 300 cu 93 lei .cine are mai multe informatii sa treaca la aparat.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori