fara patima pro sau contra unei asociatii sau forum privat!
Va rog pe toti!
...revenim la topic...revenim la proiectul de lege...
Dragos2006 scrie:proapi scrie:
Pentru clubul de la Buzau, cu forum privat, ce fundamentare prezentati la modificarea legii, daca insistati cu dispozitii finale de tot rasul european sa nu va mirati cant totul se va intoarce impotriva voastra...
Mitica esti in eroare !!! forumul privat este administrat de la Ploiesti !In fapt axa Ploiesti - Constanta.
Ca acar reprezinta acum o minoritate de stupari este o realitate si trebuie sa tinem cont de acest fapt .
NU MAI TRAIM IN COMUNISM , EU NU VREAU SA FIU REPREZENTAT DE ACAR !!!! Vreau sa traiesc liber si sa nu fiu obligat sa ma inscriu intr-o asociatie asa cum au facut comunistii in anii 50 - 60.
Dragos2006 scrie:Daniele , eu si multi ca mine NU vrem sa fim in nici o asociatie si nu vrem nici bani 'europeni" . E dreptul nostru garantat de costitutie . Noi vrem sa fim liberi si sa practicam apicultura in liniste .
Dila Daniel scrie:Dragos2006 scrie:Daniele , eu si multi ca mine NU vrem sa fim in nici o asociatie si nu vrem nici bani 'europeni" . E dreptul nostru garantat de costitutie . Noi vrem sa fim liberi si sa practicam apicultura in liniste .
iti impartasesc punctul de vedere!
Dar apicultura in liniste, cu responsabilitatea de a nu crea altora neliniste.....ma refer la boli!
Adica,cu inregistrare dsv,cum ai afirmat si tu,dar eu la primarie,nu asi obliga pe nimeni sa se inscrie.Dar nici pretentii sa fie anuntati sau altele,sa nu aiba !
Dragos2006 scrie:Oblicativitatea inregistrarii terenurilor agricole , animale , etc. in registrul agricol este stipulata prin legea 28 din 2008 si consolidata cu legea 98 din 2009 . Asa ca oricum suntem obligati sa inregistram familiile de albine in registru agricol .
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator