proapi scrie:E bine si ce spune Valter, posibila implicarea federatiei, de nu scoate nicio vorba, interes nu vad, poate ceva legat de campania electorala, de genu' noi nu vedem, castigati voi ceva teren, ca avem multe de facut, aiurea in tramvai. Deserviciul este asigurat.
Ceva legat de piratii financiari de pe langa "programul de sustinere a apiculturii", ar fi, dar tot nu schimba problema...
Stii ca te respect si te pretuiesc ca pe cel mai bun prieten.
Nu cunosc politica, nu fac politica nimanui, votez constant cu opozitia...politica mea e munca(silnica) si ia ma elibereaza...
Implicarea Federatiei(si nu numai) este certa, dupa mirosul de praf de liniste lasat la curtea regelui Fetea si surprinderea pe care o arati tu, Chirila, Popescu, ia(implicarea) se va dovedi la intanlirea de luni la MAPDR.
PS. Toate surogatele de hrana vandute in Romania(initial cu titlul de momeala la fraieri/ de catre cei care trebuiau sa cumpere miere) au adus atat de multi bani celor care le-au vandut(cat si ''mediatorilor'') de nici macar nu va puteti imagina.
Hrana nu s-a cumparat doar cu factura decontabila ci s-a plusat adanc pentru a creste productia de miere ''care este''.
De ce nu se aloca o suna de bani pentru hranire direct apicultorului(x lei) si se deconteaza prin PANA MEA...ia statul 24%(bravos sprijin), ia producatorul sacazului 76%( pentru 30% apa) din care pune si el deoparte % pentru ''representanti'' sau poate pentru lumea politica...iar noua ne deconteaza ''nimic''.
PNA este un carnaval(vroiam sa spun o mascaraca) la care toti ne bucuram... cu mic, cu mare si participam din orgoliu financiar.Nu Fetea tipa in gura mare?... ''ca ce domnule tipa unu'(adica eu) ca se fac matrapaslacuri''...etete na matrapazlacuri...o sa fie spectator la cel mai bun film pe care-l putea turna in mandatul asta...''legea apiculturii fara voia lui Fetea''-si asta pentru ca a subestimat asociatiile , federatiile si oamani care la fac jocurile...oricum si lui ai plac jocurile.
ps2. pot sa-mi aduc aminte un singur lucru, de cand raschetam peretii ministerului, cum ca la intrare in sala de sedinte ti se cerea ''delegatia organizatiei profesionale'' pe care o reprezinti si mandatul de vot. ACA venea cu Zorici si eventual cu dl.ing. Popescu ION ori masele veneau cu zeci de reprezentanti si ''galerie'' pe cei din MAPDR.
ps3 astept primul control cu amenda...