proapi scrie:Probabil cei care au pregatit acest proiect sunt in necunostinta de cauza.
Printr-o minima logica de scoala elementara, ii rog sa-si puna urmatoarea intrebare:
Credeti ca Europa apicola este mai avansata decat noi prin sanctiuni in lege, prin marcarea stupilor, prin carnete de stupina, prin agentii guvernamentale cu activitati in filogenia rasei? Ca sa nu aduc in discutie tarile intr-adevar dezvoltate apicol de pe alte continente!
Strict legea trebuie sa protejeze albina si pe apicultor, sa fie clara, fara interpretari in spete juridice.
Eu nu accept in profesia mea pe cineva care gandeste impotriva mea.
proapi scrie:Aici e problema, a cui interes promoveaza?
letsoc scrie:Vai de noi , vai de albina si vai de cei de dupa noi...
so-ri-pan scrie:In ce priveste absenta mea de pe FORUMURI va marturisesc ca sunt dezamagit de postarile "la misto" ale unora. Am incercat sa fiu deschis pe forumuri insa implicarea apicultorilor este redusa cand e vorba de aspecte serioase ale vietii apicole. Cum ridica cineva o problema cat se poate de serioasa, in loc sa se faca comentarii si propuneri pertinente, se gaseste cineva sa trateze superficial subiectul(la misto), sau sa-l bagatelizeze. Asta este motivul pentru care conducatorii asociatiilor nu mai posteaza, iar informatiile catre apicultori vin "la mana doua".
Aceste postari, sa stiti cu siguranta, sunt citite si de oficialii ministerelor. Nimanui nu-i convine, conducatori de asociatii, sindicate, care se prezinta la discutii si negocieri pe diverse teme pe baza de reprezentativitate, sa fie luati in ras pentru o postare incorecta pe internet .
lucky5strike scrie:Eu refuz sa functionez pe o asemenea lege, care vine in fata cu o colosala lista de sanctiuni.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori