nicus scrie:DISTANTA ACEASTA MI SE PARE O MARE GLUMA. (asta daca vrem sa producem miere nu sa stam in tribunale si sa umflam bugetu statului)
Nicus,ai inteles fix...nimic.
Reciteste te rog inca odata totul!
nicus scrie:DISTANTA ACEASTA MI SE PARE O MARE GLUMA. (asta daca vrem sa producem miere nu sa stam in tribunale si sa umflam bugetu statului)
stancu marin scrie:am impresia ca ACA nu vrea sa reprezinte interesele membrilor ,desi sunt membru ,tot timpul ACA afost ocupata ,oare cu ce ? nu cu interesele membrilor cotizanti ? lucru care ma face sa ma mai gindesc , si ca mine sunt multi membri
proapi scrie:ACA este dictatoriala. Exista motive pentru o afirmatie ca asta?
ilalexandru scrie:Legat de problema platii polenizarii...nu se va obtine nicodata lucrul asta. Ce fermier e prost sa scoata banii din buzunar pentru a plati un apicultor sa vina la parcela lui de floarea soarelui? Eu daca am 500 de hectare semanate cu floarea soarelui credeti ca sunt fraier sa semnez vreun contract de polenizare, in conditiile in care apicultorii vin singuri la lanul meu? De ce sa nu-mi ramana banii in buzunar mie, ca oricum polenizarea tot se va realiza. Sau daca langa mine, e un fermier care are semnat un contract de polenizare cu un apicultor, albina acelui apicultor nu vine si in lanul meu?
so-ri-pan scrie:I... I
.... NECESITATEA PLATILOR PENTRU POLENIZARE. Ideea este:
1- In cazul polenizarii culturilor de POMI FRUCTIFERI, LUCERNA PT. SEMINTE, RAPITA si FL.SOARELUI, ferma agricola care incheie contract de polenizare cu apicultorii inscrisi intr-o forma asociativa, sa-i fie dedusa aceasta cheltuiala din impozit.
2-Sa gasim o solutie asemanatoare si pentru polenizarea padurilor.
.
so-ri-pan scrie:I
II
Avand in vedere ca suntem la inceputul unui nou ciclu privind contributiile europene, Sindicatul Apicol National impreuna cu Federatia Agrostar, demareaza o actiune de convingere a Ministerelor de Finante si Mediului, cu mijloace sindicale, PRIVIND NECESITATEA PLATILOR PENTRU POLENIZARE. Ideea este:
1- In cazul polenizarii culturilor de POMI FRUCTIFERI, LUCERNA PT. SEMINTE, RAPITA si FL.SOARELUI, ferma agricola care incheie contract de polenizare cu apicultorii inscrisi intr-o forma asociativa, sa-i fie dedusa aceasta cheltuiala din impozit.
2-Sa gasim o solutie asemanatoare si pentru polenizarea padurilor.
Pentru acest subiect astept propunerile dumneavoastra si pe siteul FEDERATIAAGROSTAR, FORUMUL APICOL
Este important sa fie in tema si Presedintele Nicolae Stefan, sa cunoasca si el problemele din scrisul dumneavoastra.
Asta nu inseamna ca aici este interzis subiectul::))) Ba din contra, aici puteti face si "glume"!!!! Subiectul insa este cat se poate de serios..
Dragos2006 scrie:
Aceasta noua lege nu ca este buna , este foarte buna pentru apicultori , bineinteles cu unele modificari acceptate din start de reprezentantii MADR.
stancu marin scrie:am impresia ca ACA nu vrea sa reprezinte interesele membrilor ,desi sunt membru ,tot timpul ACA afost ocupata ,oare cu ce ? nu cu interesele membrilor cotizanti ? lucru care ma face sa ma mai gindesc , si ca mine sunt multi membri
proapi scrie:Voi decideti pentru voi. Este dreptul vostru sa aveti o filiala care lucreaza pentru voi, schimbatii conducerea, daca nu se poate altfel.
Dragos2006 scrie: cum poate pulimea sa schimbe vicepresedintele unei filiale ???????????
Art 2 [...] Definitii:
x) carnetul stupinei - document elaborat de forma asociativă şi aprobat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor care conţine informaţii cu privire la mişcarea efectivului, starea de sănătate şi întreţinere a fiecărei familii de albine, tratamentele efectuate, deplasările în pastoral, precum şi alte operaţiuni din domeniul apicol.
alt stupar scrie:nicus scrie:DISTANTA ACEASTA MI SE PARE O MARE GLUMA. (asta daca vrem sa producem miere nu sa stam in tribunale si sa umflam bugetu statului)
Nicus,ai inteles fix...nimic.
Reciteste te rog inca odata totul!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori