Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde stupul » 04 Feb 2013, 12:12

Daca vi s-o pus de " una mica " , cu sau fara folcloriste cu siguranta ca va este bine cu gheara ( care zgarie rau) si e si "tainuita"."Omul e citit si scrie mult" . Despre ce ? De " una mica "?
stupul

Mesajde Nicolaus » 04 Feb 2013, 12:18

Gheara trebuie cultivat in forum, are ceea ce ne trebuie.
Nicolaus

Mesajde stupul » 04 Feb 2013, 12:20

Nicolaus scrie:Gheara trebuie cultivat in forum, are ceea ce ne trebuie.

Va trebuie un" jurist" nu o" gheara tainuita" care va zgarie rau... in timp ce-o pune de "una mica"!
stupul

Mesajde stupul » 04 Feb 2013, 12:23

Nicolaus = Nicus ?
stupul

Mesajde nicus » 04 Feb 2013, 12:27

Ne vedem pe 11.02.2013 la Bucuresti cu totii, Nicolaus, Nicus, Stupul...ok?
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde stupul » 04 Feb 2013, 12:35

Eu nu ma duc la Bucuresti. E prea departe si nu am resursele necesare pentru a ajunge acolo.
Va doresc succes !
Dar in orice caz nu " la una mica" ci la "viitorul apiculturii"!
stupul

Mesajde Nicolaus » 04 Feb 2013, 13:19

stupul scrie:Nicolaus = Nicus ?

NU
Nicolaus

Mesajde Bubu Trantoru' » 04 Feb 2013, 14:06

Rezumat protest PLOIESTI

Azi la intalnirea de protest de la Ploiesti au fost prezenti aproximativ 30 de apicultori(sunt indulgent) 10 reporteri de la diferite televiziuni si vreo 30 de jandarmi.Dupa ce s-au acordat interviuri in care s-au prezentat motivele ce au dus la acest protest am fost invitati in audienta la prefectul de Prahova.Aici s-au expus cererile protestului nostru:
-din start s-a plecat de la ideea ca suntem de accord cu impozitarea dar nu in acest mod fraudulos
-de ce albina a fost incadrata la zootehnie
-daca a fost incadrata la zootehnie de ce nu primim subventii ca celelalte ramuri
-de ce nu se plateste polenizarea
-cum s-a calculat norma de venit
-de ce nu se plateste subventie in cazul unui an calamitat
Dupa aceste discutii s- a ajuns la o intelegere si anume ca saptamana viitoare sa se organizeze o intalnire intre reprezentantii SAN si parlamentarii judetului Prahova acestia din urma urmand sa prezinte problemele noastre in Parlament.
Tin sa subliniez urmatoarele:
-pe acest forum s-au anuntat multi apicultori cum ca vor veni la protest dar au fost prezenti doar cu spiritul(cred eu mintindu-ma)
-NIMENI DIN CONDUCEREA ASOCIATIILOR APICOLE PRAHOVA NU A FOST PREZENT

Cu stima,
Silviu Stan
Ultima oară modificat de Bubu Trantoru' pe 04 Feb 2013, 15:17, modificat 1 dată în total.
Albina e satirică: înţeapă. Eu am umor: pişc.
Bubu Trantoru'

Mesajde BotaPaul » 04 Feb 2013, 14:18

-din start s-a plecat de la ideea ca suntem de accord cu impozitarea dar nu in acest mod fraudulos
-daca a fost incadrata la zootehnie de ce nu primim sucventii ca celelalte ramuri
-de ce nu se plateste sucventie in cazul unui an calamitat
Foarte Bine sa pus problema
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde Mircea_63 » 04 Feb 2013, 14:44

BotaPaul scrie:
-daca a fost incadrata la zootehnie de ce nu primim sucventii ca celelalte ramuri
Foarte Bine sa pus problema

Oi fi fiind eu mai sucit, dar...le iau pe rand:

1. De ce a fost incadrata la zootehnie? Si daca schimba incadrarea la entomotehnie te ajuta cu ceva?
2. SuBventii (nu suCventii)...n-ar fi rau. Poate vor face ceva in privinta asta.
3. Mult reclamata plata a polenizarii este de fapt un contract intre proprietarul plantatiei si apicultor. El te cheama- tu te duci, el plateste- tu prestezi. E o afacere privata. Cum naiba sa fie asta, agricultorii sa plateasca o taxa in plus pentru ca albinele le polenizeaza culturile? Poate unii nu vor asta! Poti sa-i obligi?
4. Daca iti explica cum s-a calculat norma de venit, inseamna ca ti-a rezolvat revendicarea?
Iti explic eu cum: productia de miere a Romaniei, impartita la numarul de stupi = 10 kg

5. Platile pentru calamitati tin de asigurari! E tot o afacere privata. Nu cred ca poate fi calamitata toata Romania. Cine te impiedica sa alegi unde mergi in pastoral?

Foarte probabil ca scrisa mea va fi interpretata ca fiind o contră si mi-o voi lua. Totusi, eu afirm ca nu e contra ci sustin ca e OK sa ne sustinem revendicarile, dar atentie ce revendicam, cum formulam si atentie la ce cerem, altfel avem toate sansele sa iasa un bluf.

Daca deranjeaza ce am scris eu, ganditi-va ca cei care va vor raspunde vor fi cu mult mai "rai". Daca au si o televiziune care tine cu ei, va fac praf imediat daca nu e bine gandita treaba.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde reformistul » 04 Feb 2013, 14:46

Bubu Trantoru' scrie:Rezumat protest PLOIESTI

Azi la intalnirea de protest de la Ploiesti au fost prezenti aproximativ 30 de apicultori(sunt indulgent) 10 reporteri de la diferite televiziuni si vreo 30 de jandarmi.Dupa ce s-au acordat interviuri in care s-au prezentat motivele ce au dus la acest protest am fost invitati in audienta la prefectul de Prahova.Aici s-au expus cererile protestului nostru:
Dupa aceste discutii s- a ajuns la o intelegere si anume ca saptamana viitoare sa se organizeze o intalnire intre reprezentantii SAN si parlamentarii judetului Prahova acestia din urma urmand sa prezinte problemele noastre in Parlament.
Tin sa subliniez urmatoarele:
-pe acest forum s-au anuntat multi apicultori cum ca vor veni la protest dar au fost prezenti doar cu spiritul(cred eu mintindu-ma)
-NIMENI DIN CONDUCEREA ASOCIATIILOR APICOLE PRAHOVA NU A FOST PREZENT

Cu stima,
Silviu Stan

Important e ca s-a facut acest lucru. Daca s-ar face lucruri similare si in alte orase in tara, ar fi mai multe sanse de reusita. Cred ca multi s-au anuntat, dar nu au venit. De multe ori se intampla asa. Asteapta sa le rezolve altii si problemele lor. Mentalitatea romaneasca. E greu sa o schimbi.
reformistul

Mesajde octav79 » 04 Feb 2013, 15:15

Dragos2006 scrie:Asa spuneati si pe timpul lui Boc...

Asa e
Concluzia: Bucura-te de ce ai azi ca maine va fi sigur mai rau.
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde so-ri-pan » 04 Feb 2013, 15:29

Mircea scrie:

3." Mult reclamata plata a polenizarii este de fapt un contract intre proprietarul plantatiei si apicultor. El te cheama- tu te duci, el plateste- tu prestezi."

Mircea draga, ESTE VORBA DE FLORA SPONTANA, SALBATICA, frate draga. Voi o tineti una si buna cu plantatiile!! Ce este mai important tratati superficial.
Nu sunt in discutie PLANTATIILE "DOMESTICE". e VORBA DE mediu!!!!
so-ri-pan

Mesajde Bubu Trantoru' » 04 Feb 2013, 15:34

MIRCEA:
...Foarte probabil ca scrisa mea va fi interpretata ca fiind o contră si mi-o voi lua. Totusi, eu afirm ca nu e contra ci sustin ca e OK sa ne sustinem revendicarile, dar atentie ce revendicam, cum formulam si atentie la ce cerem, altfel avem toate sansele sa iasa un bluf.

Daca deranjeaza ce am scris eu, ganditi-va ca cei care va vor raspunde vor fi cu mult mai "rai". Daca au si o televiziune care tine cu ei, va fac praf imediat daca nu e bine gandita treaba.[/quote]

IMI CER SCUZE DACA NU AI FOST PE DEPLIN MULTUMIT DE CE S-A INTAMPLAT LA PLOIESTI.
PROMIT CA TE SUSTIN DE LA DISTANTA CAND SE VA FACE ASA CEVA SI LA TIMISOARA.(DACA SE VA FACE) :!:
Albina e satirică: înţeapă. Eu am umor: pişc.
Bubu Trantoru'

Mesajde so-ri-pan » 04 Feb 2013, 15:35

rEFORMISTUL: "
Important e ca s-a facut acest lucru. Daca s-ar face lucruri similare si in alte orase in tara, ar fi mai multe sanse de reusita. Cred ca multi s-au anuntat, dar nu au venit. De multe ori se intampla asa. Asteapta sa le rezolve altii si problemele lor. Mentalitatea romaneasca. E greu sa o schimbi.
reformistul"

Cred ca merita un topic nou acest subiect. Nu e cazul aici, acum. Cu alta ocazie va informez si cu dedesupturile acestei participari.
so-ri-pan

Mesajde reformistul » 04 Feb 2013, 15:43

reformistul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA