Nicolaus scrie:Gheara trebuie cultivat in forum, are ceea ce ne trebuie.
stupul scrie:Nicolaus = Nicus ?
Foarte Bine sa pus problema-din start s-a plecat de la ideea ca suntem de accord cu impozitarea dar nu in acest mod fraudulos
-de ce albina a fost incadrata la zootehnie
-daca a fost incadrata la zootehnie de ce nu primim sucventii ca celelalte ramuri
-de ce nu se plateste polenizarea
-cum s-a calculat norma de venit
-de ce nu se plateste sucventie in cazul unui an calamitat
BotaPaul scrie:Foarte Bine sa pus problema-din start s-a plecat de la ideea ca suntem de accord cu impozitarea dar nu in acest mod fraudulos
-daca a fost incadrata la zootehnie de ce nu primim sucventii ca celelalte ramuri
Bubu Trantoru' scrie:Rezumat protest PLOIESTI
Azi la intalnirea de protest de la Ploiesti au fost prezenti aproximativ 30 de apicultori(sunt indulgent) 10 reporteri de la diferite televiziuni si vreo 30 de jandarmi.Dupa ce s-au acordat interviuri in care s-au prezentat motivele ce au dus la acest protest am fost invitati in audienta la prefectul de Prahova.Aici s-au expus cererile protestului nostru:
-din start s-a plecat de la ideea ca suntem de accord cu impozitarea dar nu in acest mod fraudulos
Dupa aceste discutii s- a ajuns la o intelegere si anume ca saptamana viitoare sa se organizeze o intalnire intre reprezentantii SAN si parlamentarii judetului Prahova acestia din urma urmand sa prezinte problemele noastre in Parlament.
Tin sa subliniez urmatoarele:
-pe acest forum s-au anuntat multi apicultori cum ca vor veni la protest dar au fost prezenti doar cu spiritul(cred eu mintindu-ma)
-NIMENI DIN CONDUCEREA ASOCIATIILOR APICOLE PRAHOVA NU A FOST PREZENT
Cu stima,
Silviu Stan
Dragos2006 scrie:Asa spuneati si pe timpul lui Boc...
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori