Donbazil scrie:Salut !
Poate unii au remarcat ca de-o vreme am stat in liniste, dar va asigur ca am urmarit ce se scrie p-aici.
Ca am fost aproape 30 de ani in M.A.I. nu mai este pentru multi colegi stupari un secret. Unii ma cunosc personal asa ca nu are rost sa incep sa ma prezint. Am ginerele jandarm si fata politista, deci sper sa ma intelegeti - cei care o pot face!...Celorlalti nu incerc sa le explic, pentru ca nu-s prea multe de explicat. Dragilor! Suntem in RAZBOI!
Cine nu recunoaste asta chiar nu intelege politica si poate sa zica sau sa faca ce doreste..
Suntem in acel marsav razboi al inteligentelor cenusii. Suntem in acel razboi in care nu exista nici o bariera, nici o limita.
Au ajuns "beligerantii"sa ne imparta in doua, cei care cred una - si cei care cred alta!....
Dar cei care STIU sunt foarte putini!....
Deja nu ne mai intelegem frate cu frate, sot cu sotie, parinte cu copii, prieteni, vecini, colegi......
Asa de tare ne-au invrajbit ca am fi in stare sa ne scoatem ochii, doar pentru a sustine o idee, a unora sau a altora....
Solutii nu vin de nicaieri. Cei care-s de buna credinta nu pot iar cei care au interese nu doresc - si atunci???
Iar dam foc?....Iar varsam sange? Iar ne scoatem ochii ca prostii - in timp ce altii isii fraca mainile de bucurie ca ne-au tras-o din nou iar noi am pus botu' ?....
Sper ca pana la urma se va gasi cineva care sa ne opreasca, apoi sa ne explice, si dupa aceia sa ne indemne si sa ne mobilizeze sa facem ceva pentru tara asta...
Sa fie cineva care sa readuca PACEA....
Sper!
Sa fiti sanatosi!