Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde paul » 19 Aug 2018, 19:51

dan pescarul scrie:Mai apar şi statisticile privind scumpirea cu 25% a produselor din cosul zilnic, în ultimul an , şi nu pot decit să sper că vom vota cu ochii deschişi cit mai mulţi la următorul scrutin .

Mai taie din procent !
Din ce este format cosul zilnic ?
Personal, cumpar painea, ouale, laptele, carnea, uleiul la aceleasi preturi ca anul trecut, ba la unele produse chiar cu mai putin. Sa nu uit, si untul pentru care faceau mare caz la un moment dat hastagistii, tot la acelasi pret !
Despre ce vorbim ? ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 19 Aug 2018, 20:34

dan pescarul scrie:Vorbim despre preturile produselor din cosul zilnic , urmarite de Institutul National de Statistică.Mai vorbim despre pretul carburantilor, gaze, curent electric,cresterea Robor, a cursului euro, cu putin interes găsiți preturile de acum un an şi le comparaţi cu cele de acum.

Hai sa le separam.
Produsele din cosul zilnic reprezinta ceva, carburantii, energia, gazele, euro si robor-ul ... altceva.
Cumparaturile din ceea ce reprezinta cosul zilnic, le fac eu, asadar vorbesc in maxima cunostinta de cauza si nu din statistica. Facturile si plinul la benzina le achita nevasta . :lol: Exista o crestere la facturi si benzina, dar, in niciun caz in procent de 25%. Robor-ul nu ma intereseaza pt. ca nu am rate la banci. Intotdeauna am fost de principiul ... intai economisesti si apoi cheltui, nu invers ! ;) Asadar ... ??? 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 19 Aug 2018, 20:45

paul scrie:Personal, cumpar painea, ouale, laptele, carnea, uleiul la aceleasi preturi ca anul trecut, ba la unele produse chiar cu mai putin. Sa nu uit, si untul pentru care faceau mare caz la un moment dat hastagistii, tot la acelasi pret !
Despre ce vorbim ? ;)

untul.PNG

iunie 2017 până în iunie 2018

După ce te informezi Paul, roagă un moderator să şteargă că "am intrat cu vaca în offtopic" pînă la genunchi :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 19 Aug 2018, 21:01

ioanpuiu scrie:iunie 2017 până în iunie 2018

După ce te informezi Paul, roagă un moderator să şteargă că "am intrat cu vaca în offtopic" pînă la genunchi :lol:

Repet, poate nu m-am facut inteles ... nu exista nicio majorare in procent de 25%, lucru care reiese clar si din statistica prezentata de Ioan Puiu !
Asta era tot ce am vrut sa evidentiez !
Nu stiu de unde va faceti voi cumparaturile dar eu cumpar la aceleasi preturi ca anul trecut. Inclusiv untul. E drept ca, mai stau cu ochii si pe promotii, la unele produse.
LE ... Ioane, iti cumpar un bax de unt 80% grasime la 7,2 lei pachetul, pret care era si pe vremea tehnocratilor ! 8-)
Rog onoratii moderatori sa stearga interventiile mele in topic pt. ca am intrat ... CA vaca ! 8-)
paul

Mesajde cristian bh » 19 Aug 2018, 22:50

csaa scrie:@cristian bh astept in continuare dovezile alea. Vi cu ceva argumente sa iti susti afirmatiile sau te ascunzi si tu dupa valeti?

Raspunde mai intai la ce te-am intrebat in doua randuri,,...daca poti binenteles,nu mai presupune nimic si dupa aia iti mai zic ceva,altfel ce rost ar avea sa-ti explic ceva daca nici nea puiu care ti le da babeste nu reuseste! ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cristian bh » 19 Aug 2018, 22:54

Mai, mai,...adica daca cosul cu mancare e plin,pozitia ghiocelului devine ceva firesc! :?
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde csaa » 20 Aug 2018, 15:24

cristian bh scrie:Raspunde mai intai la ce te-am intrebat in doua randuri,,...daca poti binenteles,nu mai presupune nimic si dupa aia iti mai zic ceva,altfel ce rost ar avea sa-ti explic ceva daca nici nea puiu care ti le da babeste nu reuseste! ;)

Nen'tu Puiu viseaza mustati.
Repeta te rog intrebarea.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2018, 12:01

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:alt slugiu .........."

Evident ca unu ' ce lucra in " haina statului", este o " sluga" , pentru ca el , spre deosebire de" alții", a depus un jurământ de credinta. Un jurământ care a suferit transformări in funtie de cine a fost ori este la conducere dar de fiecare data el contine sintagma " jur sa-mi apar patria , chiar cu pretul vietii". Apoi " conducătorii " au adăugat in funtie de oranduire, ordinele comandatului suprem, legile si regulamentele, constituția, nah , niste prostii. Dar la vremea aceea, bărbații făceau armata si depuneau un jurământ. Acu" nah , daca matale n-ai facut armata, pen' ca erai singur la nevastă , te putem ierta. Da' ma întreb totusi, daca cel ce lucra la stat, este slugoi, atunci al de slugareste un hoț cum s-o numi, eunuc? Ce daca-i zic soprană se supăra!
Din totdeauna am urât violența, iniferent de natura ei. Ca jandarmii au folosit forta in mod excesiv sau nu, ca au fost provocari din partea protestatarilor, nu am de unde sa stiu pentru ca nu am fost acolo. Dar pare o prea mare coincidenta scandalul cu redeventele pentru gaze si scandalul cu " răsturnarea guvernului". Si tocmai ce aflăm ca o echipa de presa austriacă a fost agresata . Ba chiar si niste cetateni israelieni de se aflau " întâmplător " acolo. Zilele urmatoare o sa aflăm ca si niste " turisti americani" au fost agresati . In timp ce jadarmeria va susține ca a fost atacată de " teroristi" probabil, rusi.
Va cădea guvernul! Asa si?! Vom inlocui niste hoți cu alții! Atunci ce rost mai au alegerile? Observ ca încet încet ne întoarcem de unde am plecat. La comunism si dictatură. Dictatura străzii! Si la copiii fostilor nomenclaturiști. Si ura! Prea multe ura!
O zi de sărbătoare linistita s-aveți cu toții!

... mai reiau o data ce-am spus

Cristian IONITA scrie:stimabile, vad ca te pasioneaza dincolo de orice limita a bunului simt chestiunile mele personale (jobul meu nu a fost subiect de discutie public ci doar cu anumite persoane fata in fata ...cum cu tine nu am avut inca onoarea sa discut fata in fata rezulta ca cel putin una dintre persoanele cu care am discutat a interpretat altfel sensul discutiilor personale) .... iti spun si tie cum am spus si granicerului .... eu "lucrez" si nu "slujesc" (sau slugaresc).
Si ptr ca in tinere nu am baut cerneala si nici fondu' genetic nu a fost chiar slab imi permit sa "aleg" unde lucrez, stiu .... pentru un imb.ecil asa cum dovedesti ca esti tu prin aceasta interventie asta suna a SF ... dar lumea e ceva mai mare decat poti tu vedea (adica de varful propriului tau nas)

Tu care spre deosebire de majoritatea dintre noi esti tare zgarcit a da informatii despre tine, dar nu ai nici cea mai mica jena in a pune pe tapet informatiile personale ale interlocutorilor tii musai sa subliniezi cat de mult suferi de carenta in ceea ce priveste caracterul.

PS: am "servit patria" si am depus juramantul militar ... dar bineinteles ca nu sunt atat limitat ca sa nu pot face distinctie intre a apara tara si a apara "penalii"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2018, 12:11

Donbazil scrie:Salut !
Poate unii au remarcat ca de-o vreme am stat in liniste, dar va asigur ca am urmarit ce se scrie p-aici.
Ca am fost aproape 30 de ani in M.A.I. nu mai este pentru multi colegi stupari un secret. Unii ma cunosc personal asa ca nu are rost sa incep sa ma prezint. Am ginerele jandarm si fata politista, deci sper sa ma intelegeti - cei care o pot face!...Celorlalti nu incerc sa le explic, pentru ca nu-s prea multe de explicat. Dragilor! Suntem in RAZBOI!
Cine nu recunoaste asta chiar nu intelege politica si poate sa zica sau sa faca ce doreste..
Suntem in acel marsav razboi al inteligentelor cenusii. Suntem in acel razboi in care nu exista nici o bariera, nici o limita.
Au ajuns "beligerantii"sa ne imparta in doua, cei care cred una - si cei care cred alta!....
Dar cei care STIU sunt foarte putini!....
Deja nu ne mai intelegem frate cu frate, sot cu sotie, parinte cu copii, prieteni, vecini, colegi......
Asa de tare ne-au invrajbit ca am fi in stare sa ne scoatem ochii, doar pentru a sustine o idee, a unora sau a altora....
Solutii nu vin de nicaieri. Cei care-s de buna credinta nu pot iar cei care au interese nu doresc - si atunci???
Iar dam foc?....Iar varsam sange? Iar ne scoatem ochii ca prostii - in timp ce altii isii fraca mainile de bucurie ca ne-au tras-o din nou iar noi am pus botu' ?....
Sper ca pana la urma se va gasi cineva care sa ne opreasca, apoi sa ne explice, si dupa aceia sa ne indemne si sa ne mobilizeze sa facem ceva pentru tara asta...
Sa fie cineva care sa readuca PACEA.... :cry:
Sper! :cry:

Sa fiti sanatosi!

Salutare,

Ma bucur sa aflu ca printre "voi" mai sunt si "OAMENI"

Dumneavoastra spuneti ca suntem in "razboi" ... foarte adevarat, dar ceea ce omiteti este faptul ca avem de-a face cu un razboi murdar ... de fapt nu suntem deloc departe de "terorism de stat".
PACEA adevarata nu poate fi adusa de cineva ... ci trebuie sa fie dorinta (sau mai degraba interesul) fiecaruia dintre noi,

Pana una alta avem "slugoii" contra tuturor care au alta opinie decat cea "dictata" de catre "alesi"
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2018, 12:13

csaa scrie:Stau, ma uit si ma minunez.

e bine .... cat timp nu pui mana pe bata sa rupi capu' interlocutorilor ... e bine
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 21 Aug 2018, 19:17

Fara bata. Capul ....doar cu mainile goale, mai pe natural! :lol:
Glumesc. Cat timp discutam civilizat si ne expunem ideile nu am nici o problema.
Unde ai disparut?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 10:50

pe cale "bucala" vad ca esti tare viteaz :) ... la fapte ramane in continuare de dovedit.

Am "disparut" cateva zile in concediu si bineinteles ca la revenire am avut mult de recuperat, deci ceva mai putin timp ptr forum.

Multumesc,
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 11:07

He! He! Respectam legea. Doar in cazurile prevazute si permise de lege.
csaa

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 11:07

Semnatura aia o ai de mult?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 11:24

csaa scrie:Semnatura aia o ai de mult?

Nu ... dar intentionez sa o mentin mult :)
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 12:29

Atata timp cat respectivi nu sunt pe forum e inutila, ba chiar....e redusa la nivelul de "barfa de mahala".

Pe unde ai fost in concediu? Eu am descoperit Duraul. O mica statiune superba.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE