cornelioandanciu scrie:mircea.costache scrie:Buna ziua !
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups !. Ce sa vezi !. Care va sa zică citez:,, mulţi căini au murit din cauza drumului prea lung şi mult prea mulţi deştepţi de grija frontierei .
Sa nu va fie de deochi !
Va rog sa-mi permiteti sa raportez :
Mare dreptate aveti, domnule Costache ! Mare dreptate ! Da ce ma mai intereseaza pe mine ca o multime de pichete graniceresti din Delta Dunarii au ajuns pe mana smecherilor ? Ce, mare lucru ca odata am aparat acea parte de tara , fiind acolo in misiune de lupta ? Stiti ca granicerii erau in misiune de lupta tot timpul ? Ce ma mai doare capul pe mine de astea acum ? Ce mai conteaza ca acolo am fost fortat eu si alti colegi de-ai mei sa bem apa de Dunare, in timp ce aveam alocati doi litri de apa minerala pe zi, pe care o ciordeau colegii dumneavoastra de atunci ? Am facut o hepatita si am ajuns la spital in stadiu foarte avansat al bolii, asadar probabil moartea mi se va trage candva de la treaba asta, astfel incat puteti fi fericit ca un fost granicer este pe cale de a muri de grija frontierei. Mare dreptate aveti ! Servesc Patria ! Va rog sa-mi permiteti sa ma retrag !
cornelioandanciu scrie:
Va rog sa-mi permiteti sa raportez :
Mare dreptate aveti, domnule ..........Ce mai conteaza ca acolo am fost fortat eu si alti colegi de-ai mei sa bem apa de Dunare, in timp ce aveam alocati doi litri de apa minerala pe zi, pe care o ciordeau colegii dumneavoastra de atunci ? Am facut o hepatita si am ajuns la spital in stadiu foarte avansat al bolii, ........Va rog sa-mi permiteti sa ma retrag !
mircea.costache scrie:......
Acest ,,cssa,, tace mâlc ascuns sub masca unui pseudonim si frica si rusinea numelui real ce-l poarta.
....
Doamne ajuta
csaa scrie:mircea.costache scrie:......
Acest ,,cssa,, tace mâlc ascuns sub masca unui pseudonim si frica si rusinea numelui real ce-l poarta.
....
Doamne ajuta
Ce ai vrea sa spun????? Reportajul e vechi, a fost difuzat in 2014 ceea ce inseamna ca a fost documentat.....poate in 2013. In mare face referire la coruptia din vama.
Ce vroiai sa mai comentez?
in ce priveste "frica si rusinea numelui".....sa fim seriosi. Eu nu am puscariasi in familie, nu are de ce sa-mi fie rusine. Daca te ducea cat de cat mintea stiai cine sunt, multi de pe acest forum stiu.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 120 vizitatori