Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 10 Ian 2019, 20:22

Renuti tu la Rover ptr asa caraciumba .... sau la voi tot cu Transporteru'?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 10 Ian 2019, 21:12

Care Rover!!!!!????
Asta era buna ca are camuflajul gata facut! :lol:
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 10 Ian 2019, 23:03

https://www.google.com/search?q=range+r ... 8TdUqoTSpM

Ma gandeam eu ca astea mai bune nu au ajuns si pe la tine :) .... chiar sunt curios daca mai sunt in serviciu sau au fost casate ( livrate prin 2012 - 2013)
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 11 Ian 2019, 10:06

Sunt in serviciu, dar doar pe frontiera externa UE pentru ca sunt luate cu fonduri europene. Noi avem Duster
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 11 Ian 2019, 11:50

nu aveti (nevoie de) camera cu termoviziune?
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 11 Ian 2019, 11:57

Eeeee! Discutii mult prea tehnice
csaa

Mesajde mircea.costache » 11 Ian 2019, 12:43

Buna ziua !

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups !. Ce sa vezi !. Care va sa zică citez:,, mulţi căini au murit din cauza drumului prea lung şi mult prea mulţi deştepţi de grija frontierei .

Sa nu va fie de deochi !
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 12 Ian 2019, 09:05

Buna Dimineata !
Muicaaa.... ia cum grijeste cei pe care ii grijiti voi !!!!!!
Ceva tehnic de Giurgiu.

https://youtu.be/etw79CyrWo0

PS. Si este nimic din tot
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 13 Ian 2019, 19:41

cornelioandanciu scrie:
mircea.costache scrie:Buna ziua !

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups !. Ce sa vezi !. Care va sa zică citez:,, mulţi căini au murit din cauza drumului prea lung şi mult prea mulţi deştepţi de grija frontierei .

Sa nu va fie de deochi !

Va rog sa-mi permiteti sa raportez :
Mare dreptate aveti, domnule Costache ! Mare dreptate ! Da ce ma mai intereseaza pe mine ca o multime de pichete graniceresti din Delta Dunarii au ajuns pe mana smecherilor ? Ce, mare lucru ca odata am aparat acea parte de tara , fiind acolo in misiune de lupta ? Stiti ca granicerii erau in misiune de lupta tot timpul ? Ce ma mai doare capul pe mine de astea acum ? Ce mai conteaza ca acolo am fost fortat eu si alti colegi de-ai mei sa bem apa de Dunare, in timp ce aveam alocati doi litri de apa minerala pe zi, pe care o ciordeau colegii dumneavoastra de atunci ? Am facut o hepatita si am ajuns la spital in stadiu foarte avansat al bolii, asadar probabil moartea mi se va trage candva de la treaba asta, astfel incat puteti fi fericit ca un fost granicer este pe cale de a muri de grija frontierei. Mare dreptate aveti ! Servesc Patria ! Va rog sa-mi permiteti sa ma retrag !

Buna Seara !
MARIA VOASTRA sunt unul dintre graniceri comunisti care n-a parasit sistemul inca.Am numele si adresa in clar si fara rusine publicate.
In prezent datorita ,,guriței,, mele pe care in loc s-o folosesc la femei o folosesc la dreptate, adevar, legalitate si justitie.
Tot in prezent am 5 (cinci) dosare de cercetare disciplinara astfel:
-primul dosar clasat cu neconfirmare cu toate că am cerut continuarea cercetarilor, dar cum sa plateasca sefimea;
-cel de-al doilea aflat in contestatie la IGPF are sanctiunea cu ,,mustrare,,
-cel de-al treilea aflat tot in contestatie la IGPF are sanctiunea diminuarea drepturilor salariale cu 5% pe trei luni;
-cel de-al patrulea este in desfasurare urmand a fi citat;
-cel de-al cincelea este tot in desfasurare dar nu am fost nici informat nici citat, insa sistemul are gaurile sale negre si rasufla;
Doua zile a stat postarea coruptiei din frontiera si nu s-a atins nimeni cu dezbatere despre ia.
Acest ,,cssa,, tace mâlc ascuns sub masca unui pseudonim si frica si rusinea numelui real ce-l poarta.
Sunt multumit de ,,frustarrea, nemultumirea, rautatea, rabufnirea, anilor de ,,armata,, petrecuti la arma graniceri acum politie de frontiera, care ti-au dat imboldul sa graiesti ceva chiar daca nu in legatura cu praduiala frontieristica de pe cuprinsul tarii, inclusiv Bechet unde eu lucrez

Sa-ti dea bunul Dumnezeu gandul cel bun care sa fie cel mai bun remediu si medicament pentru minte ca apoi sa sa reflecte pentru trup

Doamne ajuta
mircea.costache

Mesajde Shrek » 13 Ian 2019, 20:01

cornelioandanciu scrie:
Va rog sa-mi permiteti sa raportez :
Mare dreptate aveti, domnule ..........Ce mai conteaza ca acolo am fost fortat eu si alti colegi de-ai mei sa bem apa de Dunare, in timp ce aveam alocati doi litri de apa minerala pe zi, pe care o ciordeau colegii dumneavoastra de atunci ? Am facut o hepatita si am ajuns la spital in stadiu foarte avansat al bolii, ........Va rog sa-mi permiteti sa ma retrag !

Normal ca ati fost forțați să beți apă din Dunăre, mai ales dimineata si in special după ce consumati vodcă de contrabandă precum ghibolu' apă. Nici toata apă din Dunăre nu putea stinge setea după o noapte de beție! In ceea ce priveste " paza "frontierei cu rssm si rssu, las-o mai usor ca nu dorea nimeni sa fuga in rusia da' se făcea contrabandă în draci in delta( la fel ca acum de altfel). Si bineinteles, șeful de la pichet incasa...tva-ul in cutia de conserva! Iar soldatul de pe borna ciupea si el acolo, o vodcă, un nes, o atenție, o măsline! Nu-i asa?
Avand in vedere modul de prezentare, sa presupunem ca inca mai activati ca......?Ha?
Shrek

Mesajde Shrek » 13 Ian 2019, 20:38

Shrek

Mesajde mircea.costache » 13 Ian 2019, 20:59

Buna seara !
Maria Ta Shrek, nu tot ce zboara se si mananca chiar daca tot ce zboar este comestibil.
In mare parte PETRE ISPIRESCU ne-a lasat o mare comoara nedezlegata si neinteleasa.
Fa ceva sa luminam lumea.

Doamne cu puterea ta demasca pseudorusinea multora.

Respect
mircea.costache

Mesajde csaa » 13 Ian 2019, 23:42

mircea.costache scrie:......

Acest ,,cssa,, tace mâlc ascuns sub masca unui pseudonim si frica si rusinea numelui real ce-l poarta.
....
Doamne ajuta

Ce ai vrea sa spun????? Reportajul e vechi, a fost difuzat in 2014 ceea ce inseamna ca a fost documentat.....poate in 2013. In mare face referire la coruptia din vama.
Ce vroiai sa mai comentez?
in ce priveste "frica si rusinea numelui".....sa fim seriosi. Eu nu am puscariasi in familie, nu are de ce sa-mi fie rusine. Daca te ducea cat de cat mintea stiai cine sunt, multi de pe acest forum stiu.
csaa

Mesajde mircea.costache » 14 Ian 2019, 07:56

csaa scrie:
mircea.costache scrie:......

....
Doamne ajuta

Ce ai vrea sa spun????? Reportajul e vechi, a fost difuzat in 2014 ceea ce inseamna ca a fost documentat.....poate in 2013. In mare face referire la coruptia din vama.
Ce vroiai sa mai comentez?
in ce priveste "frica si rusinea numelui".....sa fim seriosi. Eu nu am puscariasi in familie, nu are de ce sa-mi fie rusine. Daca te ducea cat de cat mintea stiai cine sunt, multi de pe acest forum stiu.

Buna dimineata !

Oauuuuuuuuuuuu .............!!!!!!
Multumesc Doamne pentru ca iubesti tot norodul.
Prima si ultima grije este sa stiu cine e caca.
Fi cu(minte) chiar daca iti e greu.

Hai, Doamne ajuta-ne
mircea.costache

Mesajde Cristian IONITA » 15 Ian 2019, 16:54

ce bine se aplica vorba aceea cu prostu' si fudulu'
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE