- Oameni buni, care va sa zica vrea 'Bobocu' de Puiu sa vina cu o noua stare de spirit !!!
Foarte bine face. Daca nu cand esti tanar, atunci cand ?...
ioanpuiu scrie:Am cîteva propuneri şi prima pe care vreau să o votaţi este folosirea [urlnew=] la postarea videoclipurilor,pentru avantajele pe care le oferă în materie de spaţiu şi viteză de încărcare a paginii.
Dacă ajungem vreodată la o discuţie pe o piesă şi vrem să prezentăm mai multe versiuni, ajută chiar daca se pierde ceva la grafica paginii.
Nu ştiu daca e nevoie de economia asta sau dacă e binevenită, pe mine nu mă deranjază. Aştept variante.
Asta a fost prezentarea lui Eric Sardinas
ioanpuiu scrie:LUPU' ALBINELOR scrie:Sa aiba filing
Să ştii că nu mă aşteptam să-mi vină apă la moară aşa curînd (sau ai făcut-o intenţionat ?) dar este ocazia potrivită să dezvolt ce-am început ieri.
Am ascultat Diamonds and Rust dar am simţit nevoia să caut versiunea originală pe care o ştiam aşa de bine.
Nu contest (ba chiar recunosc) calităţile vocale ale celor care au preluat piesa dar eu le simt goale de conţinut în privinţa "filingului".
Chiar nu pot să gust metal-filingu' încărcat de nostalgie şi tristeţesau pe cea cu care , îmi amintesc, ne-am mai întîlnit noi aici,văduva veselă şi mimetismul ei muzical
În proiectul VRS initial, ai propus printre altele discuţii libere pe orice temă şi asta încerc să resuscitez printre altele, dar într-o formă care poate fi un model de înţelegere pentru oricine pe orice subiect.
LUPU' ALBINELOR scrie:La obiectiile tale vizavi de cover-uri (piese reinterpretate de altii).
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori