tinumaftei scrie:@feederman: pentru politica nu trebuie inteligenta. E suficient să ai drept de vot. Mai greu este când trebuie să îți aduci argumente în favoarea propriei opțiuni. Pentru mine nu trebuie să aduci nici un argument, că eu îi cunosc pe cei mai mulți. Pe unii i-am avut profesori (buni si foarte buni) cu alții am stat la masa, pentru unii am făcut campanie...
Sunt total si complet scârbit de politică. Eu nu găsesc nici un bilanț pozitiv în dreptul vreunei parti. Vad ca ai o opțiune politică, dar argumente ioc. Cele pe care le-ai spus până acum nu trec de nivelul de propagandă clasică. Si tot din propagandă face parte și acoperirea cu noroi a adversarului.
Mă repet: în politică nu există rațiune, există doar instinct (uneori nu se trece de instincte primare). Din această cauză nici nu poți apela la inteligentă! Cel mai mult mă distrez când găsesc câte un pasional care se crede inteligent. Nu uita ca poporul german plângea când îl ascultă pe Adolf, câtă dreptate avea Adolf!! Ei bine Adolf le-a lăsat oasele pe la Stalingrad si prin stepa calmuca..
În politică dacă faci toate calculele si ies bine, înseamnă că ai greșit undeva!
ce multe cuvinte(printre cuvinte).
esti un neinteles!!!!
(ca multi altii)