Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde MIHAI BALS » 02 Dec 2016, 22:50

tinumaftei scrie:@feederman: pentru politica nu trebuie inteligenta. E suficient să ai drept de vot. Mai greu este când trebuie să îți aduci argumente în favoarea propriei opțiuni. Pentru mine nu trebuie să aduci nici un argument, că eu îi cunosc pe cei mai mulți. Pe unii i-am avut profesori (buni si foarte buni) cu alții am stat la masa, pentru unii am făcut campanie...
Sunt total si complet scârbit de politică. Eu nu găsesc nici un bilanț pozitiv în dreptul vreunei parti. Vad ca ai o opțiune politică, dar argumente ioc. Cele pe care le-ai spus până acum nu trec de nivelul de propagandă clasică. Si tot din propagandă face parte și acoperirea cu noroi a adversarului.
Mă repet: în politică nu există rațiune, există doar instinct (uneori nu se trece de instincte primare). Din această cauză nici nu poți apela la inteligentă! Cel mai mult mă distrez când găsesc câte un pasional care se crede inteligent. Nu uita ca poporul german plângea când îl ascultă pe Adolf, câtă dreptate avea Adolf!! Ei bine Adolf le-a lăsat oasele pe la Stalingrad si prin stepa calmuca..
În politică dacă faci toate calculele si ies bine, înseamnă că ai greșit undeva!

ce multe cuvinte(printre cuvinte).
esti un neinteles!!!!
(ca multi altii)
MIHAI BALS

Mesajde Shrek » 02 Dec 2016, 22:55

Nu numai comunități mici si puternice si care nu depind de ajutoare guvernamentale ar fi soluția. Mai degrabă, as spune educarea electoratului si alegerea unor lideri capabili sa se facă ascultați de conducerea județelor ori chiar a guvernului. Dar aceasta stare generalizata de lehamite la adresa clasei politice a fost generata de alegerea unor primari pe principiul ` sa-l alegem p-asta ca fura da ` ne da si noua! Nu e mana-n c*r ca ălălalt`! Scuze pentru limbaj, dar l-am reprodus cum l-am auzit! Astfel de specimene, odată văzute cu stampila primăriei in mana, încep sa se gândească la.....procentul cuvenit din investiții! La rândul lui, Dinu Paturica de la judet, cere si el returnarea.....tva , mai redus acu` ca se prinde ..DNA. Si tot asa pana la ...Ierusalim!De aici a luat naștere o cloaca, care nu face decât sa înăbușe idei inovatoare si dezvoltarea unor comunități car chiar au potențial. Iar cei care reușesc, nu sunt decât excepțiile care confirma regula.
Despre părerea mea despre politica am mai scris. Nu are rost sa revin. Dar peste 10 zile avem pentru câteva clipe in mana ....puterea. Sa nu ne batem joc de ea.
Shrek

Mesajde MIHAI BALS » 02 Dec 2016, 23:03

Shrek scrie:Nu numai comunități mici si puternice si care nu depind de ajutoare guvernamentale ar fi soluția. Mai degrabă, as spune educarea electoratului si alegerea unor lideri capabili sa se facă ascultați de conducerea județelor ori chiar a guvernului. Dar aceasta stare generalizata de lehamite la adresa clasei politice a fost generata de alegerea unor primari pe principiul ` sa-l alegem p-asta ca fura da ` ne da si noua! Nu e mana-n c*r ca ălălalt`! Scuze pentru limbaj, dar l-am reprodus cum l-am auzit! Astfel de specimene, odată văzute cu stampila primăriei in mana, încep sa se gândească la.....procentul cuvenit din investiții! La rândul lui, Dinu Paturica de la judet, cere si el returnarea.....tva , mai redus acu` ca se prinde ..DNA. Si tot asa pana la ...Ierusalim!De aici a luat naștere o cloaca, care nu face decât sa înăbușe idei inovatoare si dezvoltarea unor comunități car chiar au potențial. Iar cei care reușesc, nu sunt decât excepțiile care confirma regula.
Despre părerea mea despre politica am mai scris. Nu are rost sa revin. Dar peste 10 zile avem pentru câteva clipe in mana ....puterea. Sa nu ne batem joc de ea.

am citit pe repede inainte!
ce rau e sa fii incoerent!
sa vrei sa urlii,dar sa nu ai coarde vocale.
cati ANI ai?
MIHAI BALS

Mesajde filip » 02 Dec 2016, 23:06

Eu sunt decis,votez partidul fara traseisti!
filip

Mesajde Shrek » 02 Dec 2016, 23:23

MB! Iar ai tras....sirop in rame! Poate era otetit?!
Cam odata pe luna trec prin orasul tau! De cele mai multe ori prind ora de varf, adica traversez orasul intr-o ora si jumatate. Atunci, prins in trafic, fac urari de genul : Sa-mi bag....melodia in Bals si in primaru` lui! Pana asta seara, nu am realizat ca poate involuntar iti ...uram de bine. Daca ai sughitat saptamana aceasta, te rog sa ma ierti!
Shrek

Mesajde MIHAI BALS » 02 Dec 2016, 23:39

Shrek scrie:MB! Iar ai tras....sirop in rame! Poate era otetit?!
Cam odata pe luna trec prin orasul tau! De cele mai multe ori prind ora de varf, adica traversez orasul intr-o ora si jumatate. Atunci, prins in trafic, fac urari de genul : Sa-mi bag....melodia in Bals si in primaru` lui! Pana asta seara, nu am realizat ca poate involuntar iti ...uram de bine. Daca ai sughitat saptamana aceasta, te rog sa ma ierti!

iar vorbesti si nu spui NIMIC!
um om fara valoare!
deci?
cati ANI ai,mutulica?
MIHAI BALS

Mesajde tinumaftei » 02 Dec 2016, 23:49

lucky5strike scrie:Cineva trebuie sa isi asume conducerea, altfel ne-am da naibii de tot.Bineinteles, niciodata prea multa putere intr-o sg. persoana, ca in scurt timp innebuneste.

Atunci când votezi nu îți asumi nimic, de fapt îți delegi această posibilitate care nu este decât teoretică.
Pe timpul lui Ceașcă era un buletin cu un singur nume. Acum vor fi nșpe nume. Pe care îl votezi, si daca va câștiga, tot un bandit va fi. Sa nu îți imaginezi că nu poate să doarmă că nu știe ce să facă mai bine pentru fericirea nației. De fapt el nu poate să doarmă cu gândul la cașcaval și la tehnica DNA. Pe ăștia ii votăm fraților. Mă rog, cine nu are încă legăminte.....
tinumaftei

Mesajde MIHAI BALS » 03 Dec 2016, 00:02

tinumaftei scrie:
lucky5strike scrie:Cineva trebuie sa isi asume conducerea, altfel ne-am da naibii de tot.Bineinteles, niciodata prea multa putere intr-o sg. persoana, ca in scurt timp innebuneste.

Atunci când votezi nu îți asumi nimic, de fapt îți delegi această posibilitate care nu este decât teoretică.
Pe timpul lui Ceașcă era un buletin cu un singur nume. Acum vor fi nșpe nume. Pe care îl votezi, si daca va câștiga, tot un bandit va fi. Sa nu îți imaginezi că nu poate să doarmă că nu știe ce să facă mai bine pentru fericirea nației. De fapt el nu poate să doarmă cu gândul la cașcaval și la tehnica DNA. Pe ăștia ii votăm fraților. Mă rog, cine nu are încă legăminte.....

cine esti ma tu?
tu nu vezi ca nu-ti asumi nicio raspundere?
0 valoare!
cine esti,cati ANI ai,ce stii,ce vrei,ce poti,cu ce te ajutam?
MIHAI BALS

Mesajde Shrek » 03 Dec 2016, 00:22

Pana mai deunazi intrebai cati stupi avem, acu` intrebi cati ani avem, maine ai sa ne intrebi ....cate kg avem fiecare? Da` tu cata minte ai?
Shrek

Mesajde MIHAI BALS » 03 Dec 2016, 00:33

Shrek scrie:Pana mai deunazi intrebai cati stupi avem, acu` intrebi cati ani avem, maine ai sa ne intrebi ....cate kg avem fiecare? Da` tu cata minte ai?

BUNA intrebare!
unde intra mingea-n poarta?
MIHAI BALS

Mesajde lucky5strike » 03 Dec 2016, 12:30

Uite pe unul care a dat tonul parcursului postdecembrist al Romaniei. Acuma e mare penelist, parca... :roll:

Petre Roman, la zi - http://adevarul.ro/news/societate/famil ... index.html

Va reprezinta?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Neafiliatul » 03 Dec 2016, 14:13

Nuuuuuuuuuuuuuu! Poate pe femeile de la APACA .
Neafiliatul

Mesajde lucky5strike » 03 Dec 2016, 14:42

MIHAI BALS scrie:
tinumaftei scrie:

cine esti ma tu?
tu nu vezi ca nu-ti asumi nicio raspundere?
0 valoare!
cine esti,cati ANI ai,ce stii,ce vrei,ce poti,cu ce te ajutam?

Exemplu pt. ce ziceam mai sus - Mihai BALS: toata viata lui fiind propriul sef... ca la altceva nu s-a priceput... :twisted: ... e obisnuit sa sara calul si s-o mai ia pe aratura (noaptea tarziu). Cateodata ii dam dreptate, cateodata nu. Da' stim si de gluma. :D
-----
MB, ca sa te intrig, Tinu este un "nenea" apicol cu multa experienta, actualmente, relocat prin Constanta... Este de pe vechiul grup. Mare pastoralist, cred ca e in top 10 "cei mai umblati" prin tara... din cati stiu eu. La cate meciuri a facut el prin pastoral, cred ca nu-i e greu sa mai dea un sut si pe forum pe acilea... :roll:

Apropo, bine ai revenit, Tinu! 8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 03 Dec 2016, 14:52

Neafiliatul scrie:Nuuuuuuuuuuuuuu! Poate pe femeile de la APACA .

Doar atata am gasit. :(

E careva expert in folclor bucurestean? Vreau si eu inregistrarea video cu "marirea" lui Roman de la Apaca, din '90.

Pliz!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde tinumaftei » 04 Dec 2016, 00:56

lucky5strike scrie:
Apropo, bine ai revenit, Tinu! 8-)

Mulțumesc! Am încercat și în ultimii ani dar antivirusul nu mă lăsa pe forum!
tinumaftei

Mesajde tinumaftei » 04 Dec 2016, 08:35

Ia să citim cu atenție ce păsărică i-a zburat lui KWI:
"Alegerile se cîştigă emoţionînd alegătorul, alegerile se cîştigă pe bază de emoţie şi nu pe bază de argument”.
Adică unii câștigă aducând morții să voteze iar alții vor să câștige prostindu-ne!! Nici nu mai poți să spui unuia "prostule", de acum se spune "emoționatule"!
Hai ca îmi place, ficusului ii mai zboară câte o păsărică din când în când!
tinumaftei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE