Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 05 Dec 2016, 19:09

Duminica seara vom avea parte de un moment poetic in doua acte. Primul va fi marcat prin declamari de forma "Bombonica mon amour" in traducerea si interpretarea autorului. Secondo va fi marcat de iesirea prin Sărindar.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 05 Dec 2016, 19:24

Nu sunt expert în politici economice, dar am impresia ca singurele guverne care au promovat și pus în aplicare măsuri economice radicale au fost guvernele Boc și Ponta. Boc a venit într-un moment de criza economica si a promovat o politica de austeritate excesiva ( de fapt ideea ii aparține lui baselu, ca răzbunare la adresa bugetarilor) iar Ponta a promovat o relaxare fiscala si incurajare a consumului pe fondul unei creșteri economice conjuncturale (norocoase as spune). Oricare din actualele partide, în speță psd sau pnl, ar câștiga alegerile nu sunt convins ca vor putea promova politici exclusiv de stânga sau dreapta, pentru simplul fapt ca politicile economice sunt dictate de UE. Ceea ce fac ai noștri , sunt un fel de spoieli ale directivelor europene pentru a părea ca de fapt sunt inițiative naționale.
In ceea ce-l privește pe Johannis, chiar dacă uneori este mai greu de înțeles decât o pictura de Picasso, trebuie sa recunoaștem ca a adus în peisaj un nou mod a face politica la nivel înalt, fără glume de birjar, hahaituri ori damf de ...matrafox. As spune ca decenta este cuvântul de ordine.
PS. Nu înțeleg de ce ii spuneți lui Johannis `ficus`, din cauza ca este stufos ori doar pentru rolul decorativ?!
Shrek

Mesajde Mircea_63 » 05 Dec 2016, 20:40

lucky5strike scrie:In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale.

Lucky, am vazut copii suparati pe parinti pentru ca nu le indeplineau diverse dorinte, motivand ca n-au bani. Dar copilasul vazuse ca au!!! Doar mereu scoate mama din portofel si plateste aia si aia. Intotdeauna are bani.
Nu stia copilul de facturi si tras de bani ca de guma de la o leafa la alta, ca sa fie ce pune pe masa, sa nu-ti taie curentul, sa ...alea alea. Bun, asta e copil. Poti spune ca si gandirea lui este infantila. Numai ca la fel de infantila este si gandirea celor care trag concluzia ca Base, Ciolos, Guvernescu nu vrea sa le dea.

Daca ma pun pe mine PM sau presedinte... maresc salariul minim la 2500 de euro, locuinta gratuita pentru toti tinerii sub 40 de ani si toti varstnicii peste 30 de ani. Pensii... 1000 de euro cea mai mica.

Cat de complicat poate fi pentru cineva sa inteleaga ca orice guvernant are TOT interesul sa "dea" cat mai mult. Ce motiv ar avea sa stranga surubul stiind astfel ca nu-l mai voteaza nici dracu?
Daca e vorba de vot, nu ma uit la cine ce da, ci la cine cat fura. Nu e singurul criteriu!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde tinumaftei » 05 Dec 2016, 20:56

@feederman: nu poți să faci apel la creștinismul celuilalt atâta vreme cât îți insulti interlocutorul. Nu ți-am adresat nici un cuvânt din lista înșirata de tine. În rest am folosit metafore deja consacrate.
Trebuie să recunoaștem că în cuvântul "ficus" sta chintesența activității publice ale unei persoane si nimeni nu poate sa identifice greșit personajul. Consideri asta o insultă? Înțelepciunea populară atribuie fiecăruia dintre noi o "ștampilă" pe care o cam merităm!
În ce privește noțiunea de prost, eu nu am adresat-o niciodată cuiva ci reprezintă mulțimea in ochii propagandistilor si a politrucilor, si rămâne memorabilă în dialogul din nuvela Alexandru Lăpușneanu..
În cele ce privesc realizările epocii noastre, crdeam că ne vei aduce lumină, dar ne propui întunericul așteptării. Nu ai ce sa ne arăți pentru că nu e nici un bilanț pozitiv. Nu am adus în discuție alte revendicări ci doar sectorul apicol. Promisiuni puține și rezultate inexistente. Nu avem mari speranțe, pentru propagandisti, oameni nu sunt importanti decât înainte de alegeri.
tinumaftei

Mesajde filip » 06 Dec 2016, 01:45

tinumaftei scrie:De PRU am si uitat. Nu va intra nici unul din partidele mici ca au prea putini primari în teritoriu.

http://www.stiripesurse.ro/surse-experi ... 67195.html
:D
Si acum intra in scena inprevizibilul care da peste cap calculele. :D
filip

Mesajde tinumaftei » 06 Dec 2016, 07:37

filip scrie:
tinumaftei scrie:De PRU am si uitat. Nu va intra nici unul din partidele mici ca au prea putini primari în teritoriu.

http://www.stiripesurse.ro/surse-experi ... 67195.html
:D
Si acum intra in scena inprevizibilul care da peste cap calculele. :D

Tocmai asta am spus si eu. Structura comisiilor locale pentru alegeri este asigurată de prefectura prin primarii. Firește, toate partidele au un observator, dar membrii comisiei locale pot anula câteva voturi ale partidelor mici care si așa obțin puține voturi. Dacă în sondajele de opinie intenția de vot este de 5%, nu cred că partidul respectiv va intra în parlament.
În România doua partide aveau structuri masive în teritoriu PSD și PDL. Dar cum PDL s-a făcut praf, singurii care știu cu adevărat ce sa facă la astfel de evenimente sunt cei din PSD. La nivelul partidelor circulă alte sondaje mult mai apropiate de realitate, realizate chiar în ziua votării si chiar în aceea zi vor lua decizia de sprijini sau nu ALDE PRU.
tinumaftei

Mesajde feederman » 06 Dec 2016, 10:37

Varianta optima pentru romani este ca imprevizibilul sa fie previzibil. Spre durerea si paguba fratiei corupto-penale. Cam pe unde o fi densitatea mai mare? Cu mandrie de roman, aflam acum de la mesagerii fericirii nationale, ca ne asteapta un paradis cu cate un hamac dotat fiecare cu cate o turbinca, doua, pregatite pentru fiecare pui de dac. 8 spitale de te faci sanatos numai uitandu-te la ele, mii de kilometri de autostrazi, medicamente gratuite, pensii agabaritice, salarii de 3500 E pt medici, case si apartamente pentru cei vii si pentru cei ce dorm in papucii statului, locuri de munca supraetajate, 25 000E pentru fiecare repatriat … Hait ‘napoi ca asta-i de la Geoana. Da bini, bini, fratilor unde furati mai daunazi timp de tri ani si jumatati cat furati portari la poarta raiului. Ori pierdurati cheia?! Ori furarati poarta?!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 06 Dec 2016, 11:26

lucky5strike scrie:Politica inseamna conducerea statului, adica servirea interesului cetateanului.

In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale. A mai fost ceva si pe vremea lui Tariceanu, dar guvernarea astuia s-a incheiat cu criza, asa ca e greu de evaluat.

In problema apicola, cata vreme ministru al agriculturii a fost Daniel Constantin, un conservator pesedist, am simtit ca exista interes, dialog, si in final, un sprijin. Restul ministrilor, Tabara, Fuia, Irimescu, slabuti, sunt departe de Constantin. .

PS: neimpliniri, coruptie, boala de putere... presupun ca sunt in orice partid.

problemele nu vor fi depasite pana cand "majoritatea" natiei nu va depasi mentalitatea de asistati ... de aici si "scorurile" mari ptr PSD .... oamenii fara alta perspectiva decat de a primi ce le arunca politicienii vor vota in consecinta, fara a avea in vedere faptul ca pomana nu te lasa sa mori azi de foame ... dar te indobitoceste pe vecie.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde filip » 06 Dec 2016, 11:29

http://psnews.ro/psd-solutii-disperate- ... to-151642/
Fara binecuvantarea Patriarhiei si cu DNA in forma de zile mari,PSD e in deriva.
Cum sa tiparesti calendare si sa iei banii ce trebuie colectati de Biserica de la amarati,asa ceva nu se face?!?
Pe asistatii social se bate atat PSD cat si Biserica..........dar nu-i ajuta.In cele mai multe cazuri ii lasa sa ciuguleasca cate ceva,dand iluzii ca maine o sa fie mai bine.
Sa aiba parte de tot binele la care se gandesc ! :D
filip

Mesajde tinumaftei » 06 Dec 2016, 12:32

Cristian IONITA scrie:
lucky5strike scrie:Politica inseamna conducerea statului, adica servirea interesului cetateanului.

In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale. A mai fost ceva si pe vremea lui Tariceanu, dar guvernarea astuia s-a incheiat cu criza, asa ca e greu de evaluat.

In problema apicola, cata vreme ministru al agriculturii a fost Daniel Constantin, un conservator pesedist, am simtit ca exista interes, dialog, si in final, un sprijin. Restul ministrilor, Tabara, Fuia, Irimescu, slabuti, sunt departe de Constantin. .

PS: neimpliniri, coruptie, boala de putere... presupun ca sunt in orice partid.

problemele nu vor fi depasite pana cand "majoritatea" natiei nu va depasi mentalitatea de asistati ... de aici si "scorurile" mari ptr PSD .... oamenii fara alta perspectiva decat de a primi ce le arunca politicienii vor vota in consecinta, fara a avea in vedere faptul ca pomana nu te lasa sa mori azi de foame ... dar te indobitoceste pe vecie.

Nu pot ca să nu fiu de acord!
Dar întotdeauna, din '89 si până acum a fost vreo alternativă la PSD? Eu am votat de fiecare dată anti-PSD(FSN).
Sa o iau pe rand! Si le enumăr doar pe cele câștigătoare:
1. CDR (PNTCD+PNL+ alții..) a fost o catastrofă. Îmi aduc aminte că într-o noapte cursul de schimb să dublat. Ro se împrumuta la dobânzi triple față de timpul când conducea ceașcă sau FSN. A fost o euforie generala acum 20 de ani când au câștigat. Incompetenta maximă.
2. PDL+PNL. Tariceanu îl lasă în ofsaid pe Basescu si guvernează aproape 4 ani singur. N-a fost cel mai rău guvern, dimpotrivă a avut unele rezultate bune care au venit însă pe fondul creșterii economice mondiale. Autostrăzi în 4 ani=5km!!!! A lăsat tara înainte de criză cu un deficit peste 5%, deși a avut o creștere de peste 8%. Asta înseamnă că guvernul a știut să cheltuiască!!
3. PDL. Guvernul Boc. L-am cunoscut pe Boc si înainte și după, un om capabil, modest și onest. Din nefericire n-a guvernat el decât puțin. PDL-ul l-a sufocat prin corupție. Si daca ar fi fost doar clienții PDL mai era ceva, dar au fost alimentați toți din toate partidele. A construit cateva sute de km de autostrăzi dar pe salarii tăiate și băgând mână în buzunarul nostru după niște TVA, în timp ce plătea sute de milioane de euro anual prin ANRP.
4. Alternativa din 2016:
PNL. Un PDL machiat, mult mai slab articulat decât PDL-ul de pe vremuri. Partidul lui Fenechiu si a multor condamnați penal (mai lungă chiar decât la PDL). Dacă îl asociem cu KWI trebuie să îl asociem si cu lipsa măsurilor de stopare a defrișărilor ilegale. Dacă ne uităm la doamna Gorghiu vedem un Ponta+Sova în fusta, o abonată la contractele cu statul. Lista e prea lungă că sa ne obosim amintindu-i pe toți...
USR. Au catalizat repede nemulțumirea unora ca mine. Dar după un an în politică înțelegem că nu este suficient ca să nu fii corupt, trebuie să fii si competent!! De asta nu vor da dovadă fiindcă a o mare doză de demagogie! Sa mai spunem că au cam 30% din candidații de pe listele de la alegerile acestea politruci colectați de prin alte partide. De, stiu si ei bine ca fara bani nu te poți mișca în campanie electorală.
PRU=PSD
ALDE=PSD
UDMR=PSD de limba maghiară
ANR=PSD de limba rusa
Partidele minorităților= câte un loc la ciolan
PMP= extremă dură din PDL. Are prea putini primari că sa intre in parlament, cu un cârmaci pensionar!
Care este alternativa?
tinumaftei

Mesajde Cristian IONITA » 06 Dec 2016, 12:46

sa analizam un pic principalele partide "mioritice":
PSD: propun o avalansa de masuri populiste de cresteri de salarii si pensii si taieri de taxe, dar bineintele fara niciun fundament economic. chiar nu vad cum sa fie aplicabile fara sa bulverseze total economia dupa o mica crestere initiala bazata pe consum. Defileaza cu un presedinte condamnat pentru frauda de 1.5 milioane voturi de la referendumul din 2012 si cu alti 12 candidati urmariti penal sau trimisi in judecata, aflati pe pozitii eligibile.Impreuna cu Tariceanu, au blocat, aprobarea contractului pentru construirea corvetelor la Galati, asta in timp ce foarte vesel, Ponta, se intreaba de ce trebuie sa alocam 2% pentru aparare, pentru ca nimeni din zona nu aloca atatia bani, iar Rusia nu este un pericol pentru noi :) .

PNL: au intrat la concurenta cu PSD-ul, anuntand si ei cresteri peste cresteri de salarii si pensii, simultan cu reduceri de impozite, fara sa se intrebe daca economia poate suporta un asemenea experiment. Vor prezenta un proiect de salarizare unica pentru bugetari, proiect care ar costa cca 19 miliarde lei si pe care nu l-au legat in niciun fel de o restructurare-reducere a aparatului administrativ. Bineinteles ca in lipsa ideilor si mai ales a unui leadership viabil au ales sa se aseze in remorca lui Ciolos, adoptand programul acestuia (mai mult o lista de deziderate decat un program) si incercand sa creasca pe baza imaginii de om onest a premierului. Cunoscand istoria bogata in tradari a penelistilor, nu exista nicio garantie ca, in caz de victorie, nu-i vor trage teapa lui Ciolos, propunand un om “sigur” de la partid pentru functia de premier. In mare (dar din pacare nu in totalitate) si-au periat listele de "penali". Lipsa totala de opinii privind situatia geo-politica-militara (suntem la cateva sute de km de zone in care se desfasoara conflice militare si ne comportam de parca am fi la antipozi) ...

USR: si ei atarnache de coada lui Ciolos, altfel un turn Babel incredibil de buimaci, marxisti, sustinatori ai lui Bernie Sanders, ecologisto-prorusi si cativa oameni decenti, totul fara o directie politica clara. la fel nulitate perfecta in ceea ce priveste situatia geo-politica-militara .... in plus multi dintre "activistii" USR sunt banuiti de inregimentare inorganizatiile proruse care au ca obiectiv destabilizarea regimurilor din anumite zone.

ALDE: cea mai sinistra lista de penali, in frunte cu Tariceanu (trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului), acel Tariceanu care ne-a lasat, in 2008, fara avioane noi care sa inlocuiasca MIG-21 iar acum cateva zile a blocat, in Biroul Permanent al Senatului, aprobarea deciziei Guvernului de achizitionare de corvete construite la Galati. Acelasi Tariceanu este autorul aplicarii principiului “restitutio in integrum” si pentru optantii unguri care, dupa primul razboi mondial, au plecat din Ardeal si AU FOST DESPAGUBITI PENTRU PROPRIETATI, dar si autorul cedarii catre Ungaria a bunurilor fundatiei Gojdu din Budapesta.
In mod sigur este legat de AVO si de rusi (legaturi de afaceri cu Rudas Erno, seful rezidentei spionajului ungar in Romania, invitarea in Senat a sefului Dumei ruse, Seghei Narishkin, aflat pe lista de interdictie pentru calatorii in UE, intalniri cu Alexander Kondyakov, consilier al lui Putin si Voronin).

PMP: initial se dorea a fi un partid nou, dar bineintele aceasta intentie a "expirat" o data cu cooptarea Elenei Udrea si inlaturarea absolut neeleganta a lui Cristian Diaconescu din conducerea partidului. Acum partidul este preluat de Basescu dar lucrurile merg extrem de greu: oamenii nu se prea misca in teritoriu sau au probleme cu justitia, iar faptul ca Basescu (mai mult "pe persoana fizica" dar asta are implicatii si-n partid) are o problema cu justitia, dorind ca sub pretextul luptei cu sistemul sa plateasca polite. Bineinteles ca Basescu nu este singurul cu astfel de probleme, au ceva oameni cu probleme penale, pe pozitii eligibile. Partea frumoasa (romantica chiar) este singurul partid care a adoptat in programul politic obiectivul unirii cu Rep. Moldova si care a continuat sa transmita mesaje clare pe politica externa si de securitate.

PRU: aripa nationalist-comunista a PSD, un amestec de oameni cu probleme penale si admiratori ai Rusiei lui Putin. centrul de greutate al PRU se afla la Ploiesti, unde se afla Ghita (cel care in perioada de glorie a guvernarii Ponta a facut sute de milioane de euro din contracte "strategice"). Principalele lor strigaturi electorale se refera la dezrobirea din sclavia capitalista americana si vestica si salvarea neamului - “Bunastare, nu dosare !”

ANR. Coagulat in jurul controversatului Marian Munteanu, actor principal al manifestatiei de la Piata Universitatii – 1990, disparut o perioada apoi reaparut in partidul lui Virgil Magureanu (!?). Pe scurt, inca o formatiune pseudo-nationalista dar care exagereaza cu renasterea national-ortodoxa si consider eu actioneaza exclusiv la orinele, incearca sa ne impinga in bratele Moscovei.

UDMR ... aici nu are sens sa pierdem vremea comentand ... factiune "centurista" a politici roamanesti .... trag speranta sa fie prima data cand nu vor depasi pragul electoral.
Cristian IONITA

Mesajde filip » 06 Dec 2016, 12:49

Eu vad acum o solutie USR.
Un partid nou fara traseisti ,intrarea in parlament o sa demonstreze ca se poate si altfel.
Multi nu-i dau nicio sansa,eu spun doar atat, o sa aiba un scor cu doua cifre.
Undeva trebuie rupt cercul vicios,prin neparticipare castiga.
Deci ,hai sa demonstram ca se poate si altfel!
Multi spun ca USR nu trebuia sa spuna ca sprijina pe Ciolos,dar pe cine?
PSD joaca curveste,nici macar nu are un nume de premier rau,bun ,cum o fi........
Ultima oară modificat de filip pe 06 Dec 2016, 12:57, modificat 1 dată în total.
filip

Mesajde Cristian IONITA » 06 Dec 2016, 12:54

filip scrie:Eu vad acum o solutie USR.
Un partid nou fara traseisti ,intrarea in parlament o sa demonstreze ca se poate si altfel.
Multi nu-i dau nicio sansa,eu spun doar atat, o sa aiba un scor cu doua cifre.

oho ... va rog sa nu va suparati dar dovediti o naivitate deadreptul copilareasca

- USR nu are cum sa fie "o solutie" ... cel putin nu dpdv politic, or sa aiba multe voturi (probabil peste 15%) dar nu pentru ca ar merita dumnealor ci din motive de "contra" asupra celorlalti, insa asta (votul contra) nu este "solutie".
- au cel mai mare procent de traseisti .... si din pacate mai deloc dintre cei notabili. Din pacate chiar nu se putea altfel .... avem de-a face cu un partid reprezentativ pentru Bucuresti .... in tara nu au avut alta solutie ptr a umple listele decat prin acceptarea de traseisti.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Dec 2016, 13:08

Shrek scrie:Nu sunt expert în politici economice, dar am impresia ca singurele guverne care au promovat și pus în aplicare măsuri economice radicale au fost guvernele Boc și Ponta. Boc a venit într-un moment de criza economica si a promovat o politica de austeritate excesiva ( de fapt ideea ii aparține lui baselu, ca răzbunare la adresa bugetarilor) iar Ponta a promovat o relaxare fiscala si incurajare a consumului pe fondul unei creșteri economice conjuncturale (norocoase as spune). Oricare din actualele partide, în speță psd sau pnl, ar câștiga alegerile nu sunt convins ca vor putea promova politici exclusiv de stânga sau dreapta, pentru simplul fapt ca politicile economice sunt dictate de UE. Ceea ce fac ai noștri , sunt un fel de spoieli ale directivelor europene pentru a părea ca de fapt sunt inițiative naționale.
In ceea ce-l privește pe Johannis, chiar dacă uneori este mai greu de înțeles decât o pictura de Picasso, trebuie sa recunoaștem ca a adus în peisaj un nou mod a face politica la nivel înalt, fără glume de birjar, hahaituri ori damf de ...matrafox. As spune ca decenta este cuvântul de ordine.
PS. Nu înțeleg de ce ii spuneți lui Johannis `ficus`, din cauza ca este stufos ori doar pentru rolul decorativ?!

daca imi permiti .... o mica recomandare .... inceraca sa vezi lucrurile si dintr-o perspectiva un pic mai larga decat limita propriului interes personal .... atunci probabil o sa realizezi ca guvernarea "tehnocrata" s-a dovedit a fi cea mai "coerenta", depasind activitatea pe partea de pomeni (salarii, pensii, etc) si destelenind domenii ca sanatatea si invatamantul si mai ales fapte concrete in ceea ce priveste siguranta nationala (contractarea fabricarii de echipamente militare in tara, restructurare MAI, etc).
Cristian IONITA

Mesajde filip » 06 Dec 2016, 15:16

http://www.stiripesurse.ro/ciolos-cel-m ... 67362.html
Bunul simt ori il ai ori ba.Cale de mijloc nu exista.
E ca si in cazul femeilor:ori e gravida ori ba.Putin gravida nu exista... :lol:
filip

Mesajde Shrek » 06 Dec 2016, 15:52

"sa analizam un pic principalele partide "mioritice":
PSD: propun o avalansa de masuri populiste de cresteri de salarii si pensii si taieri de taxe, dar bineintele fara niciun fundament economic. chiar nu vad cum sa fie aplicabile fara sa bulverseze total economia dupa o mica crestere initiala bazata pe consum. Defileaza cu un presedinte condamnat pentru frauda de 1.5 milioane voturi de la referendumul din 2012 si cu alti 12 candidati urmariti penal sau trimisi in judecata, aflati pe pozitii eligibile.Impreuna cu Tariceanu, au blocat, aprobarea contractului pentru construirea corvetelor la Galati, asta in timp ce foarte vesel, Ponta, se intreaba de ce trebuie sa alocam 2% pentru aparare, pentru ca nimeni din zona nu aloca atatia bani, iar Rusia nu este un pericol pentru noi :) "
Altu` care pune botu` la bășinile lu` Băsescu! La circa 17.000 sectii de votare, la nivel national, ca sa fie 1,2 mil voturi fraudate, ar trebui sa fie pe o sectie de votare cel putin 80 de voturi!Sa nu nu uitam ca Ardealul si Banatul nu a facut jocul, deci ar trebui scazut cam o treime din sectii! Cu logica stai groaznic, dar nici aritmetica nu cunosti? Stii cate voturi ` neclare` a scos softul folosit pentru verificari? Sub 1000!
Vorbești de contracte de tehnica militara, cu societati din Romania, dar razboiul se face acum cu drone, rachete clone, razboi psihologic si nu cu tunuri , automate akm , grenade de mana, ori vapoare sau avioane de hartie.
A da banii pe arme, este ca si cum nu ai avea nevoie de ei, atat timp cat nu esti o superputere. Iti închipui ca daca rusii îngrămădesc doua portavioane si lansatoare de rachete la Constanta si spun ca de maine Romania se scrie cu litere chirilice, tu vei reusi sa castigi un raboi de unul sigur cu doua vapoare, 6 avioane , 30 de tancuri si câteva zeci de mii de akm. Vise tata! Vise!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE