lucky5strike scrie:In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale.
tinumaftei scrie:De PRU am si uitat. Nu va intra nici unul din partidele mici ca au prea putini primari în teritoriu.
filip scrie:tinumaftei scrie:De PRU am si uitat. Nu va intra nici unul din partidele mici ca au prea putini primari în teritoriu.
http://www.stiripesurse.ro/surse-experi ... 67195.html
![]()
Si acum intra in scena inprevizibilul care da peste cap calculele.
lucky5strike scrie:Politica inseamna conducerea statului, adica servirea interesului cetateanului.
In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale. A mai fost ceva si pe vremea lui Tariceanu, dar guvernarea astuia s-a incheiat cu criza, asa ca e greu de evaluat.
In problema apicola, cata vreme ministru al agriculturii a fost Daniel Constantin, un conservator pesedist, am simtit ca exista interes, dialog, si in final, un sprijin. Restul ministrilor, Tabara, Fuia, Irimescu, slabuti, sunt departe de Constantin. .
PS: neimpliniri, coruptie, boala de putere... presupun ca sunt in orice partid.
Cristian IONITA scrie:lucky5strike scrie:Politica inseamna conducerea statului, adica servirea interesului cetateanului.
In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale. A mai fost ceva si pe vremea lui Tariceanu, dar guvernarea astuia s-a incheiat cu criza, asa ca e greu de evaluat.
In problema apicola, cata vreme ministru al agriculturii a fost Daniel Constantin, un conservator pesedist, am simtit ca exista interes, dialog, si in final, un sprijin. Restul ministrilor, Tabara, Fuia, Irimescu, slabuti, sunt departe de Constantin. .
PS: neimpliniri, coruptie, boala de putere... presupun ca sunt in orice partid.
problemele nu vor fi depasite pana cand "majoritatea" natiei nu va depasi mentalitatea de asistati ... de aici si "scorurile" mari ptr PSD .... oamenii fara alta perspectiva decat de a primi ce le arunca politicienii vor vota in consecinta, fara a avea in vedere faptul ca pomana nu te lasa sa mori azi de foame ... dar te indobitoceste pe vecie.
filip scrie:Eu vad acum o solutie USR.
Un partid nou fara traseisti ,intrarea in parlament o sa demonstreze ca se poate si altfel.
Multi nu-i dau nicio sansa,eu spun doar atat, o sa aiba un scor cu doua cifre.
Shrek scrie:Nu sunt expert în politici economice, dar am impresia ca singurele guverne care au promovat și pus în aplicare măsuri economice radicale au fost guvernele Boc și Ponta. Boc a venit într-un moment de criza economica si a promovat o politica de austeritate excesiva ( de fapt ideea ii aparține lui baselu, ca răzbunare la adresa bugetarilor) iar Ponta a promovat o relaxare fiscala si incurajare a consumului pe fondul unei creșteri economice conjuncturale (norocoase as spune). Oricare din actualele partide, în speță psd sau pnl, ar câștiga alegerile nu sunt convins ca vor putea promova politici exclusiv de stânga sau dreapta, pentru simplul fapt ca politicile economice sunt dictate de UE. Ceea ce fac ai noștri , sunt un fel de spoieli ale directivelor europene pentru a părea ca de fapt sunt inițiative naționale.
In ceea ce-l privește pe Johannis, chiar dacă uneori este mai greu de înțeles decât o pictura de Picasso, trebuie sa recunoaștem ca a adus în peisaj un nou mod a face politica la nivel înalt, fără glume de birjar, hahaituri ori damf de ...matrafox. As spune ca decenta este cuvântul de ordine.
PS. Nu înțeleg de ce ii spuneți lui Johannis `ficus`, din cauza ca este stufos ori doar pentru rolul decorativ?!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori