Puffy scrie:Si marmota dracului invelea ciocolata in staniol ..
Am vazut ca a dat si declaratii..
Unde, unde?! Vreau sa ascult si io! Esti sigur ca nu facea play-back( asa s-o scrie)?
Puffy scrie:Si marmota dracului invelea ciocolata in staniol ..
Am vazut ca a dat si declaratii..
Puffy scrie:Bambucha,nu iti sta bine sa fii agresiv ,si bine ai zis,forum de apicultori nu de prosti ! Nu ne poate vinde gogosi nimeni ,in tara se intampla lucruri grave si dumneata te faci ca nu vezi , sau poate nu-ti dai seama ?

Puffy scrie:Manifestația ă 125000 de oameni nu are cum sa fie pasnică, si eu sper sa se afle cine a scos oamenii in strada si a facut tulburări in tara !
Neafiliatul scrie:Fără cuvinte !!!]
Shrek scrie:Neafiliatul scrie:Fără cuvinte !!!]
Deci! Garcea n-a murit! A evoluat! Acum avem o noua specie: garcea jândaru*!
Inainte de a ne adresa cuvinte grele sa nu uitam ca de fapt, toti suntem români. Ajungând sa ne certam pentru scaunul lui Dragnea, Johanis, Turcan, Grindeanu si mai stiu io ce gloaba politica, nu facem decat sa intram in jocul lor. O natiune dezbinata poate fi controlata mai usor. SRI-ul ar putea din nou sa isi justifice existenta cum a facut-o in martie 1990. Oare cum or fi reusit politicienii din vechime sa faca cele doua uniri?
feederman scrie:Tu ce simti ca esti?.
Shrek scrie:.... Strada, din nou va reuși sa schimbe guvernarea ( sau poate nu). Ce va urma? Din nou Grindeanu va fi transformat in martir si, daca se va ajunge la anticipate, psd va câștiga din nou. Si uite asa, România se va întoarce de unde a plecat ( anii 90), iar noi vom constata că si copiii nostri vor face parte dintr-o alta generație de sacrificiu. Copiii noștri, că ai lor vor conduce România de mâine. De ce? Poate si din cauza străzii!
PS. Pun pariu pe o lada de bere, ca aceasi strada care acum il huiduie pe Dragnea, in mai putin de un an il va injura si Johanis. Te caut cand ajung pe la Sibiu, in toamna.
Bambucha scrie:... fapte, nu doar vorbe
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori