Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 02 Feb 2017, 21:53

Puffy scrie:Si marmota dracului invelea ciocolata in staniol ..
Am vazut ca a dat si declaratii..

Unde, unde?! Vreau sa ascult si io! Esti sigur ca nu facea play-back( asa s-o scrie)?
Shrek

Mesajde Bambucha » 03 Feb 2017, 07:48

Puffy scrie:Bambucha,nu iti sta bine sa fii agresiv ,si bine ai zis,forum de apicultori nu de prosti ! Nu ne poate vinde gogosi nimeni ,in tara se intampla lucruri grave si dumneata te faci ca nu vezi , sau poate nu-ti dai seama ?

Nu sunt agresiv, aici este o poienita unde oamenii se cunosc si se respecta intre ei indiferent de opiniile lor. Nu ai vrea matale sa te prezinti inainte de a baga batul prin gard? Sa vedem si noi 1 stup, o dalta, o maslina, ceva din stupina dumitale. Daca vrei sa devii credibil! Din postarile dumitale pe teme apicole am vazut ca esti pe langa subiect si rau intentionat!

Si da se intampla lucruri foarte grave, noua guvernare atenteaza la principiile fundamentale ale democratiei. Devenim o republica bananiera? Toata presa straina este cu ochii pe derapajale grave venite de la noua conducere.
Avem mare noroc ca nu suntem singuri si de capul nostru. Comisia europeana, consiliul european, UE vor incepe un proces de monitorizare a Romaniei.
Toata europa este solidara cu spiritul civic!

http://www.spiegel.de/politik/ausland/rumaenien-wieder-massendemos-gegen-umstrittene-eilverordnung-a-1132962.html

Imagine
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde akmm » 03 Feb 2017, 08:38

Puffy scrie:Manifestația ă 125000 de oameni nu are cum sa fie pasnică, si eu sper sa se afle cine a scos oamenii in strada si a facut tulburări in tara !

Adevarul e cacam lipseste dovada. Dovada, unde e dovada?
Filmul asta l-am mai trait o data si am convingerea ca si atunci eram in banci diferite.
Oamenii au fost scosi in strada de PSD.Si asta e un lucru bun, creaza unitate.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Neafiliatul » 03 Feb 2017, 08:53

Neafiliatul

Mesajde Cristian IONITA » 03 Feb 2017, 11:49

ca sa fie mai limpede ce este in discutie:

http://loon.ro/cristi-danilet-ordonanta ... cebook.com
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 03 Feb 2017, 15:44

Neafiliatul scrie:Fără cuvinte !!!]

Deci! Garcea n-a murit! A evoluat! Acum avem o noua specie: garcea jândaru*!
Inainte de a ne adresa cuvinte grele sa nu uitam ca de fapt, toti suntem români. Ajungând sa ne certam pentru scaunul lui Dragnea, Johanis, Turcan, Grindeanu si mai stiu io ce gloaba politica, nu facem decat sa intram in jocul lor. O natiune dezbinata poate fi controlata mai usor. SRI-ul ar putea din nou sa isi justifice existenta cum a facut-o in martie 1990. Oare cum or fi reusit politicienii din vechime sa faca cele doua uniri?
Shrek

Mesajde feederman » 03 Feb 2017, 18:57

Shrek scrie:
Neafiliatul scrie:Fără cuvinte !!!]

Deci! Garcea n-a murit! A evoluat! Acum avem o noua specie: garcea jândaru*!
Inainte de a ne adresa cuvinte grele sa nu uitam ca de fapt, toti suntem români. Ajungând sa ne certam pentru scaunul lui Dragnea, Johanis, Turcan, Grindeanu si mai stiu io ce gloaba politica, nu facem decat sa intram in jocul lor. O natiune dezbinata poate fi controlata mai usor. SRI-ul ar putea din nou sa isi justifice existenta cum a facut-o in martie 1990. Oare cum or fi reusit politicienii din vechime sa faca cele doua uniri?

Chiar asa! Ora de morala pesedista. Draga va este acum pacea si linistea. Este prea mare zarva pe strada?! Va fuge fotoliul de sub c…r? Iesi in piata operei sa privesti tinerele mame cu copii sugari la piept. Uita-te in ochii lor si daca indraznesti intreaba-le ce vor? Intreaba-i si pe tinerii ofiliti inainte de vreme si pe schiopii in carja, ce vor. Lor . idolul tau le-a spus ca sunt niste bullshit. Suntem milioane de bullshit. Tu ce simti ca esti?.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 03 Feb 2017, 19:52

feederman scrie:Tu ce simti ca esti?.

Io sunt doar o picatura in oceanul acela de.... de.... cum ii spunea Mihaee!? Parerea mea despre politicieni, am regasit-o ( din punctul meu de vedere) in melodia lui Stefan Hrusca. Aceia cu” Aia hoti, astia hoti....” Nu stiu s-o incarc ca ti-as face o dedicatie!
Nu cunosc ce te face sa crezi ca as fi neapărat de stânga sau de dreapta. Eu sunt pentru democrație si nu pentru anarhie. Daca ne întoarcem la ” dictatura străzii” ne vom întoarce si la ” mineriade”. Fa un exercițiu de memorie recenta! Strada ( pe atunci confiscata de psd) a dat un brânci guvernului Boc. A urmat, marea ciolaniadă culminata cu o lovitură de stat legala, infirmata de curtea constituțională. PSD si pnl au câștigat împreuna ( printr-o alianță contra naturii) la scor care l-ar fi făcut invidios si pe Ceaușescu. Vrand, nevrând, Monta, a ajuns premier. Aceeași strada, l-a dat jos pe monta. Dar, l-a transformat intr-un martir in ochii multora dintre romanii simplii. Cu un cântec de sirena, psd, a câștigat din nou alegerile. Strada, din nou va reuși sa schimbe guvernarea ( sau poate nu). Ce va urma? Din nou Grindeanu va fi transformat in martir si, daca se va ajunge la anticipate, psd va câștiga din nou. Si uite asa, România se va întoarce de unde a plecat ( anii 90), iar noi vom constata că si copiii nostri vor face parte dintr-o alta generație de sacrificiu. Copiii noștri, că ai lor vor conduce România de mâine. De ce? Poate si din cauza străzii!
PS. Pun pariu pe o lada de bere, ca aceasi strada care acum il huiduie pe Dragnea, in mai putin de un an il va injura si Johanis. Te caut cand ajung pe la Sibiu, in toamna.
Shrek

Mesajde Neafiliatul » 03 Feb 2017, 20:41

Neafiliatul

Mesajde Shrek » 03 Feb 2017, 20:48

Esti un domn!
Ei ce zici Federmane? Asta este stanga mea! Dreapta este aia cu care dau bani la muzicanti!
Shrek

Mesajde lucky5strike » 03 Feb 2017, 23:38

Ca ordonanta aia trebuie sa dispara, e clar. Eu as dori ordonanta care sa inaspreasca pedeapsa pe coruptia de orice fel. Poate asa ne mai revenim...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 03 Feb 2017, 23:43

I-auzi, epitet marca Iohannis : "vocea puternica a poporului a fost auzita!" hehe, pai da... a fost auzita si acuma e "canalizata"... e clar ca opozitia profita de o nemultumire populara legitima. Amintiti-va de 2009... 77% din prostimea prezenta la vot (51% din toata prostimea tarii) a cerut parlament unicameral si 300 de spartani. Referendumul a fost cerut si organizat de astia care-s acum in opozitie.

Ce s-a ales?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Bambucha » 04 Feb 2017, 01:20

Shrek scrie:.... Strada, din nou va reuși sa schimbe guvernarea ( sau poate nu). Ce va urma? Din nou Grindeanu va fi transformat in martir si, daca se va ajunge la anticipate, psd va câștiga din nou. Si uite asa, România se va întoarce de unde a plecat ( anii 90), iar noi vom constata că si copiii nostri vor face parte dintr-o alta generație de sacrificiu. Copiii noștri, că ai lor vor conduce România de mâine. De ce? Poate si din cauza străzii!
PS. Pun pariu pe o lada de bere, ca aceasi strada care acum il huiduie pe Dragnea, in mai putin de un an il va injura si Johanis. Te caut cand ajung pe la Sibiu, in toamna.

Uite ce cred eu! Strada nu-si doreste sa schimbe guvernarea, ci respectarea unor principii fundamentale. Aceasta particica de Romanie are demnitate, decenta si nu judeca cu ajutorul burtii. Nu o intereseaza ce ingrasamant natural mananca "stanga" sau "dreapta". Isi doreste sa-si creasca copii intr-o tara unde cetateanul nu este batjocorit, o tara care sa ofere eductie de calitate pentru toti, asijderea un sistem de sanatate pentru toate clasele sociale (actualmente unele spitale arata mai rau decat puscariile). O tara in care daca ar disparea hotia si incompetenta ar avea sanse sa devina o natiune europeana civilizata.

Este asa de "porc" ce-si doresc aceste ragalii?
Fişiere ataşate
20170203_201952.jpg
Cladirea guvernului un obiectiv arhitectural ce merita vizitat
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 04 Feb 2017, 10:15

Bambucha scrie:... fapte, nu doar vorbe

Like father, like son :P
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE