Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde daffid mihailov » 04 Feb 2017, 23:04

Data viitoare o sa iesim mai multi la vot si schimbam guvernul. Demisie demisie nu rezolvi nimic si nu e nici democratic. Hai sa fim peste ei. Pana la urma daca nu fura, nici nu o sa fie atat de interesati de guvernare, ca e greu. ;) Sa nu inlocuim alti penali cu altii. Lasa-i sa dovedeasca ce pot. 4 ani au fost alesi. asta e!
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde peterneamt » 04 Feb 2017, 23:47

:roll:
peterneamt

Mesajde Donbazil » 05 Feb 2017, 00:37

Salut!

O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva https://tvmneamt.ro/video-halucinant-tu ... justitiei/
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 05 Feb 2017, 00:55

Donbazil scrie:Salut!

O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva https://tvmneamt.ro/video-halucinant-tu ... justitiei/

Stim cu totii ca dumneavoastra puteti mai mult decat sa raspanditii mizeriile unor televiziuni obscure.

Eu zic ca ar fi o buna ocazie sa ne bucuram de faptul ca de aceasta data bunul simt a castigat .... ordonanta votata pe sestache va fi anulata (abrogata, prorogat, etc) ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 05 Feb 2017, 01:06

feederman scrie:
ioanpuiu scrie:
feederman scrie: Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate.

Este nerealist.
Nu putem contesta rezultatul alegerilor.
Remanierea celor implicati si compromisi este maximul care se poate obtine.

Exact ce spuneam ,inducerea unei stari de defetism, anihileaza aceasta ocazie de renastere a tarii. Acesti urmasi ai PCR-ului nu vor ceda ci vor gasi alta cale pentru a ne calari.
Exista precedente. Incepand din 2012 au cazut trei guverne, in mod democratic. Metodele de demitere reprezinta o problema tehnica. N .b. 2 guverne au fost date jos de strada.
Nu trebuie sa contestam rezultatul, ci se poate folosi. 55% dintre votanti au ales anti PSD. Nimic nu este sigur, nimic nu este stabil, dar se poate incerca. Vom trai si vom vedea.
Remanierea este un fel de judecata intre neamuri la soborul tiganesc.
daffid mihailov scrie:. Daca o sa amanam 4 ani, ce mai conteaza? Hotii vor ajunge pana la urma unde le e locul.

Conteaza. 4 ani este enorm de mult pentru viata unui om si poate aduce multe surprize. Multi nu vor mai prinde acea "urma". Lupul naravit isi schimba numai parul. Hidra se regenereaza. Trebuie terminat acum, ceea ce am inceput, altfel vom trece din nou prin aceleasi umilinte.

Imposibil! Daca faci asta devii ca ei
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde lucky5strike » 05 Feb 2017, 12:20

Cristian IONITA scrie:
Donbazil scrie:Salut!

Stim cu totii ca dumneavoastra puteti mai mult decat sa raspanditii mizeriile unor televiziuni obscure.

Eu zic ca ar fi o buna ocazie sa ne bucuram de faptul ca de aceasta data bunul simt a castigat .... ordonanta votata pe sestache va fi anulata (abrogata, prorogat, etc) ....

Sa raspandim atunci mizeriile televiziunilor consacrate... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Re: Cand ai dubii despre sensul vietii...

Mesajde Bambucha » 05 Feb 2017, 12:40

Sa vina sindicatul sa dea o capsunica la nenea! 8-)
Se pare ca a fumat niste neonicotinoide.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde lucky5strike » 05 Feb 2017, 12:42

Politica este un camp de lupta unde se folosesc arme din cele mai marsave. Durerea mare e ca daca cine e la putere militeaza pt intarirea puterii, iar cine e in opozitie, pt. subminarea activitatii puterii, nu se reuseste un consens politic, si nu se poate construi/spera la nimic bun. Basescu a fost un dezbinator toxic. Iohannis are timp sa nu devina unul... si prima lectie e ca 1 dec. sau 24 ianuarie sunt sarbatori nationale nu prilej de rafuieli politice, iar a doua e ca nu ai ce cauta in strada la mitinguri.
In rest, imi plac DNA, BNR, SRI, DIPI... dar nu-mi e clar, sefii astora dau socoteala cuiva?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Re: Cand ai dubii despre sensul vietii...

Mesajde Shrek » 05 Feb 2017, 13:02

Care va-ti batut joc de el si i-ati dat sa guste din...... mierea nebunilor?! Si cand te gandesti ca pentru unul d-ăsta oamenii se cearta si isi spun vorbe grele.......
Shrek

Mesajde Florin Dobre » 05 Feb 2017, 13:27

lucky5strike scrie:In rest, imi plac DNA, BNR, SRI, DIPI... dar nu-mi e clar, sefii astora dau socoteala cuiva?

De principiu ar trebui sa dea socoteala celor care ii numesc. :!:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde gorjeanul » 05 Feb 2017, 13:31

Intr-o tara normala acest guvern demisiona. Poezia cu legitimitatea castigata in alegeri nu mai are acoperire. Chiar si cei care i-au votat(cei care nu sunt spalati pe creier de romania tv si A3) si-au dat seama ca au fost inselati. Urmeaza asa zisa marire de pensii si multi o sa-si dea seama ca au fost pacaliti. 60 la suta din pensionarii Romaniei au pensii pana in 1000 de lei. Acestia nu vor primi nimic. 25 la suta au pensii au intre 1000 si 1300 de lei ,acestia vor primii intre 5 si 60 de lei iar 10 la suta au intre 1300 si 1700 ,de vor primii intre 60 si 140 de lei. Deci cei multi si amarati nu vor primii nimic iar cei care au deja(putini) le mai da o pomana mica. Cu salariile e tot o smecherie ,iau de la privat si dau in sectorul bugetar . Halal.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 05 Feb 2017, 15:31

Fiindcă ”tembeliunile” din romanica nu îmi mai stârnesc interesul si ,mai ales ca de la o vreme am probleme cu somnul, noaptea trecută am vizionat două episoade dintr-un serial: NARCOS. Mi l-au recomandat copiii, știind inclinația mea spre ”cultura”!Nu pentru cultura la care va gândiți! Pentru cei cărora vă place sa faceți exerciții de imaginație, vă recomand episodul 3 din acest serial. Pe mine unul m-a pus pe gânduri, văzând vânzoleala politică de zilele acestea cat si acțiunea din film. Nu vreau să se interpreteze ca fiind o reclama a filmului, iar dacă postarea nu se încadrează in regulile forumului, sa fie ștearsa.
O duminica plăcuta sa aveți!
Shrek

Mesajde daffid mihailov » 05 Feb 2017, 17:14

Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada. :idea:
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde gorjeanul » 05 Feb 2017, 17:26

daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada. :idea:

Va aduceti aminte de Colectiv? Cum a intrat frica in psd si ponta? A demisionat ,parlamentul dadea pe banda rulanta accept la arestari etc. Cat a durat? Cand au vazut ca oamenii s-au linistit totul a revenit la normalitatea banditeasca. Linistea le place sa fure in liniste.
gorjeanul

Mesajde luci » 05 Feb 2017, 18:07

Pare sa urmeze filmu cu tehnocratii.
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde lucky5strike » 05 Feb 2017, 20:05

Irimescu reales... :twisted:
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE