Donbazil scrie:Salut!
O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva https://tvmneamt.ro/video-halucinant-tu ... justitiei/”
feederman scrie:ioanpuiu scrie:feederman scrie: Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate.
Este nerealist.
Nu putem contesta rezultatul alegerilor.
Remanierea celor implicati si compromisi este maximul care se poate obtine.
Exact ce spuneam ,inducerea unei stari de defetism, anihileaza aceasta ocazie de renastere a tarii. Acesti urmasi ai PCR-ului nu vor ceda ci vor gasi alta cale pentru a ne calari.
Exista precedente. Incepand din 2012 au cazut trei guverne, in mod democratic. Metodele de demitere reprezinta o problema tehnica. N .b. 2 guverne au fost date jos de strada.
Nu trebuie sa contestam rezultatul, ci se poate folosi. 55% dintre votanti au ales anti PSD. Nimic nu este sigur, nimic nu este stabil, dar se poate incerca. Vom trai si vom vedea.
Remanierea este un fel de judecata intre neamuri la soborul tiganesc.daffid mihailov scrie:. Daca o sa amanam 4 ani, ce mai conteaza? Hotii vor ajunge pana la urma unde le e locul.
Conteaza. 4 ani este enorm de mult pentru viata unui om si poate aduce multe surprize. Multi nu vor mai prinde acea "urma". Lupul naravit isi schimba numai parul. Hidra se regenereaza. Trebuie terminat acum, ceea ce am inceput, altfel vom trece din nou prin aceleasi umilinte.
Cristian IONITA scrie:Donbazil scrie:Salut!
O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva https://tvmneamt.ro/video-halucinant-tu ... justitiei/”
Stim cu totii ca dumneavoastra puteti mai mult decat sa raspanditii mizeriile unor televiziuni obscure.
Eu zic ca ar fi o buna ocazie sa ne bucuram de faptul ca de aceasta data bunul simt a castigat .... ordonanta votata pe sestache va fi anulata (abrogata, prorogat, etc) ....
lucky5strike scrie:In rest, imi plac DNA, BNR, SRI, DIPI... dar nu-mi e clar, sefii astora dau socoteala cuiva?
daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori