in ceea ce priveste protestatarii, cu copii in piata ( lectie de educatie civica) pt viitorul lor !
eu zic ca era mai util, sa iasă in strada cu ei, atunci cand un nenorocit mic da foarte mic a schimbat un art in legea 1 / 2011 , prin care numărul de elevi la clase a crescut in functie de ciclu de inv cu cel putin 5 elevi........ sunt clase de lic unde nr. med. de elevi este de 35....... nr max 39 .....
Consiliul Nat al elevilor nu s-a sesizat atunci, in schimb, se sesizează acum cu privire la tel mob si la tinuta........ acest CN al elevilor, spun ca este un abuz din partea scolilor atunci cand, in ROI al scolii, apare un art privind obligativitatea uniformei si interzicerea tel mob in timpul orelor de curs ( mai exact in ra de predare învățare, nu in pauze).
pai hai sa gândim mai bine in ceea ce priveste interesul copiilor nostri!
nu am vrut sa va scriu, pt ca a si fi jignit multa lume de buna credința, din piata, dar in mintea mea nu a fost decat o idee ceva de genul ......... au iesit cu copii sa nu-si ia bătaie, inspirație preluată de la PIRANDE , cand vin MASCATII !
ultima fraza va rog sa o tratati ca pe o gluma !.....recunosc, uneori mai gândesc si prost,( după unii, mai tot timpul )
o zi frumoasa si o saptamana linistită sa aveti