Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 21 Feb 2017, 16:00

Shrekule .... tu ai impresia ca eu "stric" scuipatii pe orisicine?
Ma bucur ca experientele mele rutiere te "veselesc" ... se pare ca nu m-am inselat deloc cand te-am considerat i.mbecil

Nu crezi ca ar fi mai bine sa te limitezi tu la elucubatiile conspitationiste si sa ne scutesi de interventiile neavenite?

ca "m-a facut" garcea de la birou este evident ... dar accidentul era cauzat de mine (putea fi evitat de catre celalalt sofer ... dar asta nu scuteste din responsabilitatea mea) ... dar te asigur ca nu m-am milogit si mai ales nu m-am caciulit la nimeni.

zi frumoasa
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 21 Feb 2017, 17:26

Cristian IONITA scrie:Shrekule .... tu ai impresia ca eu "stric" scuipatii pe orisicine?
Ma bucur ca experientele mele rutiere te "veselesc" ... se pare ca nu m-am inselat deloc cand te-am considerat i.mbecil
.....Daca matale ma cadorisesti cu apelative de genul de mai sus, io pot sa te strig " javră ordinară "?

ca "m-a facut" garcea de la birou este evident ... dar accidentul era cauzat de mine (putea fi evitat de catre celalalt sofer ... dar asta nu scuteste din responsabilitatea mea) ...
.....m-ai spart cu " simțul civic este al tau. Esti sigur ca nu ai....fumat ceva?
....... dar te asigur ca nu m-am milogit si mai ales nu m-am caciulit la nimeni.
zi frumoasa

Evident ca nu te-ai căciuli! Era vara. Poate doar ai reparat......clanta . La usa desigur!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 21 Feb 2017, 18:04

nici nu indraznesc sa ma gandesc sa va contrazic .... la cata siguranta aveti in afirmatii in mod evident ati fost si de fata ... ba mai mult ... ai si o filmare (pe caseta ca atunci mobilu era lux).
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 21 Feb 2017, 20:08

csaa scrie:Mda! Initial am avut impulsul sa ma urc in masina si sa vin sa iti rup capul. Ca de fiecare data am iesit pe balcon si am tras cateva guri de aer rece. Asta m-a facut sa-mi dau seama ca nu are nici un rost. Deja te-am adus acolo unde am vrut, de fapt asta te-a enervat.
Te-am facut sa-ti arati limitele intelectuale si culturale. Jalnice. Submediocre. Sincer nici macar o injuratura mai ...inflorita nu iti iese. Scuipi. Atata poti, asta ti-e educatia, asta faci!

Nu mai e nevoie sa raspunzi la nici un subiect, oricum raspunsurile vor avea valoarea inteligentei si culturii tale - nula.

Daca cineva nu e de acord cu tine ,ii rupi capul? Parca ziceai pe aici ca DNA-ul face abuzuri. De la jigniri,ai trecut la amenintari pe fata.
gorjeanul

Mesajde teinegru64 » 21 Feb 2017, 20:27

Mircea_63 scrie:Poate vine cuiva ideea sabotajului..
ca in vreme de razboi

Nu merita.Padurea si pizda nu se termina niciodata. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 21 Feb 2017, 21:40

teinegru64 scrie:
Mircea_63 scrie:Poate vine cuiva ideea sabotajului..
ca in vreme de razboi

Nu merita.Padurea si pizda nu se termina niciodata. :lol:

Nu stiu partea a doua, dar padurea....Am vazut niste munti prin Harghita ramasi cam chei.
csaa

Mesajde csaa » 21 Feb 2017, 21:47

gorjeanul scrie:....
Daca cineva nu e de acord cu tine ,ii rupi capul? Parca ziceai pe aici ca DNA-ul face abuzuri. De la jigniri,ai trecut la amenintari pe fata.

Desi stiu ca esti o clona, am sa-ti raspund, pentru ultima data, ca sa auda si papusarul. Nu pentru ca avea alta parere ci pentru ca, jignindu-ma atat de ....pueril si tiganeste, m-a dezamagit. Desi stiam ca va arunca jigniri (e felul lui de a masca infrangerea intr-o lupta a ideilor) ma asteptam sa duca discutia pana la final.
Prin faptul ca interpretezi eronat, fara fundament, postarile altora mi-ai mai dat o dovada ca esti o clona.
csaa

Mesajde Mircea_63 » 21 Feb 2017, 22:53

csaa scrie:
gorjeanul scrie:....

va arunca jigniri (e felul lui de a masca infrangerea intr-o lupta a ideilor.
.............. esti o clona.

Deci asa se mascheaza infrangerea? Spunandu-i Gorjeanului ca e clona!? :lol:

Nu ma amestec in lupta titanilor, dar la asta n-am putut sa ma abtin. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde csaa » 21 Feb 2017, 22:56

I-am spus-o mai demult. Acum mi-a confirmat.
PS- nu cred ca suntem titani
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 21 Feb 2017, 23:07

Dragul meu .... impacate cu ideea .... perspicacitatea nu este deloc punctul tau forte.

Eu tot astept acuzele cu care spargeai norii ieri .... sau ....

@Mircea - esti chiar rautacios .... si dovedesti lipsa de compasiune pentru cei loviti de soarta .... mai ieri cu leafa ciuntita .... acum pus pe coji de nuca .... si nici cu bulanu nu se mai solutioneaza situatiile .... iar capac la toate .... in parlament a fost respinsa ordonanta aia buna dar rai eram eu si altii ca nu intelegeam
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 21 Feb 2017, 23:25

Daca mai considerati ca e de actualitate, va propun sa discutam O.G. 13 pe text (doar acele articole ne nemultumesc) pentru a evita discutiile sterile bazate doar pe impresii acumulate la tv sau in piata.
csaa

Mesajde MIHAEE'E » 22 Feb 2017, 09:48

Salut !
O G 13 a fost, este si va fi, de actualitat încă mult timp de aici încolo!
ex art. care prevedea, ca rudele de gr1 si 2 sa nu mai constituie infracțiune in condițiile in care sunt favorizate ( nu stiu exact exprimarea, dar asta e esenta )........
pai acest art. favorizarea rudelor se aplica de cand ma stiu,........si partea proasta ca acele rude merg pana la ultimul grad !
in ceea ce priveste art cu răspunderea penala a funcționarului public.........
ex in dim asta, la eur fm se vorbea despre faptul ca, bucurestiul este al 5-lea orasi aglomerat din lume; tot acolo ziceau ca de la primăria capitalei s-au alocat 15 mil eur pt trasarea unor linii pe trotuare si asfalt pt biciclete si min mediului încă -11 mil eur pt 100 km de piste de biciclete .........a raspuns cineva, pt cheltuirea fara utilitate a banului public? 8-)
MIHAEE'E

Mesajde MIHAEE'E » 22 Feb 2017, 10:13

in ceea ce priveste protestatarii, cu copii in piata ( lectie de educatie civica) pt viitorul lor !
eu zic ca era mai util, sa iasă in strada cu ei, atunci cand un nenorocit mic da foarte mic a schimbat un art in legea 1 / 2011 , prin care numărul de elevi la clase a crescut in functie de ciclu de inv cu cel putin 5 elevi........ sunt clase de lic unde nr. med. de elevi este de 35....... nr max 39 .....
Consiliul Nat al elevilor nu s-a sesizat atunci, in schimb, se sesizează acum cu privire la tel mob si la tinuta........ acest CN al elevilor, spun ca este un abuz din partea scolilor atunci cand, in ROI al scolii, apare un art privind obligativitatea uniformei si interzicerea tel mob in timpul orelor de curs ( mai exact in ra de predare învățare, nu in pauze).

pai hai sa gândim mai bine in ceea ce priveste interesul copiilor nostri! :idea:

nu am vrut sa va scriu, pt ca a si fi jignit multa lume de buna credința, din piata, dar in mintea mea nu a fost decat o idee ceva de genul ......... au iesit cu copii sa nu-si ia bătaie, inspirație preluată de la PIRANDE , cand vin MASCATII ! :lol: :lol:

ultima fraza va rog sa o tratati ca pe o gluma !.....recunosc, uneori mai gândesc si prost,( după unii, mai tot timpul )

o zi frumoasa si o saptamana linistită sa aveti :!:
MIHAEE'E

Mesajde MIHAEE'E » 22 Feb 2017, 10:28

daca părinții vor binele copiilor, atunci puteau sa protesteze impotriva abuzurilor din partea unor profesori ( ma refer la acei prof care in timpul orei trag mata de coada, adică o mai lalaie ) determinând copilul, sa facă pregătire suplimentara pt a avea succes la examen.
ex : st prof care nu doresc suplimentarea nr de ore in CDS (chiar daca este posibil), ei intenționat merg pe nr minim de ore/sapt. , pentru a depune efort minim la ora .... si bineinteles efort suplimentar acasă!

pai haide sa vedem nevoile adevarate ale copiilor nostri !
MIHAEE'E

Mesajde Cristian IONITA » 22 Feb 2017, 10:35

csaa scrie:Daca mai considerati ca e de actualitate, va propun sa discutam O.G. 13 pe text (doar acele articole ne nemultumesc) pentru a evita discutiile sterile bazate doar pe impresii acumulate la tv sau in piata.

acum este tardiv .... iar discutia pe "text" inutila ... de folos ar fi discutia pe "principiu' " .... este sau nu acceptabila legiferarea cu "dedicatie" ... modul cum este pusa in practica conteaza la nivel secundar.

dar bineintele orice discutie este constructiva

@MIHAEE'E - problemele societatii noastre sunt multe ... si complexe .... dar in nici un caz nu vom rezolva nimic daca acoperim una din probleme (cum este cea a legiferarii care sa acopere coruptii) prin fluturarea altora .... tu spui acum de reglementarea numarului de elevi, avem probleme cu giotura in sanatatem, la drumuri si tot asa .... nu cred ca ajuta sa nu "discutam" ceva motivand ca alta (altele) ar fi mai importanta(e) .... si asa sa nu fie solutionate nici una dintre ele.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 22 Feb 2017, 10:42, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAEE'E » 22 Feb 2017, 10:41

mai e un fapt , care sper, sa nu fie o mostenire genetică a romanului ( precum hoția) acela, de a SPIONA copii pe profesori !
o idee, pt care părinții ar trebui sa privească cu atentie pt binele copiilor s.a.......
montarea in fiecare clasa, a camerelor audio video si transmiterea parolei catre părinți, astfel încât acestia sa poată vedea atmosfera din clasa si in anumite situatii ce apar, si tratarea si rezolvarea lor cat mai judicioasă !
in aceasta situatie copii vor fi mai reținuți la destrabalarea si violență pe care o au !
da, da parca daca spionezi e mai funi ! :lol:
MIHAEE'E

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE