csaa scrie:Coane tu te dai la mine de parca eu am intiat, votat si aplicat legile astea. Calmeaza-te si o sa vezi ca suntem cam pe aceiasi voce.
hehe
csaa scrie:Coane tu te dai la mine de parca eu am intiat, votat si aplicat legile astea. Calmeaza-te si o sa vezi ca suntem cam pe aceiasi voce.
Donbazil scrie:Salut!
Un text apartinand unui om intelept, care isi serveste tara :
PUBLICULUI LARG"...
![]()
![]()
Donbazil scrie:.....schimbarile efectuate legilor justitiei au fost CERUTE DE CURTEA CONSTITUTIONALA, care a apreciat ca acestea - legile - trebuie readuse in CADRUL CONSTITUTIONAL, din care fusesera scoase, pentru a permite INTERPRETAREA SUBIECTIVA SI DISCRETIONARA, indispensabila utilizarii LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI CA INSTRUMENT POLITIC.
IN REALITATE, ESTE VORBA NU DE ELIMINAREA LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI, CUM SUSTIN UNII, CI DE SALVAREA ACESTEIA, PRIN READUCEREA EI PE FAGAS CONSTITUIONAL....
csaa scrie:Iti explic cand o sa am mai mult timp
Fostele cadre sunt.....marea majoritate moarte.
ioanpuiu scrie:... scrie pentru noi, ăştia simpli, dacă vrei.
feederman scrie:Fostele cadre sunt.....marea majoritate moarte.
O afirmatie ce are menirea inducerii ideii ca Romania plesneste de sanatate democratica. Este adevarat ca o parte dintre ei s-au dus, dupa ce au beneficiat de pensii grase, altii, cei care erau la inceputul carierei – rezerva de cadre - sug salarii si avantaje exclusiv din posturi de bugetar, unii mai sunt inca in activitate activind cu success in afaceri parazitare pe banii statului. Parasirea scenei politice de catre privilegiatii comunismului nu s-a facut ca la refugiul sirienilor. S-au asigurat ca progeniturile lor de toate rangurile preiau stafeta cu naravuri si cu avantaje cu tot. Echipa juniorilor din ’89 se regaseste astazi cu rezerve cu tot, hamesita si reorganizata sub forma detasamentelor de plosnite p…….e ce paraziteaza toate functiile de stat de la mic la mare. Pentru siguranta , s-au blindat cu legi favorabile care exclud orice bariera morala si raspundere penala. Pe langa masacrarea legilor justitiei, a codului penal au desfiintat practic suportul legal al ANI, transformand-o intr-o institutie fara obiect
. Au semnat astfel actul de nastere al noii nomenclaturi privilegiate, al jafului si imposturii de stat. Comunistii lui Ceausescu erau modele de cinste fata de gastile de neispraviti care duc cinismul si dispretul fata de romani in zone inimaginabile. Dupa 28 de ani de cand oamenii mureau nu pentru mancare, ci pentru demnitate, gunoaiele urmase si beneficiare directe ale opresiunii comuniste - scuipandu-i pe oameni acestei tari- au indraznit sa iasa cu lozinca : “Mai bine P…….ist, decat securist”. Adica noi victimele comunismului si copii nostrii suntem securistii.
Nu stiu ce se striga ca n-am avut timp si chef sa ma uit la tv sau pe facebook,dar nu am auzit sa se strige impotriva vreunei companii.
mircea.costache scrie:Buna Seara !
Nu as vrea sa fiu un idealist dar nici ORB.
Cu respect
feederman scrie:...........un coleg de profesie, lucrator in sistemul de ordine publica siguranta si securitate nationala. Boactar de noapte la o firma de fier vechi.
feederman scrie:Nu stiu ce se striga ca n-am avut timp si chef sa ma uit la tv sau pe facebook,dar nu am auzit sa se strige impotriva vreunei companii.
Care ar fi motivele care ii pot determina pe oameni sa strige impotriva companiilor? Poate faptul ca de acolo isi castiga painea? Ar trebui ei, conform patriotismului de cu……l gol sa-si doreasca sa fie someri si asistati sociali? Bizar este faptul ca sunt ingrijorati de soarta “sclavilor” exploatati din companiile multinationale, cei igmorati de CMN, tocmai cei care nu au parte de exploatare, cei care sunt liberi si fericiti, cei care de decenii sunt someri sau pe ajutor social, cei cu domiciliul in zone in care in afara de bodegi si bacanii nu exista nici o alta forma de economie. Cei revoltati de prezenta CMN ar trebui sa se intrebe de ce in zonele lor, nu se vede fir de CMN, de ce zonele respective sunt depopulate, pustii si dezolante, de ce cei in putere si-au luat lumea in cap cu purcel si catel cu tot si s-au oprit de bunavoie la portile CMN-urilor, cerand si primind un loc de munca? Si mai ales sa se intrebe de ce CMN-urile nu vor sa patrunda in arcul rosu, acolo unde somajul si inactivitatea afecteaza majoritatea populatiei.mircea.costache scrie:Buna Seara !
Nu as vrea sa fiu un idealist dar nici ORB.
Cu respect
Cu idealismul este mai greu , dar contra orbirii este un leac sigur. Nu te mai uita la VaranTV si la GhitaTV. Vindecare garantata. Insanatosire grabnica iti doreste un coleg de profesie, lucrator in sistemul de ordine publica siguranta si securitate nationala. Boactar de noapte la o firma de fier vechi.
mircea.costache scrie:feederman scrie: ...
Buna seara !
De spus nu ai ce, de povestit imi plac basmele Petre Ispirescu.
Cu de toate si Respect
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori