Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Ioan Guist » 21 Ian 2018, 12:35

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 21 Ian 2018, 19:29

Nu am făcut alte poze.
Cînd panourile de reclamă ale magazinului s-au aprins strălucitor în culorile naţionale, m-am gîndit imediat la cornelioandanciu şi că mi-ar fi plăcut să fie acolo, lîngă mine, să le vadă şi el, să vadă pe viu cum arată un protest civilizat şi să nu mai creadă orice.
Am tras cîteva cadre cu gînd să aleg cea mai reuşită fotografie pentru el.

Că el intră aici şi nu zice nimic de nici un fel, cum ar fi: "îmi place" "mulţumesc" "nu-mi place" sau poate "du-te dracu' cu poza ta cu tot" ... este nu numai o impoliteţe, e inacceptabil.
Îl mai aştept puţin, după care dau drumu' la şerpi :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ioan Guist » 21 Ian 2018, 23:00

Nene Danciu , uite inc ao zicere:

"Trei fenomene ale timpului: invazia verticală a barbarilor, domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.

Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.

Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ingnoranţi ce se află.

Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.”

Părintele Nicolae Steinhardt​ - Paris 1937

—-
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2018, 00:10

Corneliu are două părţi bune

- e comunicativ, scrie ce gîndeşte şi simte, exprimă în scris propriile opinii.

- este maleabil.
În urmă cu cîţiva ani, poate doi, poate mai mult, cred că în vremea în care lucra pe TIR parcă departe de ţară, într-o perioadă electorală, probabil avînd puţin timp liber şi posibilităţi reduse de informare dar participînd cu interes la discuţiile de pe forum a scris ceva care m-a impresionat atunci şi nu am uitat nici pînă azi: "votez cum votaţi şi voi"

cornelioandanciu scrie: Deschide facebookul si ai sa te convingi.

Un sfat, Corneliu
Nu te mai băga cu străinii de pe facebookul ăla al tău pe care te zbenguieşti ca un ied, că ai vazut ce ţi-au făcut ... ţi-au tras-o cu măsura de măgar.
Noi suntem mai miloşi, ne limităm la acul albinei ;)
ioanpuiu

Mesajde feederman » 22 Ian 2018, 09:55

cornelioandanciu scrie:Multumim frumos celor care in serenisima lor bunavointa au catadicsit sa se coboare din turnul lor de fildes sa vada care-i treaba prin mocirla !

Nu este cum crezi, oamenii acestia fac parte din categoria celor foarte, foarte simpli, dar dotati cu mult discernamant, realisti , cu mult bun simt si buna credinta, preocupati de soarta familiilor lor si a concetatenilor lor. . Dupa cum vezi am omis o trasatura a personalitatii, utila dar nu neaparat obligatorie. Usa este deschisa. Te asteptam la noi in …ograda. Si lasa-l naibii de a3.

Tovarasa Abramburica a demonstrate inca o data ca dintr-un communist nu poti face nici odata un democrat. Acuzatia ei, conform careia demonstrantii au fost platiti de grupuri politice, este dezgropata din otrava gandirii lui Iliescu, din 13 iulie 1990, cand oamenii cavernelor descinsi in capitala, spargeau capetele ochelaristilor si vociferau: am gasit la PNT , masini de tiparit, bani falsi, bani falsi si droguri. Prostia poate fi o realitate, dar nu si o circumstanta atenuanta.

O fotografie care te lasa fara grai. O mama cu copilasul. Imi parae rau , nu o gasesc. Va rog gasiti-o si plasati-o pe forum.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 22 Ian 2018, 10:19

Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2018, 10:46

da
protest.jpg
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2018, 10:57

feederman scrie:Usa este deschisa.

Dă-mi voie să închid eu uşa aia.
Cornel a fost întotdeauna aici cu noi numai că în ultima vreme a început să audă, precum Ulise, cîntecul sirenelor. O închid acum simbolic, ca să nu-l pierdem, să nu ajungă rătăcit pe mare că oricum nu le va găsi niciodată.
Sunt făcute din fum.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 22 Ian 2018, 14:08

Doi pentru Romania! O copila cu copilul ei, lupta pentru noi .
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 22 Ian 2018, 14:34

cornelioandanciu scrie: Si ma mai bucur ca lucrurile nu au degenerat, asemenea lucruri cred ca se vor mai intampla in acest an, pe fondul de nemultumire foarte justificata a populatiei se pot intampla multe nenorociri, sper din tot sufletul sa nu ajungem ca alte tari gen Siria si altele, nu uitati ca si la noi exista petrol, nu are rost sa ajungem asa, ratiunea trebuie sa triumfe.

Acestea sunt texte raspandite de masinile de propaganda neo-comunista-securista (in functie de cine plateste) si se devarsa prin toate gurile de canal media in special pe sticla A3, RTV si Tvr+B1(mai voalat) pentru a deturna si descuraja Romania Bunului Simt. Ar trebui sa refuzam acest jeg si mizerie mediatica prin boicot sau cel putin prin divesrificare masiva de surse pentru a discerne coerent.
Peste tot se injecteaza ideea ca nu conteaza ce vor oamenii. Ca sunt derbedei... ca sunt platiti... ca se aduc mitraliere... ca iese scandal... ca acestia strica imaginea tarii :lol: ... (bullshit in general)

Ei bine chiar si un singur om conteaza pentru a inspira, cum ar fi mamica de mai sus cu acel copilas!

Mercy sau Freedom?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 22 Ian 2018, 16:27

Bambucha scrie:
....... sunt texte raspandite de masinile de propaganda neo-comunista-securista ......................pentru a deturna si descuraja Romania Bunului Simt.

Cînd eşti nemulţumit de activitatea celor aleşi şi plătiţi să gospodărească bine treburile în ţară, dacă îţi manifesti nemulţumirea acasă la tine înjurîndu-i, tu şi cu nevasta pe două voci, nemulţumirea asta nu se vede.
Cînd o faci în stradă o văd mulţi, o văd agenţii de presă romăneşti şi străine, o înregistrează şi o arată lumii întregi.

Îi deranjează asta ? Sigur! ... se vede din declaraţiile lor.

Numai că puterea s-a prins cum funcţionează treburile cu on-lineul şi au încercat să-l folosească în interesul lor.
La precedentul protest, ăla la care trebuiau să vină şi sindicatele, vă spuneam că m-am dus pentru că nu mai fusesem cam de mult dar şi curios să-i văd pe sindicalişti cum se integrează în proteste. Nu v-am spus atunci tot adevărul însă o fac acum.
Am primit mai multe semnale, în chiar ziua protestului, de la cunoscuţi printre care şi două familii de tineri cu copii mici, care familii mai participaseră la proteste cu tot cu copii iar mesajul era cam aşa: nu este de mers în piaţă pentru că au adus tunurile de apă, în nici un caz cu copii.
Cei care au făcut diversiunea pe reţelele de socializare au obţinut ce şi-au dorit ... o demobilizare masivă

Au încercat "reţeta" şi acum pe 20 ianuarie dar cu mai puţin succes. Chiar şi eu am primit două asemenea semnale.
Sora mea m-a sunat:
- sper că nu te duci la protest.
- sigur că merg, sunt deja pe drum.

Al doilea a venit de la soacra mea prin nevastă, a doua zi:
- spune-i să nu mai meargă, mamă, la protest că a fost la vremea lui, să meargă ăstia tineri
:lol: mi-a picat cam greu partea cu "la vremea lui" dar ce să comentez? ... nu vreau să mă supăr cu soacra.

Aştept cu încordare şi teamă următorul mesaj de la ea care ar putea fi ... să nu mai scrie, mamă, pe forum că a scris destul, să mai scrie şi ăia tineri :roll:
ioanpuiu

Mesajde Ioan Guist » 22 Ian 2018, 16:55

Aia tineri sa stea in banca lor ca-s necopti la minte.Sa puna mana sa munceasca cu ruptu'
Iesim tot noi astia cu '89 in spate, cu Pentagonala rosie'n coaste, cu mineriade, cu inflatie galopanta cu CARITAS cu FNI cu Bancorex cu VAdim VS Iliescu cu ...etc etc. Suntem harsaiti prin toate.

Bashca realitatea ca noi astia batrani trebuie s-o mierlim din ceva.Aia tineri au viitorul in fata.Noi avem in fata doar 2 cubi de pamant.Negru.
Eu asa o vad.
Ioan Guist

Mesajde feederman » 22 Ian 2018, 17:35

Bambucha scrie:
feederman scrie: O idée nebuneasca. In viitorul foarte indepartat va fi confirmata. Ieri Romania a fost tranzactionata ca la targ. A fost a doua mare vanzare a tarii dupa 31 dec 1947.
...
Presedintele legat de maini si de picioare, a fost sacrificat cu cinism, ca un miel, de catre acelasi prieten reper al democratiei, si a asistat neputincios la stabilirea pretului intre proxeneti.
...
Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate!
Nu pretind drepturi de autor.

Si eu sper acelasi lucru, ne vom edifica saptamanile urmatoare. Daca se confirma, Romania va suferi o intreaga hemoragie pe cord deschis in urmatorii ani.

Confirmarile vin si sunt ascunse in amanunte insignifiante. Oamenii simt. Sambata seara drapelul Romaniei a fluturat stingher, insotit doar de doua steaguri UE. Ati vazut vreun steag al altui stat? Eu nu. Daca l-ati vazut, trageti-ma de maneca. Oamenii au intuit adevarul. Poate ar trebui sa ascultam de doamna aceea mai in varsta. Sa dea Dumnezeu sa n-am dreptate!
Bashca realitatea ca noi astia batrani trebuie s-o mierlim din ceva.Aia tineri au viitorul in fata.Noi avem in fata doar 2 cubi de pamant.Negru.
Eu asa o vad.

Traieste in fiecare zi ca si cum ar fi ultima! Gandeste-te la ultima zi ca si cand ar fi prima din viata ta!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 22 Ian 2018, 19:08

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 23 Ian 2018, 10:53

ioanpuiu scrie:da
protest.jpg

Am stat si m-am gandit mult daca se reactionez sau nu la aceasta postare. Iubesc viața si de aceea simt ca trebe sa iau atitudine. Desi am senzatia ca instantaneul nu este chiar atât de ...spontan, având in vedere intensitatea si pozitia luminii, remarc cu tristețe inconștiența acestei " mame", de a pune in pericol sănătatea pruncului. Pe o vreme în care nu ai scoate afara nici un caine, ea a decis sa isi plimbe bebele , la ora cand in mod normal ar trebui sa doarmă, ocrotit de caldura familiei si dragostea părinților. Dar nu! Aceasta" mama", a decis sa isi expuna copilul la frig si ploaie, la zgomote si stres colectiv pentru a-si face un selfie si a putea sa se laude in mediul virtual ca ea # rezista (a)! Halal părinte! Sa-ti fie rusine....cea care esti in fotografie! Daca ai vrut sa iesi in strada, putea-i sa lasi copilul unei vecine" cu gura stirba" si sa protestezi pana la ziua!
PS. Aceasta fotografie, este la fel de sugestivă ca tabloul lui Octav Bancila! Doar vremurile s-au schimbat! Nici măcar...mesajul!
Shrek

Mesajde Bambucha » 23 Ian 2018, 12:30

Shrek scrie:... remarc cu tristețe inconștiența acestei " mame", de a pune in pericol sănătatea pruncului. Pe o vreme în care nu ai scoate afara nici un caine, ea a decis sa isi plimbe bebele , la ora cand in mod normal ar trebui sa doarmă, ocrotit de caldura familiei si dragostea părinților. Dar nu! Aceasta" mama", a decis sa isi expuna copilul la frig si ploaie, la zgomote si stres colectiv pentru a-si face un selfie si a putea sa se laude in mediul virtual ca ea # rezista (a)! Halal părinte! Sa-ti fie rusine....cea care esti in fotografie! Daca ai vrut sa iesi in strada, putea-i sa lasi copilul unei vecine" cu gura stirba" si sa protestezi pana la ziua!
PS. Aceasta fotografie, este la fel de sugestivă ca tabloul lui Octav Bancila! Doar vremurile s-au schimbat! Nici măcar...mesajul!

Fum, doar fum! Interesant de unde vine "hate"-reala si sub ce forma de mesaj!

http://www.csid.ro/family/noutati/somnul-in-frig-secretul-popoarelor-nordice-pentru-a-avea-copii-sanatosi-16013046/

Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE