Si asta merita vazuta.
https://www.facebook.com/vavedemdinsibi ... f=mentions
cornelioandanciu scrie: Deschide facebookul si ai sa te convingi.
cornelioandanciu scrie:Multumim frumos celor care in serenisima lor bunavointa au catadicsit sa se coboare din turnul lor de fildes sa vada care-i treaba prin mocirla !
feederman scrie:Usa este deschisa.
cornelioandanciu scrie: Si ma mai bucur ca lucrurile nu au degenerat, asemenea lucruri cred ca se vor mai intampla in acest an, pe fondul de nemultumire foarte justificata a populatiei se pot intampla multe nenorociri, sper din tot sufletul sa nu ajungem ca alte tari gen Siria si altele, nu uitati ca si la noi exista petrol, nu are rost sa ajungem asa, ratiunea trebuie sa triumfe.
Bambucha scrie:
....... sunt texte raspandite de masinile de propaganda neo-comunista-securista ......................pentru a deturna si descuraja Romania Bunului Simt.
Bambucha scrie:feederman scrie: O idée nebuneasca. In viitorul foarte indepartat va fi confirmata. Ieri Romania a fost tranzactionata ca la targ. A fost a doua mare vanzare a tarii dupa 31 dec 1947.
...
Presedintele legat de maini si de picioare, a fost sacrificat cu cinism, ca un miel, de catre acelasi prieten reper al democratiei, si a asistat neputincios la stabilirea pretului intre proxeneti.
...
Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate!
Nu pretind drepturi de autor.
Si eu sper acelasi lucru, ne vom edifica saptamanile urmatoare. Daca se confirma, Romania va suferi o intreaga hemoragie pe cord deschis in urmatorii ani.
Bashca realitatea ca noi astia batrani trebuie s-o mierlim din ceva.Aia tineri au viitorul in fata.Noi avem in fata doar 2 cubi de pamant.Negru.
Eu asa o vad.
ioanpuiu scrie:da
Shrek scrie:... remarc cu tristețe inconștiența acestei " mame", de a pune in pericol sănătatea pruncului. Pe o vreme în care nu ai scoate afara nici un caine, ea a decis sa isi plimbe bebele , la ora cand in mod normal ar trebui sa doarmă, ocrotit de caldura familiei si dragostea părinților. Dar nu! Aceasta" mama", a decis sa isi expuna copilul la frig si ploaie, la zgomote si stres colectiv pentru a-si face un selfie si a putea sa se laude in mediul virtual ca ea # rezista (a)! Halal părinte! Sa-ti fie rusine....cea care esti in fotografie! Daca ai vrut sa iesi in strada, putea-i sa lasi copilul unei vecine" cu gura stirba" si sa protestezi pana la ziua!
PS. Aceasta fotografie, este la fel de sugestivă ca tabloul lui Octav Bancila! Doar vremurile s-au schimbat! Nici măcar...mesajul!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori