csaa scrie:Asta e opinia dumitale. Imi permiti sa am si eu o opinie?
Sigur, numai sa nu fie razbunare.
csaa scrie:Asta e opinia dumitale. Imi permiti sa am si eu o opinie?
akmm scrie:csaa scrie:Asta e opinia dumitale. Imi permiti sa am si eu o opinie?
Sigur, numai sa nu fie razbunare.
Poi atunci de ce plangi de mila ticalosilorcsaa scrie:Nu am avut de patimit de pe urma DNA sau Codruta ca sa am de ce sa ma razbun.
Bambucha scrie:Se pare ca vine si coliziunea cu cel putin jumatate din votantii din 2014.
feederman scrie:Poi atunci de ce plangi de mila ticalosilorcsaa scrie:Nu am avut de patimit de pe urma DNA sau Codruta ca sa am de ce sa ma razbun.
csaa scrie:Cred ca madam Codruta da cu sapa pentru alta tara.
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Cred ca madam Codruta da cu sapa pentru alta tara.
Te-ai ramolit csaa![]()
Ce spirt erai tu în tinereţe cînd insistai să disecăm OUG 13, ce exact, ce scrupulos ... cu fiecare articol, cu termeni, cu interpretări!
Şi acum ? ... arunci o afirmaţie neglijentă fără nici un indiciu măcar, fără o minimă motivaţie.
Nu mai eşti ce-ai fost ... toţi îmbătrînim
Ioan Guist scrie:ne vedem in piata.
No amu hai !
ioanpuiu scrie:Bambucha scrie:Se pare ca vine si coliziunea cu cel putin jumatate din votantii din 2014.
Nu cred că avem nevoie de coliziune nici noi, nici ei.
Pentru ei este suficientă coliziunea cu realitatea dar eu le-aş recomanda să facă o simulare la situaţia optimă pentru ei:
... să presupună (să presupunem împreună) că în noaptea asta se desfiinţează DNA.
Cam cît de bine vor trăi de mîne-încolo cu politicieni şi alţi demnitari scăpaţi de frica că vor fi traşi la răspundere ?.
tiih scrie:Stati fara grija, chiar daca vor veni zeci de mii de manifestanti din toata tara,ei nu reprezinta,milioanele de napastuiti din aceasta tara,rudele lor plecate in disperare pentru a supravietui prin strainatati,si carora le-a iesit pe nas dupa 28 de ani de guvernare(si datorita celora care au fost de "dreapta" si datorita celora care au fost de "stanga" la guvernarea acestei tari.).si de "neocomunistii"'aparuti peste noapte,si de neocapitalistii cu averi imense facute...tot peste noapte....
Ei nu reprezinta nici milioanele de oameni care nici macar nu au votat,scarbiti de atatea deziluzii....
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori