Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde akmm » 22 Feb 2018, 12:30

csaa scrie:Asta e opinia dumitale. Imi permiti sa am si eu o opinie?

Sigur, numai sa nu fie razbunare.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 12:40

Nu am avut de patimit de pe urma DNA sau Codruta ca sa am de ce sa ma razbun.
csaa

Mesajde feederman » 22 Feb 2018, 15:31

akmm scrie:
csaa scrie:Asta e opinia dumitale. Imi permiti sa am si eu o opinie?

Sigur, numai sa nu fie razbunare.

Yes sir, dar le-am pus si ieri si n-au baut nimic. :)
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 22 Feb 2018, 15:32

csaa scrie:Nu am avut de patimit de pe urma DNA sau Codruta ca sa am de ce sa ma razbun.
Poi atunci de ce plangi de mila ticalosilor
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 22 Feb 2018, 20:42

Kovesi - douăzeci (20) de capete de acuzare.

:lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 22 Feb 2018, 21:01

Procedura de revocare a Doamnei Kovesi a fost declansata. Este o veste :twisted: Extrem de buna. :twisted:
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 22 Feb 2018, 21:11

Aici e aici! Se pare ca vine si coliziunea cu cel putin jumatate din votantii din 2014. Tot ma intreb cand explodeaza mamaliga.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 22 Feb 2018, 21:52

Bambucha scrie:Se pare ca vine si coliziunea cu cel putin jumatate din votantii din 2014.

Nu cred că avem nevoie de coliziune nici noi, nici ei.
Pentru ei este suficientă coliziunea cu realitatea dar eu le-aş recomanda să facă o simulare la situaţia optimă pentru ei:

... să presupună (să presupunem împreună) că în noaptea asta se desfiinţează DNA.
Cam cît de bine vor trăi de mîne-încolo cu politicieni şi alţi demnitari scăpaţi de frica că vor fi traşi la răspundere ?.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 22:04

feederman scrie:
csaa scrie:Nu am avut de patimit de pe urma DNA sau Codruta ca sa am de ce sa ma razbun.
Poi atunci de ce plangi de mila ticalosilor

Nu plang de mila nimanui. Cred ca madam Codruta da cu sapa pentru alta tara. Cam atat.
Unde am plans de mila ticalosilor moncherr??? Indica te rog postul ala in care am spus ca alde Cosma sunt nevinovati, sau ca procuroarea puturoasa nu trebuia scoasa din magistratura.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Feb 2018, 23:42

csaa scrie:Cred ca madam Codruta da cu sapa pentru alta tara.

Te-ai ramolit csaa :lol:

Ce spirt erai tu în tinereţe cînd insistai să disecăm OUG 13, ce exact, ce scrupulos ... cu fiecare articol, cu termeni, cu interpretări!
Şi acum ? ... arunci o afirmaţie neglijentă fără nici un indiciu măcar, fără o minimă motivaţie.
Nu mai eşti ce-ai fost ... toţi îmbătrînim ;)
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 22 Feb 2018, 23:49

Salut!

Poate sunt colegi interesati de astfel de povesti:

.." Dacă îi spui unui popor tot timpul că este un popor de hoți, de învinși, de incapabili, de corupți etc – este calea sigură către prăbușirea lui. Dar dacă îi spui poporului că este o națiune de supraoameni, că se trag din zei, că puterea lui este uriașă și că sunt urmașii unor eroi, ei bine, lucrurile se schimbă"...

http://evz.ro/conexiuni-vimana-hitler-highjump.html
Donbazil

Mesajde feederman » 23 Feb 2018, 09:18

Declansarea procedurii are o parte foarte buna.
In primul rand a aratat ca institutiile statului de drept nu au facut blat cu gruparile infractionale. Deci Romania are o sansa.
In al doilea rand a despartit apele si ii obliga pe romanii proeuropeni la actiune. Mamaliga are de ales, ori explodeaza, ori va fi bagata la cuptor si perpelita la foc mic. Orice va alege isi va merita soarta.
Scapa cine poate.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 23 Feb 2018, 09:58

ne vedem in piata.
No amu hai !
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde tiih » 23 Feb 2018, 10:57

ioanpuiu scrie:
csaa scrie:Cred ca madam Codruta da cu sapa pentru alta tara.

Te-ai ramolit csaa :lol:

Ce spirt erai tu în tinereţe cînd insistai să disecăm OUG 13, ce exact, ce scrupulos ... cu fiecare articol, cu termeni, cu interpretări!
Şi acum ? ... arunci o afirmaţie neglijentă fără nici un indiciu măcar, fără o minimă motivaţie.
Nu mai eşti ce-ai fost ... toţi îmbătrînim ;)

Si eu am imbatranit tot punandu-mi o intrebare.....de ce nu s-a sesizat nimeni in dosarul "flota",in sutele de privatizari dubioase,in imensele cote de taieri de paduri,in vinderea pe un pret de nimic a resurselor minerale din Marea Neagra...adica acolo unde au avut de castigat si STRAINII.....Ptr unii muma, pentru altii ciuma....

Ioan Guist scrie:ne vedem in piata.
No amu hai !

Stati fara grija, chiar daca vor veni zeci de mii de manifestanti din toata tara,ei nu reprezinta,milioanele de napastuiti din aceasta tara,rudele lor plecate in disperare pentru a supravietui prin strainatati,si carora le-a iesit pe nas dupa 28 de ani de guvernare(si datorita celora care au fost de "dreapta" si datorita celora care au fost de "stanga" la guvernarea acestei tari.).si de "neocomunistii"'aparuti peste noapte,si de neocapitalistii cu averi imense facute...tot peste noapte....
Ei nu reprezinta nici milioanele de oameni care nici macar nu au votat,scarbiti de atatea deziluzii....
tiih

Mesajde Bambucha » 23 Feb 2018, 11:12

ioanpuiu scrie:
Bambucha scrie:Se pare ca vine si coliziunea cu cel putin jumatate din votantii din 2014.

Nu cred că avem nevoie de coliziune nici noi, nici ei.
Pentru ei este suficientă coliziunea cu realitatea dar eu le-aş recomanda să facă o simulare la situaţia optimă pentru ei:

... să presupună (să presupunem împreună) că în noaptea asta se desfiinţează DNA.
Cam cît de bine vor trăi de mîne-încolo cu politicieni şi alţi demnitari scăpaţi de frica că vor fi traşi la răspundere ?.

...de maine incolo poate sa insemne 10... 20... poate 30 de ani pana sa realizeze ceva (daca se va intampla asta) in timp ce masinariile de propaganda merg la foc continuu. Generatiile de sub 50 nu mai au rabdarea asta (viata trece repede) de a experimenta noi limite de umilinta, in care tot acest val de borfasi si faradelegiuiti dupa ce vor fi trecand de ultimul obstacol(suspendarea presedintelui) in acapararea puterii absolute va zburda in desfraul absolut al decadentei, nestingherit de nimeni la periferia Europei sub influenta ruso-otomana.

Sub un astfel de scenariu previzibil va fi usor de lucrat la dezintegrarea Romaniei. Ceea ce se intampla acum sunt atacuri in valuri la securitatea Romaniei!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 23 Feb 2018, 11:34

tiih scrie:Stati fara grija, chiar daca vor veni zeci de mii de manifestanti din toata tara,ei nu reprezinta,milioanele de napastuiti din aceasta tara,rudele lor plecate in disperare pentru a supravietui prin strainatati,si carora le-a iesit pe nas dupa 28 de ani de guvernare(si datorita celora care au fost de "dreapta" si datorita celora care au fost de "stanga" la guvernarea acestei tari.).si de "neocomunistii"'aparuti peste noapte,si de neocapitalistii cu averi imense facute...tot peste noapte....
Ei nu reprezinta nici milioanele de oameni care nici macar nu au votat,scarbiti de atatea deziluzii....

Intr-adevar, din pacate cei spalati pe creier reprezinta majoritatea romaneasca. Asa se explica culoarea rosie care inconjoara harta Romaniei ca un limax lipicios Cei din piata nu reprezinta majoritatea romaneasca, sunt mai putini, dar reprezinta crezul oamenilor cinstiti si constienti din Romania si chiar daca sunt minoritari , ei reprezinta mai ales interesle napastuitilor . . Neocapitalisti sunt unii si aceiasi cu " neocomunistii" proveniti din scursorile tarii, dinainte si dupa. Este trist sa te vaicaresti si sa acuzi victimele, intorcand capul dinspre ciuma rosie, adevarata cauza a raului din tara. Scarba nu este o solutie. Daca au fost scarbiti de ce au votat Rosu? Pentru ca au fost intoxicati si invrajbiti de acel aparat teribil de manipulare a oamenilor, detinut tocmai de acei neocapitalisti..... Deziluziile si le-au facut cu mana lor atunci cand fie au votat trandafirii , fie nu au fost la vot. Milioanele de" napastuiti" si "scarbiti" si-au facut soarta cu mana lor, exact de 28 de ani, de atunci cand strigau isterizati: Iliescu apare, soarele rasare. Acum au exact ce merita! Si mai vine. A arunca la nesfarsit vina asupra tuturor, pentru o situatie gestionata de 7 ani de un singur grup, depaseste lipsa de informare. Sprijinirea acestei gasti antinationale poate avea consecinte dezastruoase pentru Romania. Urmariti atmosfera din Cluj. Este un preambul la viitorul Romaniei. Fiecare va fi responsabil de ceea ce va urma. Vom trece de suta sau ne oprim in prag?
Ne vedem in piata!
Ultima oară modificat de feederman pe 23 Feb 2018, 11:44, modificat de 3 ori în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE