https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohan ... 52078.html
feederman scrie:Cristian IONITA scrie:@feederman - daca cumva ai inteles ca as aproba opinia dlui Aristotel te asigur ca te inseli.
O impingere in fata a unei mizerii fara un comentariu lipsit de echivoc, are efect de acceptare si de promovare. Dupa precizarea de mai sus cred in buna intentie, dar ce faci cu cei care o iau de buna. Vremurile si vecinatatile nu permit Romaniei sa faca confuzii.
Intre Canci-vezi dex si antroponimie( originea si formarea numelor)- si Iohan, voi alege intotdeauna Ioan. Dar mai ales intre Aristica si Klaus nu voi ezita niciodata. Ceea ce se intampla cateodata in PNL face parte din igiena permanenta, un fel de VSH extins, cu scopul de autocuratire si debarasare de paduchi. Am plecat de copil dintre aristici si am trait impreuna cu Hans si Gerlinde, cu Grette si cu Horst si stiu ce poate fiecare. Astia din urma au un mare defect: ein Mann ein Wort. Dar cel mai suparator este faptul ca Bucurestiul devoreaza si dizolva tot . O demonstreaza conferinta de presa a lui Iohanis, care a aratat ca a devenit dambovitean 100%. Halal expresie de presedinte: Mare branza! Nasol!
paul scrie:Dragi colegi, imi dati voie sa zambesc ?De fapt ... sa rad ?
![]()
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohan ... 52078.html
Cristian IONITA scrie:......
Am renuntat la abordarea microbistica de mai bine de 20 de ani (inainte ca echipa Steaua sa intre 100% pe mana lui Becali) si de aceea nu marsez 100% pe una dintre optiuni, ajungand pana acolo incat sa refuz a vedea defectele favoritului.
Tu ma "urechezi" acum pe mine ca am promovat (impins) mizerii dar .... nu am vazut reactia PNL la interventia dlui Aristotel .... care asa parvenit si navetist cum e .... acum reprezinta PNL ... si dupa cum se vede nu in mod discret.
Am mai precizat pe acest topic, Johanis este cu mult peste cei mai buni PSD-isti dar din pacate oportunismul nu-i este deloc strain.
feederman scrie: Majoriteatea obtinuta cu ajutorul unor multimi captive, abrutizate de ignoranta si saracie, nu ofera garantia unor solutii juste. Asteptarea pana la urmatoarele alegeri pentru remedierea unor greseli grave, poate fi o solutie pentru indolenti, dar nu-i poate satisface pe cei responsabili, care sunt la a patra generatie dezamagita. .
paul scrie:feederman scrie:Un tanar atat de intelligent
Vaai tu ....![]()
Nu-mi amintesc
paul scrie: La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica !
cristian bh scrie:LE,....Nici de data asta,flerul nu m-a tradat!
paul scrie:Degeaba Feedere daca n-ai inteles nimic din ceea ce este democratia !
Puterea democratiei consta in forta votului si nu in forta parului asa cum metaforic se exprima unii ! Restul e ... fascism, ideologic vorbind !![]()
Ca sa nu interpretezi gresit ... n-am nimic cu nemtii ! La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica ! Renate Weber.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori