Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 22 Mai 2019, 21:28

Dragi colegi, imi dati voie sa zambesc ? :) De fapt ... sa rad ? :lol:
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohan ... 52078.html
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2019, 14:20

feederman scrie:
Cristian IONITA scrie:@feederman - daca cumva ai inteles ca as aproba opinia dlui Aristotel te asigur ca te inseli.

O impingere in fata a unei mizerii fara un comentariu lipsit de echivoc, are efect de acceptare si de promovare. Dupa precizarea de mai sus cred in buna intentie, dar ce faci cu cei care o iau de buna. Vremurile si vecinatatile nu permit Romaniei sa faca confuzii.
Intre Canci-vezi dex si antroponimie( originea si formarea numelor)- si Iohan, voi alege intotdeauna Ioan. Dar mai ales intre Aristica si Klaus nu voi ezita niciodata. Ceea ce se intampla cateodata in PNL face parte din igiena permanenta, un fel de VSH extins, cu scopul de autocuratire si debarasare de paduchi. Am plecat de copil dintre aristici si am trait impreuna cu Hans si Gerlinde, cu Grette si cu Horst si stiu ce poate fiecare. Astia din urma au un mare defect: ein Mann ein Wort. Dar cel mai suparator este faptul ca Bucurestiul devoreaza si dizolva tot . O demonstreaza conferinta de presa a lui Iohanis, care a aratat ca a devenit dambovitean 100%. Halal expresie de presedinte: Mare branza! Nasol!

Am renuntat la abordarea microbistica de mai bine de 20 de ani (inainte ca echipa Steaua sa intre 100% pe mana lui Becali) si de aceea nu marsez 100% pe una dintre optiuni, ajungand pana acolo incat sa refuz a vedea defectele favoritului.
Tu ma "urechezi" acum pe mine ca am promovat (impins) mizerii dar .... nu am vazut reactia PNL la interventia dlui Aristotel .... care asa parvenit si navetist cum e .... acum reprezinta PNL ... si dupa cum se vede nu in mod discret.
Am mai precizat pe acest topic, Johanis este cu mult peste cei mai buni PSD-isti dar din pacate oportunismul nu-i este deloc strain.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 23 Mai 2019, 15:52

Am un nuc in curte. O înverzit frumos. De dimineață, o păsărică mi-a șoptit așa: Duminică seara, vestea senzațională va fi că Dedy nu se mai întoarce de unde o plecat vineri- sâmbătă. Părea serioasa pasarica. Cică 99 %.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2019, 16:37

paul scrie:Dragi colegi, imi dati voie sa zambesc ? :) De fapt ... sa rad ? :lol:
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohan ... 52078.html

deh .... asa era omu' pe vremuruile bune .... cand se lasa purtat in lesa de PSD, si cand balea la pozitia de premier
Fişiere ataşate
60531621_2408976122486873_4482068973495517184_o.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 23 Mai 2019, 20:27

Cristian IONITA scrie:......
Am renuntat la abordarea microbistica de mai bine de 20 de ani (inainte ca echipa Steaua sa intre 100% pe mana lui Becali) si de aceea nu marsez 100% pe una dintre optiuni, ajungand pana acolo incat sa refuz a vedea defectele favoritului.
Tu ma "urechezi" acum pe mine ca am promovat (impins) mizerii dar .... nu am vazut reactia PNL la interventia dlui Aristotel .... care asa parvenit si navetist cum e .... acum reprezinta PNL ... si dupa cum se vede nu in mod discret.
Am mai precizat pe acest topic, Johanis este cu mult peste cei mai buni PSD-isti dar din pacate oportunismul nu-i este deloc strain.

Adica iar votam cu aia mai putin patati. Iar dupa aia se vor murdarii si aia la fel (sau chiar mai mult).
csaa

Mesajde Shrek » 23 Mai 2019, 22:38

Pledoarie pentru vot.....
Stimați colegi ori simpli cititori, duminică mergeți la vot! Votați cu mintea limpede si nu cu inima încărcată de ură. Un vot dat la supărare este la fel de nociv ca votul corupt( cu orice se poate corupe) ori votul lipsa. Indiferent pe cine veți vota, pentru cateva clipe aveti in mana ( nu va gânditi la prostii), puterea politică.
După alegeri, vedeti in ce tabără va aflati. Cea câștigătoare ori cea perdantă. Pana la următoarele alegeri aveti tot dreptul să vă schimbați opțiunea. De asemenea, daca ati votat, puteti sa injurati pe favoritul dumneavoastra, pentru că, nu-i asa, el beneficiază de puterea politică cu care l-ați investit. Dacă nu iese cel ce l-ați votat, nu-i bai! Mai sunt si alte alegeri! Trebe doar sa concureze! Nu intotdeauna ies cei mai buni. De cele mai multe ori iese " cine trebe", dar chiar și așa, se poate spune ca am incercat. Si inca ceva. După alegeri, respectați rezultatul. Ganditiva ca ar putea fi si mai rau. Întrebați pe cei in varsta cum se vota înainte de ' 90.
Sa fiti iubiti si linistiti! Va tzuca Shrek!
Shrek

Mesajde feederman » 24 Mai 2019, 08:07

Frumos, civilizat si romantic. O atitudine care ne-ar garanta locul in paradis, fara examen de admitere. Dar fiindca am luat in considerare indemnul de a-i intreba pe cei in varsta, tocmai am aflat semnificatia cuvantului Liniste, preluat din iepoca de aur de catre despotul luminat– lasati-l sa luceze, strigau gospodinele FSN-site in ’90- si reactualizat de catre gratiosul Cosmin: pentru ca putem! Acceptarea sau somnul ratiunii a adus minerii, a ingrasat si a asmutit jandarmii si a nascut o patura de imbogatiti din furt . Majoriteatea obtinuta cu ajutorul unor multimi captive, abrutizate de ignoranta si saracie, nu ofera garantia unor solutii juste. Asteptarea pana la urmatoarele alegeri pentru remedierea unor greseli grave, poate fi o solutie pentru indolenti, dar nu-i poate satisface pe cei responsabili, care sunt la a patra generatie dezamagita. Timpul nu iarta si multi nu se vor putea bucura de o ipotetica viitoare dreptate. Indemnul la o viitoare pasivitate ar trebui adus la cunostiinta celor cu economiile decimate de rata inflatiei, de cei cu ratele marite la credite si de cei cu pilonul 2 furat. Chiar si cine nu a iesit la pensie isi poate da seama ce insemna intarea in cont a 100 de lei, atunci cand se asteapta mai putin.
Pentru neorientatii ca noi, dreptul la nemultumire este singurul care ne-a mai ramas. Bineinteles ca acesta poate fi practicat alaturi de cel la protest; pe baza de parola. N-ai parola stai acasa. De aceea sunt de accord cu dragul de Schrek cu adaugirea: mergeti la vot si votati cu URA impotriva hotilor si escrocilor.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 24 Mai 2019, 15:29

feederman scrie: Majoriteatea obtinuta cu ajutorul unor multimi captive, abrutizate de ignoranta si saracie, nu ofera garantia unor solutii juste. Asteptarea pana la urmatoarele alegeri pentru remedierea unor greseli grave, poate fi o solutie pentru indolenti, dar nu-i poate satisface pe cei responsabili, care sunt la a patra generatie dezamagita. .

Uau ... democratie in forma cea mai pura ! :oops:
Dupa cele scrise de tine aici ar trebui ca unor categorii de persoane sa li se interzica dreptul la vot ! Drept de vot care este ... esenta democratiei ! Si va mai suparati cand sunteti asemuiti cu fascistii !!! :oops:
Si cam ce-ar trebui sa faca neindolentii nemultumiti de rezultatul alegerilor, inafara de a astepta urmatoarea runda de alegeri ? :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde feederman » 24 Mai 2019, 18:09

Operele alese ale lui Ceausecu sunt surse de inspiratie perpetua, dar limitata- ca si utilizatorii lor - pentru sfertodoctii, profitorii si impostorii care nu se pot realiza decat in poporul PSD. Le preiau si le aplica generatie dupa generatie de comunisti travestiti in democrati. Epitetul de fascist preluat de la Ana Pauker a fost imbogatit de Ceausescu cu cele de imperialisti, agenti straini, iredentisti, de Iliescu cu, mosierii, patronii, fosile ale istoriei si bineinteles legionary. Sosit pe un teren deja secatuit de injuriile anterioare Dragnea si jumatatile de masura de la baza piramidei sale au imbogatit pachetul urii de clasa cu viciile: sorosist, corporatist, europenii cei pizmasi si lipsiti de respect, marele mut si altele pe care cei devotati salariului gras de la STAT le stiu mai bine.
Ce vor face “fascistii”? Alaturi de alti ”fascisti” cum sunt Moldoveanul Victor Rebengiuc, Moldoveanul Marius Manole, Olteanca Oana Pelea si alti multi “Fascisti”. Vor incerca sa foloseasca ca si pana acum mijloacele “fasciste”, respective sa protesteze conform drepturilor lor de om al lumii si sa primeasca bate in cap de la securistii reformati, cu cefe groase si burti supradimensionate, iar cine nu va accepta va lua calea bejeniei.
paul scrie:
feederman scrie:Un tanar atat de intelligent

Vaai tu .... ;)
Nu-mi amintesc

Imi pare rau ca ai inteles gresit. Calificativul-compliment intelligent era destinat lui Schrek. Te rog sa ma ierti daca te-ai simtit jignit. Nu am vrut sa creez confuzie. Un dram de inteligenta ar trebui sa determine o anumita concluzie referitoare la corabia de Teleorman. Barometrul UDMR, tocmai ce a indicat o mare furtuna. Sobolanii isteti au parasit corabia si-si cauta alte barcute. Academia de militieni este si ea in renovare. Acolo s-au descoperit surse de infectii nozocomiale. Sub stratul recent de tencuiala decorative s-au descoperit focare extinse de virusi si bacterii militienesti rezistente la tratamentele democratice cunoscute. Decopertarea se anunta foarte dificila si de durata. Pas cu Pas Romania se vindeca.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 24 Mai 2019, 18:38

Degeaba Feedere daca n-ai inteles nimic din ceea ce este democratia !
Puterea democratiei consta in forta votului si nu in forta parului asa cum metaforic se exprima unii ! Restul e ... fascism, ideologic vorbind ! ;)
Am inteles ca ... gratulatia ( de la gratuitate de data asta) se referea la Shreck, doar ca nu m-a rabdat inima sa nu remarc eterna si vesnica ipocrizie de care dai dovada in postari ! Imbarligi vorbele, vrei sa exprimi o chestie docta, doar ca stai cam prost la capitolul obiectivitate !
LE ... fascismul nu este un epitet. Este o ideologie ! Ai citit Mein Kampf ?
Ca sa nu interpretezi gresit ... n-am nimic cu nemtii ! La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica ! Renate Weber.
paul

Mesajde cristian bh » 24 Mai 2019, 23:32

paul scrie: La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica !

Aceiasi marie,cu alta palarie,....a consecventei intr-ale jocului de-a hotii si vardistii! ;)
LE,....Nici de data asta,flerul nu m-a tradat! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde paul » 25 Mai 2019, 01:02

cristian bh scrie:LE,....Nici de data asta,flerul nu m-a tradat! :D

Incearca si la 6 din 49, ca-i pacat sa-l irosesti degeaba. ;)
paul

Mesajde feederman » 25 Mai 2019, 08:10

paul scrie:Degeaba Feedere daca n-ai inteles nimic din ceea ce este democratia !
Puterea democratiei consta in forta votului si nu in forta parului asa cum metaforic se exprima unii ! Restul e ... fascism, ideologic vorbind ! ;)
Ca sa nu interpretezi gresit ... n-am nimic cu nemtii ! La aceste alegeri de duminica eu votez ... o nemtoaica ! Renate Weber.

Curat European!
Acuzi pe nedrept. Ca dovada, pietarii sorosisti si corporatisti te felicita sincer si-ti ureaza sa-ti folosesti dreptul de trei ori. Da.Da.Da. Repeta : Da. Da. Da. Si inca odata. Succes!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 25 Mai 2019, 09:53

30 de ani! De 30 de ani cineva nu si-a platit facturile, ceasul biologic ticaie si a cam venit vremea!

Citesc ca fostul baron de Constanta e fericit in puscarie! Duminica votez pentru a-i face si pe altii fericiti!
De 3 x DA
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 25 Mai 2019, 10:47

Alti europeni, alta mentalitate ! ...https://www.stiripesurse.ro/china-a-cum ... 52733.html
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE