Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Mai 2022, 01:54

Te faci ca nu intelegi ce a zis Shrek! Am ramas constanta in sensul ca nu ma dau dupa unul sau altul, imi port singura de grija aici pe forum. Shrek e super original, stai cuminte!
Zic ce am zis si la inceput, Putin ia tot / arde tot! Cine nu a inteles treaba asta inseamna ca nu a inteles in ce lume traim! Nu contest tehnologia la care vor sa ne acheseze americanii, dar nici nu contest atitudinea rusului de a isi proteja "triburile" idilice. Omul trebuie sa ramana pana la urma ceea ce este...adica...cu picioarele pe pamant! Nu este despre bani, despre pretul la petrol, ci despre prestanta! Daca nu ar fi asta, lumea nu ar mai fi!

Se termina pana in august si ia rusul tot! Intrebarea e cine imi da mie lazile cu bere sau...borcanele cu miere?!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 19 Mai 2022, 10:12

"imi port singura de grija aici pe forum."...ai tupeu online ... :lol:
intr un mediu unde nu poi sa patesti nimic te dai mare? :lol:
yuonyuon

Mesajde Cristian IONITA » 20 Mai 2022, 00:51

Bezna Zorilor scrie: ... Shrek e super original, ....

adevarat .... asa cre.tin nu poate fi decat original

Bezna Zorilor scrie: ... Putin ia tot / arde tot! ...

Se termina pana in august si ia rusul tot! Intrebarea e cine imi da mie lazile cu bere sau...borcanele cu miere?!

ia bataie si arde o laie ...

nu te-ai convins ca in afara de gura mare rusnacii sunt ciurii burii? ... probabil te referi la nucleare ... dar foarte probabil sa le aiba functionale doar pe hartie (pdf-uri), sigur or sa fie o mare fasaiala orice tentativa de a le folosi.
tii pariul? ... ca pana-n august rusnacii sug ciorapii?
.... eu am (bani pentru) bere si posibil ca-n august sa (mai) am si miere (putin probabil la borcan) ... tu ce pui la bataie?
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 20 Mai 2022, 00:53, modificat 1 dată în total.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 20 Mai 2022, 00:53

yuonyuon scrie:"imi port singura de grija aici pe forum."...ai tupeu online ... :lol:
intr un mediu unde nu poi sa patesti nimic te dai mare? :lol:

nu fi rautacios ... adevarul ca-n realitate fata e ingeras :D
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Mai 2022, 03:05

Nu iau miere decat de la stupari!
Da, sunt ingeras, dar nu pentru ca imi e frica de oameni...
Vezi ca Ioropa nu poate sa renunte la petrol si gaze! Era vorba ca trimit americanii ceva pe vas...hahaha!
Cine zici ca suge soseta aia imbacsita? Rusul a luat deja, acuma face doar ceva tambalau pentru fraierii urmaritori care mai au o speranta ca ne salveaza americanii.
Of, unii nu stiu pe ce lume traiesc, dar au ajuns pana la varsta asta...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 20 Mai 2022, 08:25

din cate am auzit si eu ...cine are pobleme cu prostii (cu lumea in general) ...cica sunt multi prosti si nu e bine....ar fi ca te aflii in tabara gresita....
pentru toti ceilati prostia lumii e o fericire....sau mai bine zis un dar de la dumnezeu

nici nu ar putea fi altfel ...in ziua de azi multi oameni nu stiu pe ce lume traiesc de parca inainte stiau...
yuonyuon

Mesajde ioanpuiu » 20 Mai 2022, 09:04

Bezna Zorilor scrie:Zic ce am zis si la inceput, Putin ia tot / arde tot! Cine nu a inteles treaba asta inseamna ca nu a inteles in ce lume traim! Nu contest tehnologia la care vor sa ne acheseze americanii, dar nici nu contest atitudinea rusului de a isi proteja "triburile" idilice. Omul trebuie sa ramana pana la urma ceea ce este...adica...cu picioarele pe pamant! Nu este despre bani, despre pretul la petrol, ci despre prestanta! Daca nu ar fi asta, lumea nu ar mai fi!

Ai uitat iarasi uşa coliviei deschisa şi ţi-a mai scăpat un porumbel ...
aşa cum îţi scapă întelesul unor termeni.

Prestanţa scenică a lui Putin, de fapt o falsă prestanţă, e goală de conţinut. O simplă imagine pe care o afişează public, o morgă exersată în faţa oglinzii.
Este autoritar, chiar peste măsură, dar îi lipseşte autoritatea. Autoritatea îţi dă prestanţă, altfel ... nu se poate.
Putin a trăit vânzând lucruri de prin casă, vănzând "averea părinţilor".

Autoritate publică este altceva.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 20 Mai 2022, 11:10

Cristian IONITA scrie:....

................
.... eu am (bani pentru) bere si posibil ca-n august sa (mai) am si miere (putin probabil la borcan) ... tu ce pui la bataie?

Nu inteleg de ce îți place să umbli cu nădragii in vine pe lângă......bariera ridicată în speranța că cineva te va " abuza " ca apoi sa te dai victima?! Te simti bine?
A doua frază imi confirma atitudinea ta de cocalar, pardon , de bombardier: bei saracilor, voi stiti cati bani am io? Am bani de bere in august( probabil , la Mamaia, daca tat te lauzi, in rest, tat natu își permite o bere, fie ea și la pet de tri litri)!
Iar daca vrei pariuri, fa cu cineva de volumul tau, nu cu fetele! Uite, io pun berea ( nu ma costa nimic ca o fac artizanal) iar tu pui....botu'! Ce zici te bagi?
Shrek

Mesajde Bambucha » 23 Mai 2022, 16:23

Pentru cei ce gandesc "relativ" / si sunt "neutrii" ... oameni noi si de bine ai comunismului, pentru toate portavocile propagandei rusesti, si pentru toti ignorantii, o jumatate de ora macar de introspectie si readucere aminte, ce insemna "comunismul consolidat totalitarist" ! Acele scursuri umane represive ce azi sunt privilegiati si speciali, demagogi si deontologi celebrii, anal-isti, "sociologi" la comanda, etc, toata nomenclatura ce a calcat pe cadavre si azi abureste mintile analfabetilor fara absolut nici o jena si nici o rusine! :oops:

https://romania.europalibera.org/a/doina-cornea-a-fost-un-medic-care-a-refuzat-s%C4%83-vin%C4%83-la-mama-muribund%C4%83-/31559680.html
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Cristian IONITA » 24 Mai 2022, 09:00

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:....

................

Nu inteleg de ce îți place să umbli cu nădragii in vine pe lângă......bariera ridicată în speranța că cineva te va " abuza " ca apoi sa te dai victima?! Te simti bine?
A doua frază imi confirma atitudinea ta de cocalar, pardon , de bombardier: bei saracilor, voi stiti cati bani am io? Am bani de bere in august( probabil , la Mamaia, daca tat te lauzi, in rest, tat natu își permite o bere, fie ea și la pet de tri litri)!
Iar daca vrei pariuri, fa cu cineva de volumul tau, nu cu fetele! Uite, io pun berea ( nu ma costa nimic ca o fac artizanal) iar tu pui....botu'! Ce zici te bagi?

offf .... ce-ti mai place sa te alinti ... sa te consideri demn de a fi bagat in seama .... cand de fapt in realitate si termenul de "nulitate" este exagerat

daca tot te lauzi cu berea aia ... eu zic ca stau si capra ... daca tu faci pe iedu' :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 24 Mai 2022, 12:52

revenind ....

in caz ca ceva nu ne convine ... rescriem :)

https://www.theguardian.com/world/2022/ ... w-diplomat
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mai 2022, 22:41

Prestanţa scenică a lui Putin, de fapt o falsă prestanţă, e goală de conţinut. O simplă imagine pe care o afişează public, o morgă exersată în faţa oglinzii.
Este autoritar, chiar peste măsură, dar îi lipseşte autoritatea. Autoritatea îţi dă prestanţă, altfel ... nu se poate.

BAG DE SEAMA CA VA UITATI LA TELEVIZOR! EU NU IL URMARESC!
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mai 2022, 22:43

TI'O DA SHREK DE NU MAI STII CUM TE CHEAMA!
Ce ziceai de mierea aia? Io stiam ca nu prea ai... Ai capatat? Te'ai captusit?
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 25 Mai 2022, 08:03

Bezna Zorilor scrie:Prestanţa scenică a lui Putin, de fapt o falsă prestanţă, e goală de conţinut. O simplă imagine pe care o afişează public, o morgă exersată în faţa oglinzii.

BAG DE SEAMA CA VA UITATI LA TELEVIZOR! EU NU IL URMARESC!
si prestanta lui HITLER a fost falsa...lafel ca si Putitn, astia sunt mai degraba un fel de "influieceri"...sau "salesmani" vand prosteala ...au si cui
pana aci e bine dar intrebarea e .....de ce e falsa....?
sau unde e prestanta adevarata daca la ei nu este??

unu din raspunsuri ar fi ca lumea e destul de jos cu neuronii si nu ar fi nevoie de lideri adevarati .... merge si cu destea mai "la second hand"...omu de rand orcum nu face diferenta...dar e clar ca nu e la ei puterea adevarata ...ei doar isi iau vina si injuraturile(dar nu isi asuma) incaz ca se intampla ceva rau (o criza un razboi)........apoi pot fi schimbati cu altu nou si cu "cazier curat"
yuonyuon

Mesajde Bambucha » 26 Mai 2022, 17:48

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 02 Iun 2022, 18:11

Declarația online se depune la ghișeul x! Stampilata cu ștampila firmei si semnata de administrator!
Autodidact convins si încercând să evit timpul pierdut pe la ghișeele statului, am invatat si mai apoi am incarcat o" declarație " în sistemul electronic al anaf! Cu alte cuvinte, produci, cheltui bani, tu, fraier roman trebe sa declari la fisc. Nu ar fi nici o problemă, daca chestia asta s-ar putea face digital, fără să fii nevoit să pierzi timp învățând care sunt ghișeele si care iti cer fix aceleași documente " xeroxate" deși, tot în clădirea lor, le-ai mai lăsat odată cand te-au luat în evidență.
Deci , după ce mi-am stors " creerii" sa învăț cum se elaborează și se încarcă pe site-ul lor, sun ca orice om conștiincios, cu frica lui Dumnezeu si a fiscului, sa intreb daca au primit-o si daca este in regulă!
- Da, este in regulă! Sunteti programat maine la ora 10, la ghișeul x, pentru a depune declaratia printata, semnată cu ștampila firmei si semnata de administrator. Sa aveti in xerox actele firmei, sa puteti dovedi ca aveti calitatea necesară depunerii declarației.
- Păi, nu înțeleg! Daca mi-ai cerut să am semnătură electronica, nus' ce soft sa fie compatibil cu voi, am făcut tot ce trebuie sa o depun in format electronic, de ce mai trebuie sa aduc eu hartia?! Stampilata, semnată, copie de pe buletin, imputernicire, bla, bla, bla?!
- Dom'le , asta ie legea! Daca nu o depuneti in termen, primiți amenda! Clant! S-a inchis! Telefonul!
A doua zi conștiincios, cand s-o deschis anaf-u', am fo primu' ca nah, am zis ca se-împarte norocul si prind si io. Ma rlg, n-o mai fo can' am ajuns io! Timid, am batut la geamul de la poarta raiului!
- Am o declarație online de depus!
- Mda! Aveti copie de pe statut?
- N-am! Ca nu ii mai zice statut! Dar am toate actele de la firma daca trebe! Si apoi le-am mai lăsat o data cand m-ati luat in evidenta! O primiti declaratia online?sau nu? Ca timpul meu este limitat, nu ma asteapta.
- Nu, nu pot sa o primesc, asa! Aduceți in copie o hartie, adeverința, ceva de la firma, ca sunteti desemnat sa o depuneti.....
Ăștia sunt pe laba cu copiatorii ca medicii cu farmaciștii, zic io in gand! O iau agale si merg sa fac copie de pe acte, le aduc mai stau fo trisfert de ora, ca nah, mai erau si altii sa depună declarația " online" pe hârtie, imi vine randul. Este ok?! Intreb timid ca un adolescent cand isi scoate pentru prima data prietena la un suc.
- Mda! Dar sa stiti ca ati întârziat si o sa primiti amenda.....
- Online sau pe hartie?! Sa aduca si o copie de pe statut, ca altfel nu o primesc daca nu rezulta ca are dreptul să o dea. Sa fie stampilata cu cerneală neagră! Si semnata de directorul al mare.....'ra-ti ai dracu' cu cine o inventat si anafu' asta! Dar toate acestea sunt in gand si nu s-au strecurat nimic printre dinți, ca cine stie, data viitoare, declarația online trebuie depusă.....taman la București!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE