proapis13 scrie:yokoz777 scrie: printre albine am mai vazut si cate o albina ne ecluzionata,alba scoasa afara din celule,deci au puiet.
Si asta te bucura...???...pe mine nu m-ar bucura...pune mana pe carte si citeste din ce cauza au scos albina aia alba la plimbare...
akaju scrie: voi, profanii, (adica noi profanii) vrem sa stimulam de doua ori pe luna indiferent de cantitatea de hrana din stup si de conditiile meteo si sa avem mastodonti in primavara...
FLORINELU scrie:Paul eu nu prea dau turte decat in caz de forta majora si nu deschid stupii din toamna si pana la 1 martie,anul acesta inca nu am deschis nici un stup,maine hotarasc daca deschid ceva,cu toate astea in ultimii ani in stupina mea nu a murit nici un stup ,nu ma laud asta e realitatea,am totul pregatit pentru turte dar incerc sa nu apelez la ele,de ce? fiindca nu e nevoie intotdeauna. daca va muri vreunul anul acesta am sa scriu aici.
akaju scrie:Mancare putina, famelie mare, stimulare ianuarie, matca oo, femartie frig, .... mai departe poti completa si tu dar... = deranj
Empatizez cu un ilustru "iarna umblam doar in butoiul de varza"'. Nu ma mai atrage in tot felul de contre, nu sunt genul, chiar daca sunt constructive. Eu am spus pentru ca asa fac eu. Nu sunt profesor, nu dau lectii. Cu deosebit respect, Marian.
paul scrie:Vorbind despre pierderi ...
Astazi la soare termometrul arata 17*-18* C ! Albinele au iesit la zbor . Numai ca zapada mai are vreo 20 cm ! Rezultatul ... cam 2 pumni buni de albina moarta pe zapada (aproximare la ochi)Fac precizarea ca erau cazute cam la 3-4 m in fata stupilor !
Of, of,asa-i la noi, cand ii branza nu-i butoi !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori