ghimpati scrie:dorindafi scrie:nu , eu nu folosesc turte proteice
toamna le las in cuib doua rame cum ar fi asta
spune te rog leai pasteat in stup sau in dulap eu am in dulap si leam tratat cu sulf si nu stiu daca bine
BotaPaul scrie:Cum spuneam, nu cred ca cineva are asa ceva la ora asta in stup, la dulap binenteles ca sunt
![]()
Ceva probleme la iernat Domn BUNKA ? au fost?
BotaPaul scrie:Ma bucur , eu doar o singura pierdere am si aceea din greseala mea , sau cineva a deranjat lada , de au mancat toata rezerva de hrana. Agenda imi zicea ca este ok stupul. pe 5 rame / rezerva suficienta , nu necesita turta sau o alta interventie. Se mai intampla ,asta e.
Stupii din poliuretan , nu stiti ii sparge ciocanitoarea? la mine a ciobit putin capacul , asa cat bagi degetul
Sauer scrie:Controlul a fost auditiv, nu cred ca i-am deranjat.
7Rame scrie:Da, sau o tigla incalzita, sau ceva asemanator.
ignatov andrei scrie:Sauer scrie:Controlul a fost auditiv, nu cred ca i-am deranjat.
Inainte de a da verdictul "moarte prin deces", stropeste acele albine cu un sirop caldut! In 80% din cazuri se salveaza familia (mai slaba, dar se salveaza)! Daca pe 31 era totul in regula, acele familii nu erau moarte, doar amortite!
Ce te costa sa verifici acest lucru?
Florin Dobre scrie:Atentie la furtisag!
Acum vin de la un amic. I-am spus mereu sa nu mai bage roi in iarna sub 3 rame pline de albina si papa. El nu, ca merge si-asa ca si-n alti ani...ca-i tine cu apifonda pana la primavara. Imi arata familii(niste nuclei de fapt) pe 4 rame care aveau albina de doua rame si hrana de o rama. Si era multumit c-a trecut iarna.![]()
I-am zis...Ho, stai asa ca mai e pana-i vezi scosi...
...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 20 vizitatori