In plus... n-ai de unde sti ce cunostinte in domeniul medicinii are Teiul. Oricum o iei, ai fost cel putin nepoliticos.
Nu ne mai contram pe treaba asta. V-am rugat doar sa fiti mai... colegiali si colocviali cu totii.
Mircea_63 scrie:Si tu poti fi un mare zero in alte domenii, dar tot nepoliticos este sa ti-o spuna cineva.
Dinca Catinel scrie:Cred si eu. Dar nu il culeg de pe camp si nici nu il iau de capul meu. E plin Clujul de farmacii naturiste iar UMF-ul ne da si doctori straluciti, inca. Ma mir ca pe un forum apicol tre sa conving eu oamenii de beneficiile ''naturalului'. De propolis ati auzit?Glumesc.
Dinca Catinel scrie:Cred si eu. Dar nu il culeg de pe camp si nici nu il iau de capul meu. E plin Clujul de farmacii naturiste iar UMF-ul ne da si doctori straluciti, inca. Ma mir ca pe un forum apicol tre sa conving eu oamenii de beneficiile ''naturalului'. De propolis ati auzit?Glumesc.
7Rame scrie:Dinca Catinel scrie:7Rame scrie:150 de albine moarte/familie? DE CE? Ca la mine am numarat si sub 10. AAAaa, Oltenia e de vina, tine cu apicultorii, cred!
Pai am inteles ca unii nu au atatea de toate intr-un stup, din ce citeam. Vii si moarte adunate. Trist trist si pt. albine si pt. apicultori.
Catinel, ala nu-i stup, e un fel de lada, undeva la expozitie, pe un camp, sau dupa un gard.
STUP inseamna, acum, 7-8 intervale full de goanga, SUPER STUP, inseamna 9-10 intervale de goanga. Martoaga, sau mai bine-spus, cum o fac multi, "un roi de anul asta", sub 4 rame. Astea, Dadant.
Fai un calcul, cata albina e acolo, ca eu nu am reusit, sa calculez exact, niciodata!
proapis13 scrie:Intr-o zi cu soare pune mana pe carte si citeste ce se intampla in organismul albinei cand i se administreaza tratament pe baza de timol![]()
Trantorul@ scrie:7Rame scrie:Dinca Catinel scrie:....
Or scris-o si altii inaintea mea si zona mea ii tot asa de " BUNA" , sa faci o familie teapana de capul ei dureaza 3 ani , anu asta faci roi , la anu se dezvolta si poate iei ceva si al 3-lea an incepi sa culegi de la fructiferi /rapita cu ea ( si pe urma se schimba matci la 2 ani la fam. alea tari formate si de productie care nu intra la prasila ) .... da stupari astia noi fac roi pe 1-2 rame si peste noapte asteapta sa si ia cate un cat 1/1 de miere .... , se pot face si intr-un an da .......
...
Mircea_63 scrie:Si tu poti fi un mare zero in alte domenii, dar tot nepoliticos este sa ti-o spuna cineva.
In plus... n-ai de unde sti ce cunostinte in domeniul medicinii are Teiul. Oricum o iei, ai fost cel putin nepoliticos.
Nu ne mai contram pe treaba asta. V-am rugat doar sa fiti mai... colegiali si colocviali cu totii.
7Rame scrie:...
STUP inseamna, acum, 7-8 intervale full de goanga, SUPER STUP, inseamna 9-10 intervale de goanga. Martoaga, sau mai bine-spus, cum o fac multi, "un roi de anul asta", sub 4 rame. Astea, Dadant.
...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori