vulpea scrie:admin.,pentru ce nu banezi "rosul" -pentru ca e offtopic si extrem de agresiv ?
Trantorul@ scrie:Mesajul era cam in asentiment cu tine doar ca nuantam niste chestiii si acu sa purcedem la ce ai scris tu mai jos MARELE APICULTOR!!! Io nu m-am considerat niciodata mare si nici nu o sa ma consider doar incerc sa spun lucrurilor pe nume unde sunt 100% sigur !
vulpea scrie:Pt.Tr.:inca astept scuze pentru "ranjetul" tau dela Stupul cu doua matci(solutia mentionata de mine ,cea a lui DM=doua corpuri si deasupra un cat comun)!(.. nu se exista ?..).
Mircea_63 scrie:Trantorul@ scrie:Mesajul era cam in asentiment cu tine doar ca nuantam niste chestiii si acu sa purcedem la ce ai scris tu mai jos MARELE APICULTOR!!! Io nu m-am considerat niciodata mare si nici nu o sa ma consider doar incerc sa spun lucrurilor pe nume unde sunt 100% sigur !
Trantorul... vin sarbatorile. Hai sa fim putin mai colegiali. Sarbatori fericite!
talex scrie:ieri si azi doua zboruri de curatire puternice. ce ma pune pe ganduri sunt petele de pe capace, iarna trecuta la zbor nu am vazut asa ceva. in interior sunt curati. sper sa mai zboare si maine. puiet n-am. au raspuns toti la apel.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori