Sa am si eu de-o cafea la anu' !.
Daa' sa fie numai albine de august, astea ce trag la ham in luna asta.
csabio scrie:va salut ,stiti ceva concret despre iernarea pe mierea de floarea soarelui.La aceasta data sa extrag si sa realimentez cu sirop de zahar invertit sau las asa?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
gica.mosu scrie:csabio scrie:va salut ,stiti ceva concret despre iernarea pe mierea de floarea soarelui.La aceasta data sa extrag si sa realimentez cu sirop de zahar invertit sau las asa?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Boierule,stai linistit ca ierneaza f bine cuF.S dar nu uita ca mai ai si ceva chenare din primavara+ ceva tei dar cind culeg de la F.S pe ici pe colo mai aduc si de la sulfina , spini, lucerna...EU din "96 merg si la F.S si nu am avut niciun fel de necazuri...am iernat cu F.S chir si 60%...P.S-MULTUMESC lui PUSTU pt sfaturi...Asa am sa scriu de acum incoloooo
redoo scrie:Am o problema la un stup....rama din dreapta plina cu miere,urmatoarele 4 rame sunt pline cu polen,urmeaza 5-6 rame cu puiet de toate varste;le. Ma cam baga in ceata cele patru rame cu polen,restul stupilor neprezentand aceasta anomalie. care sa fie cauza?
Florin Dobre scrie:Si restul stupilor...de ce nu prezinta aceeasi treaba?!
Florin Dobre scrie:Corect Mircea.
Dar sa-ti zic de ce ma intriga treaba asta expusa de redoo.
La ultimul control, majoritatea familiilor prezentau o rama de polen blana. Unde? In mjlocul cuibului. Sa zicem ca asta imi pot explica. Dar nu 4 rame.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori