Americani-s de vina...
Nici roiurile la ME nu le las pe un corp..le pun corp "beci"..e drept ca am AV deschis si nu dețin urdinis superior..
Sanatate
lucky5strike scrie:Ce aveti ma cu iernarea pe un singur corp la ME... a devenit cumva ultima "fita"?
Care e folosul?
asd scrie:Bun, pana acum am vazut mesaje de la cei care reduc cuibul. Ar fi fain sa zica cate ceva si cei care nu o fac. Chiar se merita atata munca?
DoarEu scrie:Spune fiule![]()
...ai pacatuit?
![]()
DoarEu scrie:Pacatele despre iernare(implicit despre restrangere)? Eu de alea intrebam![]()
![]()
Le:N-am vrut sa jignesc pe nimeni cu nimic,deci...am incercat mai mult sa fac o gluma...
petru MD scrie:am citit conversarea de pe ultimile pagini si am o itrebare ca cel poate mai mic ( in practica apicola) din toti forumistii...
andrei_calinescu scrie:"cum reusiti domnilor sa scoteti rame sa punetti avin peste 200 familii ???"
Ti se pare greu?
Dragos2006 scrie:Am un cunoscut care are la 500 colonii de albine , personal ia la mana fiecare stup in parte . Toamna ca toamna dar incepand de la fe-martie stimuleaza la 2 zile fiecare colonie. Si totul face singur. Ajutoare are la extractie si transport , toti stupii sunt pe pavilioane.
nae scrie:Si eu iernez / 3 rame dar nu-i o normalitate , e neputinta ; ME pe un corp![]()
23 cm - 2 lemn - (5-7) de la sita la coaja ghemului + ca pe un corp ghemul se formeaza in fata, nu ocupa din fata-spate ... , ma depaseste
MultiEtajat pe un corp !?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori