ramnicenee...hai ca ti-a venit randul si tie!!!
despre film...familia in pat cald...si aici vorbesc pentru ,,pinguinii lu valter""
familia asta daca arata asa si nu ai umblat la ea tot sezonu,cum zici...inseamna ca ,,n-a mers"" sau a roit si atunci unde sunt botcile eclozate de pe rame?...deci raman la parerea ca a tras matza de coada!...si la anu nu promite!
despre iernare si restrangere cuib la aceasta familie:.....am vazut dispunerea hranei pe rame......pentru ca toata hrana de pe latimea ramei sa fie utilizata,folosita la iernare,acel cuib
se strange deacum pe patru rame....si asa va ierna...albina care-o arati in film nu este nici macar pentru cinci rame.bineinteles ca tu o poti lasa pe 7-8 cum ai zis...dar se va urca pe jumatate de rama si ramane mierea langa ghem!
am scris astea in asa fel incat manjii sa poata face o comparatie in limbajul apicultorilor...ohooo!!!...eu le iernez pe opt rame....si tu manzule-iti faci probleme ca tu ai decat pe patru... deci manzule care citesti..sa-ti intre in cap ca fiecare are gradul lui de apreciere in discutiile la telefon!
iarasi alt aspect..la stupul asta...familia cara la greu polen...cand real ar fi...,,mai este un aport de polen cat de cat multumitor pentru timpul asta!""...
sau uite niste rame splendide de iernat...splendida de iernat nu era decat a doua dupa hranitor!
zic toate astea pentru manji care vorbind cu alti colegi la telefon , sa cantareasca bine informatia si sa nu intre in panica...ca vezi Doamne,ce are ala de la capu firului e ff bine si manzu sta rau, ca la el nu e asa cum zice ala la telefon!!!
problema este ca mai toate discutiunile au loc telefonic!
alt aspect...nepoateee...cum iti merge????ohooo...la mine in zona cara la greu!!...si cand pici peste el, stupii sunt ca ditamai caciulili in cap si seci de miere!!!
si inca ceva..tot pentru manji......este singurul film unde vedeti ca in pat cald prima rama de la urdinish o evita! asta e boala patului cald!te trezesti cu fata dinspre urdinis goala...chiar cateodata necrescuta integral, chiar daca familia a fost buna si avea cine sa o creasca..chiar daca intentionat bagi una full de mancare tzi-o cara in alta parte