comi scrie:Dar ce ziceti de un stup model,,british standard..........Astept cu placere opinia dvs referitoare la acest model de stup.
BUNKA scrie: Daca Akmm intelege ceva rusa tare as vrea sa stiu ce zice nenea ala Vladimir Khomich despre tehnologia lui de lucru cu Delon....
Livius scrie:Ziceti ca v-au murit de foame inainte de Craciun? Sincer, nu prea cred ca de foame au murit. Cred ca mai degraba de vreo boala, tinand cont de faptul ca nu prea le-ati tratat, sau daca le-ati tratat ati facut-o prin metode proprii, mai mult sau mai putin eficiente. Un Warre, daca a reusit sa-si construiasca un corp complet, inseamna ca are si o mica rezerva de hrana. Nu pot baga mana in "foc", insa cred ca nu hrana insuficienta a fost motivul pieirii lor atat de premature, ci o alta cauza.
stupul scrie:Nu ma ocup de 2 zile de apicultura! Au murit de foame ...
BUNKA scrie:Livius scrie:Liviu..salut, la tine cum au mers Warre?..mai ales in ce priveste iernarea..
Tu esti mai aproape de mine si parerea ta e mai concludenta pt ca cu cat te apropii de Botosani, Dorohoi, Radauti..cu atat iarna este mai lunga, mai apriga si mai cu schepsis.
Salutari !
cantemir scrie:stupul scrie:Nu ma ocup de 2 zile de apicultura! Au murit de foame ...
Asa a zis si tiganul de magarul lui: cand l-a-nvatat sa nu mai manance, a murit!
Chiar aveti ceva comun cu apicultura?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 20 vizitatori