alt stupar scrie::lol:![]()
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Nu vreau sa supar pe nimeni dar...transvarzarea e, pt mine o mare prostie!!!
nu vreau sa te superi pe mine dar... apicultura (ansamblul ei) nu cumva e, pt tine "o mare prostie" ???
priest scrie:Conteaza marimea unei matci? Intreb asta deoarece la unul dintre stupi am plantat o botca si mi-a iesit o matca mai mica decat la celalalt (aceea fiind cumparata separat de roi)...
italianu scrie:din cite?
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Va salut si va respect! Chiar pe toti!
Iar in "capacitatea mea redusa de a intelege" acest fenomen, am facut transvarzare si simpla si dubla, si cu ou si cu larva
Sanatate!
[/quote]stoenescu gheorghe-gabriel scrie:
Pt. ca daca tot nu le am cu cresterea matcilor macar stiu ca am butoaiele pline,Nimeni nu a afirmat ca fara crestere de matci nu poti avea butoaie pline .Aici alta e discutia
domniile voastre,mari stupari consacrati! Dar pt. ca observ ca devin pe undeva tinta ironiilor ce depasesc nivelul de colegialitate si fraternitate, cel putin al Forumului nu neaparat ca suntem toti stupari iar unii dintre noi au baut cerneala si altii au scris cu ea(proverb romanesc-fara nici-un fel de ironie), va las pe dvs. ,stupari mai invatati sa cresteti matcile cele mai bune ,aratandu-ne si noua cum.Va e atat de greu sa scrieti un mesaj fara sa inserati si doua -trei atacuri?
adevaratii stupari si mai ales cu nume(si am privilegiul sa cunosc destul de multi) nu stau pe net, pt. ca in primul rand n-au timp de asa discutii(stiti cu totii cum e in timpul pastoralului la cules, defapt si eu timp de 2 luni n-am avut timp de Forum, fiind in pastoral),iar in al doilea rand cred ca si-au dat seama cu ce fel de stupari au de-a face aici.Nimeni nu a afirmat ca pe acest forum sunt ...miezul din apicultura.Vad ca matale insa te-ai cam saturat de noi.Pentru asta aveti 6 zile pauza.Dupa pauza, poate nu mai jigniti forumul si pe cei ce-l compun
italianu scrie:atunciai o acceptare de 33,33%
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 49 vizitatori