Helooo ! aici vorbim de loca si oxi si nu varooa si amitraz !!!! Vb. de antibiotice si NU de acaricide non-sistemice .
Chiar e asa greu sa se mentina un subiect de discutie ?
Dragos2006 scrie:Helooo ! aici vorbim de loca si oxi si nu varooa si amitraz !!!! Vb. de antibiotice si NU de acaricide non-sistemice .
Chiar e asa greu sa se mentina un subiect de discutie ?
nicus scrie:Pentru amitraz am gasit o valoare intr o hartie oficiala, pentru a i da un punct de plecare lui Patrascu.
In CE 28/2004 http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 028:RO:PDF
Deocamdata nimic.
zoia scrie:am avut atac de loca americana la 2 stupi, i-am ars, iar la restul stupilor am facut tratament cu oxitetraciclina in zahar pudra, presarat pe rame la sfarsitul lui septembrie. In octombrie am pus mancare la stupi, apiinvert, si nu urca sa ia mancarea din hranitor. Ce sa fac?
nicus scrie:Din ce inteleg eu, daca inteleg corect, tu vei incerca sa dai 'preventiv' la toata stupina. E un punct de vedere.
Mai tii minte perioada in care erau astia in strada si in pasaj la universitate deasemenea (fiindca de acolo te stiu eu pe tine)
si se ofereau sa ne vaccineze preventiv? Am cativa cunoscuti care s au dus trimisi de sotii sau mame..![]()
Nu mai intru si in dicutia cu despagubirile fiindca iar ne departam.Eu am apasat pe subiect in speranta ca va posta si altcineva SOLUTII nu IPOTEZE.
Inca mai astept, eu nu ma grabesc. Las pe altii la rand fiindca sunt sigur ca are cine sa scrie.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori