Eu am facut-o pt ciupercarie, nu a dat rezultate [acolo erau alte cerinte], si cand am vazut pozele, am actionat
printre caltabosi
janese scrie:azi am dat o fuga pe la stupi sa numar niste capace de 10 rame pe care le aveam rezerva in stupina si am ridicat un capac la unu care-l stiam eu,mai asha.....
ii trebui a doua turta de un kil!
balanescuadrian scrie:... Dezavantajul vazut de mine este ca ocupa iarna din rezerva de hrana, dar in cazul de fata o miere usor incalzita pusa in hranitor fix deasupra ghemului .... ar fi destul de interesant de vazut!
andrei_calinescu scrie:janese scrie:azi am dat o fuga pe la stupi sa numar niste capace de 10 rame pe care le aveam rezerva in stupina si am ridicat un capac la unu care-l stiam eu,mai asha.....
ii trebui a doua turta de un kil!
Grand Maitre,
Ala e pe 4 rame, adica ala e hrnaitor sau e o rama cu hranitor?
Nu de alta, dar eu credeam ca apicultorii mari ca dumneavoastra, nu au pisici urduroase pe 4 rame, asa cum au apicultorii mici, adica eu.
janese scrie:@ bostina buzoianu:..ce e ma, racheta aia???
janese scrie:cavaleriuleee!!!sa traiesti ma!!!esti cam scump la postare!!!!
ce te-ai apucat de lucru, ma???
nu vezi ca in poza ta e frunza cat caru in pomi?????aia e poza din iunie!!!!!pungasule!!!!stiu unde ai stupina si am zis sa trec pe acolo sa mai arunc un ochi de spionaj peste gard....dar nu am avut timp!!!!!o poza cu stupina????mai ai ma albine!!!???? 3,14?...3,16????
janese scrie:www
arnautu valentin scrie:janese scrie:www
hai bre ...a dat Dumnezeu!hai ca vrea sa faca nevasta niste gogosi si i trebuie zahar pudra!![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori