de robert.s_robert » 03 Dec 2012, 02:08
in acest weekend am mers la tara,sambata a fost timp frumos;asadar nu m-am puput abtine sa nu ridic capacul la stupul dublu...ce credeti ,am gasit mucigai in capac...am si poza dar o voi posta maine.
albinele din familia de bastina a cutiei nr 5,s-au retras pe un singur interval cel de langa diafragma ce le separa,iar celalalt are cam doua jumate.observ ca si cele ce sunt decat pe un interval au capacitatea de a trimite acasa hoatele si viespile,au revenit la viata ,nu mai sunt asa neputincioase cum erau inainte,,..sunt inteligente ca au ramas asa cum le am pus cu ghemul de iernare de-o parte si de alta a acelei diafragme perforate...le am desenat niste simboluri deasupra fiecarui urdinis,sa stie unde sa intre...mare multumire sufleteasca voi avea daca imi va supravietui roiul pe un interval..
am uitat sa precizez,atunci cand am pus ambele roiuri in aceasta cutie am gaurit si fagurii in jumate sa treaca albinele mai usor...am vazut la un nene pe youtube si am zis ca nu am de pierdut nimic.
0762616363