Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde vlad » 27 Dec 2012, 19:47

gusoiu_gigi scrie:
arnautu valentin scrie:
janese scrie:www

hai bre ...a dat Dumnezeu!hai ca vrea sa faca nevasta niste gogosi si i trebuie zahar pudra! :D :lol:

Stai ma nu te grabi ca ieu stau la rand deasta toamna, ce vrei sa se strice zaharelu .....nea Jane niciun comentariu,,,,, face, ce face, sau face vata pe bat :lol: hai nu fi moles ...povesteste ca sunt numai ochi.. : :shock: ..... :lol:

lasati omul in pace ! o fi terminat zaharul . voi stiti ce coada e la fabrica ?! o fi in vreunul din alea 10-15 tiruri care stateau la coada .
vlad

Mesajde jenica67 » 27 Dec 2012, 22:33

janese, vrei sa te faci distribuitor de zahar pudra ? Vezi ca DNA-ul cauta sa recupereze, toate castigurile subterane. :lol: Apropo sa pui o poza, cu primul sac de zahar macinat, sa vedem si noi cum arata.
jenica67

Mesajde janese » 29 Dec 2012, 19:59

janese

Mesajde Ioan Guist » 29 Dec 2012, 20:35

Ai cui sunt?
Ca s astiu de cine sa ma iau :D
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde janese » 29 Dec 2012, 20:55

:lol: de doi ani ma caznesc sa postez filme...m-a invatat nepotu buzoian...am facut si am tot facut conturi pana nu m-a mai primit youtub-ul :P !!...in seara asta am intrat cu nepotu in telefon sa ma invete iar si nu am fost in stare...am chemat-o pe nevasta-mea si cu ajutorul lui a putut sa puna pe youtube.,,,,,dar astia doi m-au lucrat!!! :lol: si-a facut nevasta-mea cont!!!!deh.......sunt maritat in casa!!!!
janese

Mesajde balanescuadrian » 29 Dec 2012, 22:24

Acu arata bine profilul :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde proapis13 » 29 Dec 2012, 22:35

Nea Janesse,sa inteleg ca stupii aia la care le-ai dat a doua turta acuma dupa salcam ajung ca aia din film???
Sau pe aia din pod ii adaugi peste cei de anul trecut si le iei culegatoarea la cules??
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Ioan Guist » 29 Dec 2012, 22:39

Jane
Ce ma ? e greu sa recunoasti ca sunt ai tai? au ti rusine cu ei?
Ioan Guist

Mesajde balanescuadrian » 29 Dec 2012, 22:49

asa e nea janese ...e mai ...secretos :))))))
Ultima oară modificat de balanescuadrian pe 29 Dec 2012, 23:39, modificat 1 dată în total.
balanescuadrian

Mesajde janese » 29 Dec 2012, 22:57

de ce sa-mi fie ,ma,rusine??am mai zis...cel mai greu aproape 140kile...te ia toate caldurile sa umblii in ei...matcile poti sa le cauti si o zi intreaga si nu dai de ele!soacra-mea a zis...daca mai faci dastia, eu nu ma mai bag in ei niciodata!!! :P sunt filmati dimineata pe la sase la un salcam unde noaptea trebuia sa stai cu sosete de lana ca iti inghetau picioarele!pe la doua noaptea se lasa o ceazta dracuuuu.....

nepoateee!!!..acu vazui ce ai zis cu profilu!! :P !schimba si baga cu,, janese "", maaa sau cu japonese..cum crezi tu!!!!!!!fa tu o jonglerie daia de buzoian!!!
ia zi ma, o istorioaraaa.....cati ai...ce planuri ai.....ce te multumeste la apicultura...ce te nemultumesteee.....ce-ti lipseste...ce-ti doresti?????de-ar fi acu sa te iei de apicultura de la zero...cum ai face?????
Ultima oară modificat de janese pe 29 Dec 2012, 23:11, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde janese » 29 Dec 2012, 23:08

proapis13 scrie:Nea Janesse,sa inteleg ca stupii aia la care le-ai dat a doua turta acuma dupa salcam ajung ca aia din film???
Sau pe aia din pod ii adaugi peste cei de anul trecut si le iei culegatoarea la cules??

am vizionat filmele lu DM , zilele asteaaaa...de le stiu pe de rost!!!......canadianu a umblat la durata de viata a albinei...si e posibil sa ajungi la corpurile alea populate...ce vreau sa zic...si eu cred ca sunt pe calea cea buna in problema asta!....mai vorbim!!!!!vine ea primavara!!!!
acuuuu.............TURTA LA PUTERE!!!!!!!!!!!! :lol:doar in iarna asta si ca si pana acu!!!!! :D
janese

Mesajde balanescuadrian » 30 Dec 2012, 00:09

in legatura cu profilul ..... . ca un om care tine la "eticheta" ..... nu am memorat parola..asa ca daca vrei sa mai modific ceva imi dai ori un SMS cu parola ori un mesaj privat! :geek: (utilizatorul il stiu ptr ca eu ti l-am ales)

in legatura cu intrebarile....
a) am 115 stupi (mai puternici sau mai putin puternici) pe care vreau sa ii vad cu bine in primavara. Alte planuri mai am dar vom vedea ce si cum ... la momentul potrivit. Cand voi ramane fara planuri inseamna ca am inceput sa imbatranesc :lol:

b)ma multumeste: ca am reusit sa ajung pana aici :D

c) ma nemultumeste pretul mic la miere, pretul mare la utiljele apicole si lipsa unei vetre apicole asa cum as vrea eu, dar daca am avea mereu ce ne-am dori am fi vesnic nemultumiti :mrgreen:

Daca ar fi sa o iau de la inceput .... nu cred ca as schimba ceva!! (pana si greselile sunt frumoase cand te uiti in urma!)
Ultima oară modificat de balanescuadrian pe 30 Dec 2012, 02:30, modificat de 4 ori în total.
balanescuadrian

Mesajde Ioan Guist » 30 Dec 2012, 00:17

Bravo Adriane.
Ioan Guist

Mesajde proapis13 » 30 Dec 2012, 09:52

Nea Ghita,banuiesc doar ca metoda asta cu roii o aplici de la prinz pina seara si spre sfirsitul culesului
doar intr-o zi dupa care roii poposesc pe o alta locatie;sau ai ceva mai elaborat??
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 30 Dec 2012, 11:09

Informatie valoroasa mai ales pentru cei ce lucreaza cu familii ajutatoare;metoda e de tinut minte :!:
proapis13

Mesajde arnautu valentin » 31 Dec 2012, 16:16

vezi bre poate te imbetzi la noapte si ma dai dracu pe poarta afara! ;) :evil:
adi1574
arnautu valentin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE