ce facusi bre adi?ai reusit sa superi si tu pe cineva?
in sfarsit...credeam ca nu apuc sa o vad si p-asta... !
cred ca e cazul sa ne ceri si noua scuze (mie si lui valerica). tu si altii a-ti reusit sa ne bagati in gurile nevestelor!
F.S.N-urile s-au dus pe albine, in loc sa mearga spre alte destinatii cunoscute doar de ele *(ale nevestelor)...deci...asteptam sa ne ceri si noua scuze ca na...asa e corect...
**********************************************************************************************************************************************
Cataline...chiar cred ca te-ai luat exact de cine nu trebuia....acest Adi Hodis, este mai presus de toate un OM.
s-ar putea ca eu sa fiu subiectiv , cunoscandu-l personal, totusi nu cred sa fi reusit sa supere pe cineva, iar daca a reusit asa ceva, atunci este o performanta pentru el.
discutiile nu pot fi numai si numai asa cum spui tu...''fff serioase''. nu suntem la politie la ''interogator'', este un site de profil dar si de SOCIALIZARE.
e randul meu sa-ti cer scuze , sau nu e nevoie?
hai la discutii si sa lasam lucrurile asa cum sunt;pe vremurile astea nenorocite daca mai ne certam si intre noi unde oare o sa ajungem?
toate cele bune !