Miere de salcam, cateodata si eu mai ascult de astea. Atunci cand.. ma gandesc la: "pentru ce toate astea?" Sau poate cand.. reactionez impotriva zilelor care trec si nu mi lasa decat ceea ce vor ele.. Sau atunci cand.. ii dau dreptate celuia ce a zis o: "tine-ma Doamne prost da' sanatos"..
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
Miere de salcam, nu te gandi la ce am scris mai sus, e periculos si chiar nu se merita, viata e usoara, mai ales cand incepe week end ul. Un week end placut, draga apicultorule.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
buna ziua domnu nicus. sunt foare fericit ca miati pus mie muzica si mai ales cami place muzica pe care miati puso mie. si sa stit ca si eu ascult mult muzica aicia la serviciu la mine ca e plictiseala cand sunt singur atatea ore. am si casetfon si ascult de toate felurile de muzica.ca eu aicia siasa nu prea am ce face.cand e vara mai umblu la allbine si mai am grija de rosi ca are sefu acilea gradina.da cand e iarna ascult muzica.si mai am un cane pe carel cheama bobita si mai ma joc cu el ca e credincos.si sa mai stit ca miemi place mult sa ascult mane;le si muzica poplara da ascult si niste muzica mai straina.ca mam plictisit de manele si dee populara.asa ca acumapun si eu muzica