delorin I scrie:Nu-i nimic facem analiza polinica si vedem noi ce fainosag folosesti...Ioane...unde -i microscopul ?
proapis13 scrie:Eu zic sa faci cum scrisei eu mai sus ca e mai bine![]()
Ia pune de curiozitate si amesteca 1,5kg de zahar cu 1kg de miere sa vezi ce bulumaci faci acolo![]()
Si sa ai grija ca mierea sa fie neaparat zaharisita iar dupa amestec sa o lasi 24 de ore sa nu curga peste rame![]()
salve
catalin_viezure_6 scrie:proapis13 scrie:Eu zic sa faci cum scrisei eu mai sus ca e mai bine![]()
Ia pune de curiozitate si amesteca 1,5kg de zahar cu 1kg de miere sa vezi ce bulumaci faci acolo![]()
Si sa ai grija ca mierea sa fie neaparat zaharisita iar dupa amestec sa o lasi 24 de ore sa nu curga peste rame![]()
salve
pai am numai miere cristalizata , bun atunci o sa incerci reteta ta sa vedem cu iasa, ai mai folosit o ?
Tăgîrţă Viorel scrie:Si pe la ce data se administreaza turta asta? Nu-i mai buna cea după reteta lui nea Gica ca este invertita?
Sanatate!
proapis13 scrie:Primesc pe oricine in modesta mea stupina,numai vino tu si ia si pe altii
salve
StateF scrie:Tocmai ce am vazut pe alt topic ca ati amintit de scule si Dunare....ATAT !
Cu cine vin...nu stiu dar cu siguranta ma veti avea pe cap .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori