mac72ro scrie:Eu cred ca in Romania dupa aceasta lege va aparea stupul zgirie nori.
In loc de 200 stupi vei avea 49 dar cu o inaltime de lucrezi la ei cu scara de pompieri.
Mircea_63 scrie:pab scrie:ma dau batut. Mircea 63 si Frantescu citati articole care nu au legatura cu apicultura, care nu s-au aplicat niciodata in apicultura, cum ar fi retinerea impozitului la sursa.
pab, nu e vorba de dat batut sau nu.Sper sa nu fie cum spui si cred ca si tu ti-ai dori in acest caz sa nu ai dreptate.
Un PFA care face comert, sau un SRL -de exemplu- are de ales (avea, ca acum nu mai are de ales) intre a plati 16% impozit pe profit sau 3% impozit pe venit.
Profit = venit - cheltuieli
Cum toti suntem baieti destepti.... cheltuielile foarte mari si rezulta 16% din nimic = canci.
Acuma au bagat obligatoriu 3% din venit. Ca ai sau nu profit, e treaba ta. De retinut ca nu-i profitul ca venitul....
Mircea_63 scrie:11- ianuarie 2013 ...............................................................................................
Mai e nevoie de putina agitatie despre profiturile "colosale" din apicultura si ii vine cuiva ideea impozitarii si a TVA-ului. De ce nu, a unui impozit forfetar, ca e mai simplu. Basca modul de calcul sa mai plece de la ideea ca un stup produce 100 kg de miere...
eu ma gandesc la Valter , asta are vreo 250 familii si vreo 300-400 de nuclei , cum o sa se calculeze in cazul lui daca -i vine un control si mai are parte si de vreun prost care nu stie ce e ala un stup si cum arata un nucleu ? si daca-i mai este si frica de albine , le numara de la distanta cu tot cu nuclei , si gata , Valter e bun de plata
LUCIAN AVRAM scrie:eu ma gandesc la Valter , asta are vreo 250 familii si vreo 300-400 de nuclei , cum o sa se calculeze in cazul lui daca -i vine un control si mai are parte si de vreun prost care nu stie ce e ala un stup si cum arata un nucleu ? si daca-i mai este si frica de albine , le numara de la distanta cu tot cu nuclei , si gata , Valter e bun de plata
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 45 vizitatori