Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultura după IMPOZITARE. Încotro?

Mesajde jenica67 » 25 Ian 2013, 11:01

akmm scrie:Eu sunt de parere ca cei 7,4 milioane de alegatori au rasunsuri la toate aceste intrebari.

Sa nu dam vina pe astia, ca Base ne-a spus acum 2 ani, ca totul trebuie impozitat, deci semnasera ei cava cu FMI si altii, o astfel de intelegere.
Dar nu stiu de ce va faceti atatea probleme, ca s-a spus clar ca se impoziteaza, numai cei ce au peste 100 de stupi, si PFA-urile cu fonduri europene.
jenica67

Mesajde filip » 25 Ian 2013, 11:17

Jenica ,impozitarea se face de la 50 de fam in sus.Intra pe Revista Ferma **La revista presei si aflii cum la venitul de 70 roni se aplica un impozit de 16%.Daca treci de 100 fam e alta norma de venit
filip

Mesajde mirceahvn » 25 Ian 2013, 11:43

[
quote="akmm"]Eu sunt de parere ca cei 7,4 milioane de alegatori au rasunsuri la toate aceste intrebari.
Sa luam de la cei ce se scoala cu noaptea in cap sau nu se culca deloc si cara stupii; scot miere toata noaptea iar a doua zi beti de oboseala trebuie sa mearga la servici; isi fac griji ca vre-un tampit sa nu stropeasca pomii in timpul infloritului etc, si sa dam la cei care nu au dar vor sa aibe si ei.
Poate aflati cu aceasta ocazie ca asta inseamna guvernarea de stanga.Ca de solidaritate cu cel care nu vrea sa munceasca dar are burta sa manance sunt satul pana peste cap.Parerea mea.[/quote

Degeaba incercam sa ne ascundem ca strutul si eu sunt de acord cu colegul nostru si nu stiu de ce dupa 89 poporului roman ii place sa aleaga mereu comunistii(de la Iliescu pana azi la Ponta) ,am observat ca ,cu cat e mai mare saracia cu atat mai abitir se aleg comunistii sau partide de stanga ,asa fratilor ca acum dupa fapta si rasplata ,ramanem ca si pe timpul lui Ceausescu(cand se taiau animalele pe ascuns) sa ne ascundem stupii prin hambare sau sa-i punem pe numele altora ca asa ne place noua calea fanariota ,nu ceva corect si simplu.
mirceahvn

Mesajde Ioan Guist » 25 Ian 2013, 11:58

Foaie verde de dudau,
Noi o ducem tot mai bine.

Incet si sigur, de 22 de ani in coace mergem spre o directia clara.Cine munceste are tot ce vrea si cine nu munceste are tot asa.
Dar de ce sa ...strangem cureaua? Si ma rog de ce sa dam afara 20 000 de birocrati? Nu mai bine ridicam la 588 si dam mana libera la primarii sa-si angajeze rudele? Astfel avem ...linistea si pacea sociala de care este aaatata nevoie , sa se poata mulge in liniste si fara teama ca nesimtita de vaca va lovi cu piciorul in galeata de lapte sau cu coada peste ceafa.

Stanga stie.Stie bine ca cei ce rup oasele, nu vor lasa sculele jos.Vor munci si mai abitir.Vor ramane fara timp liber si deci nu-i asa ,nu mai stau la taclale pe net.Si nici nu se vor trate de oase .Astfel raman clinicile disponibile pentru tot bizonul.
Cat despre asistatii social , acestia vor sta in continuare pe antene si vor inghitii parerile avizate ale supercomentatorilor ce nu au nici un interes.Sa fie clar.Au scos si OTV (mare branza) ramane astfel ca sursa de informare sigura pentru bizonul manipulabil (majoritate larga + retardatii de la OTV), "realitatiile" si antenele. :lol: :lol:

Sa fim sanatosi.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde akmm » 25 Ian 2013, 12:04

In caz ca s-a trecut repede si nu s-a observat mai zic odata:
La Masura 141 spre exemplu, vorbesc de ea pentru ca sunt in cauza, participatia Statului Roman la constituirea fondului este 20%, restul este de la UE.
Cum orice ai cumpara din Romania, de la sarma la centrifuga( vorba aia iti trebuie facturi si bonuri fiscale stampilate pe spate), platesti 24% TVA, automat Statul iti da 20% si iti ia 24%.
Deja suntem impozitati 4%.
Se pare ca nu e de ajuns.Cand se inmultesc averile, se inmultesc si cei care le mananca.
In mod normal, daca tot acest impozit ar fi fost un efort al natiunii la razboi, inundatie sau cine stie ce cataclism, le-ai inghiti.Cand insa iei de la cei ce muncesc si dai la cei ce mananca, iti vine un sictir de-ai pleca la Berlin, vorba lui Nenea Iancu.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde eugen. » 25 Ian 2013, 12:12

Dila Daniel scrie:probabil,tot ce inseamna sprijin(financiar) european sau national nu se va mai adresa celor sub 50 de stupi
probabil,iarna asta...vor murii multe familii de albine scazand considerabil nr.de familii pe plan national.
probabil,apicultorii vor tine cat mai putine familii si cat mai bune.
probabil,se va inmultii nr.apicultorilor ce au sub 50 de stupi,si va scade numarul"profesionistilor"
probabil unii se vor lasa
dar sigur...eu unul,am sa continui sa fac apicultura!

Si eu.... dar asta nu nseamna ca mi pica bine ce se intampla .
eugen.

Mesajde akmm » 25 Ian 2013, 12:13

jenica67 scrie:
akmm scrie:Eu sunt de parere ca cei 7,4 milioane de alegatori au rasunsuri la toate aceste intrebari.

Sa nu dam vina pe astia, ca Base ne-a spus acum 2 ani, ca totul trebuie impozitat, deci semnasera ei cava cu FMI si altii, o astfel de intelegere.
Dar nu stiu de ce va faceti atatea probleme, ca s-a spus clar ca se impoziteaza, numai cei ce au peste 100 de stupi, si PFA-urile cu fonduri europene.

Eu zic sa nu ne facem ca nu intelegem.
Cand vrei sa dezvolti o tara incurajezi pe cel ce munceste, ca vazand tot puturosul, sa iasa din casa si sa puna osul la treaba.
Cand merge cu un protest doua si ajutoare sociale nici nu stiu de ce s-ar omora cineva cu munca.
Sa nu vorbim ca babele de Presedintele Basescu.Omul a spus clar ca marirea TVA, singura care i-a afectat pe producatori in criza, a fost efectul nescaderii pensiilor.Omul cu pensie mica nu a protestat niciodata.Nu acelasi lucru cu cei pensionat la 42 ani.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde cucubau » 25 Ian 2013, 13:24

O tara bogata, este acea tara in care poporul este bogat. Dar daca statul isi saraceste in mod constant propriul popor, imaginati-va care va fi viitorul acelei tari!
........
cucubau

Mesajde eusebiu » 25 Ian 2013, 14:07

cobi scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:a scris un coleg pe aici pe undeva ........ nu mai stiu pe unde , dar era cam asa

ROMANIA TE IUBESC , VAND TOT SI EMIGREZ

Era ardelean? :)

Oricum cei care iubesc albina vor merge inainte...sau vor face apicultura la distanta :P

Eu am scris d-le lucian.
Sunt argesan :lol:
Cu stupii o rezolv cam asa:ii trec si soacramii 20 -30 ca nu are acelasi nume ca mine :lol: :lol:
Romania te iubesc... vand tot si emigrez.
eusebiu

Mesajde filip » 25 Ian 2013, 17:56

Fermierii Gorjeni trebuie sa returneze 8,7 milioane lei ,plati necuvenite.Stirea in Revista Ferma
filip

Mesajde zlibut » 25 Ian 2013, 19:07

Asa ne trebuie pentru ca prea se lauda unii apicultori cu venit de 1000 eu /fam /an pe la toate televiziunile vezi profu Ursu , ce conteaza 16lei impozit /fam la asa venit nuuuuuuuuu.
In loc sa ne plangem si noi precum americanii ,europenii ca albina ii pe cale dedisperitie.
zlibut

Mesajde badguy_goodguy » 25 Ian 2013, 19:15

Fii serios, maxim 200 euro profit pe stup. Si asta inseamna sa hamalesti pe ei la salcam in mai multe localitati, la tei in mai multe localitati, rapita,etc.
badguy_goodguy

Mesajde filip » 25 Ian 2013, 19:27

Eu am un prieten ce are doua pavilioane si ceva stupi varsati.Are un caiet in care trece toate cheltuielile si veniturile.Om platit la paza,mancare,tigari.Oameni la extractie,la incarcat.Nu e asa simplu ca toata mierea e venit.Bidoane cu miere pe traseu,etc.Apoi sa nu ai probleme cu vecinii trebuie sa dai miere.Nu toata productia e profit.
filip

Mesajde proapis13 » 25 Ian 2013, 19:30

badguy_goodguy scrie:Fii serios, maxim 200 euro profit pe stup. Si asta inseamna sa hamalesti pe ei la salcam in mai multe localitati, la tei in mai multe localitati, rapita,etc.

Mai taie,twix-twix :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde jenica67 » 25 Ian 2013, 19:34

Care aveti posibilitatea, uitati-va la filmul documentar : The Shock Doctrine - 2009 si veti intelege mai bine, ce ni se va intampla si de ce zicea Base ca mai bine suge ..la la licurici mari.
jenica67

Mesajde BeesDream » 25 Ian 2013, 19:45

Mai oameni buni :lol: parerea mea ca un protest al tuturor apicultorilor ca renunta la apicultura si nu mai fac nimic ar anula aceste impozite! Ganditi si voi putin ca fara albine sar alege praful si de agricultura si daca ar disparea albinele ar disparea si fructele si legumele si nu s-ar mai face nici medicamente cu propolis si venin de albine, nu s-ar mai face tratamente la atatia bolnavi care fac tratamente cu miere etc. si tine-ti cont ca a spus si Einstein "Daca albinele ar disparea omenirea ar mai exista inca 4 ani"
Daca se fac impozite doar la cei cu peste 50 sau 100 stupi s-ar rezolva problema ca nu e greu sa treci pe numele tau doar 49 stupi si pe al unui amic alti 49 stupi si al unui var alti 49 stupi etc... :lol:
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE