ghimpe scrie:o stire pe radio antena satelor,relateaza ca APICULTORI din HARGHITA au facut un miting la MIERCUREA- CIUC referitor la imoztarea veniturilor din apicultura .intodeauna ei stiu sa se organizeze ,noi romani ne lasam pe tanjala (daca se duc ei noi de ce sa mergem??? ).
so-ri-pan scrie:Am omis. Participa la Ploiesti membrii din toate asociatiile, inclusiv ACA.
ralu scrie:Am inteles dintr-o anumita sursa ca impozitul nu ar fi pe familia de albine ci pe stupina si ca s-a interpretat gresit.Deci cei care au intre 51 si 100 platesc 16 la suta din 70 de lei si cei care au mai mult de 100 familii platesc 16 la suta din 98 de lei.ce credeti?e posibil?
ralu scrie:Am inteles dintr-o anumita sursa ca impozitul nu ar fi pe familia de albine ci pe stupina si ca s-a interpretat gresit.Deci cei care au intre 51 si 100 platesc 16 la suta din 70 de lei si cei care au mai mult de 100 familii platesc 16 la suta din 98 de lei.ce credeti?e posibil?
so-ri-pan scrie:La Ploiesti va avea loc luni la ora 10 in fata PRIMARIEI cu deplasare la sediile PNL si PSD unde se vor depune PROTESTE.
Cine vrea sa organizeze LUNI, maine trebuie sa o depuna la primarie si la Politie.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori