Eforturile mele de a sensibiliza parlamentarii au inceput sa dea roade. Mai sunt si altii care vor sprijini. Zilele urmatoare voi face precizarile de rigoare:
http://www.bzi.ro/deputatul-bogdanici-a ... ata-342521
ioanpuiu scrie:Donbazil scrie:Sal'tare!
Nu cred ca-i bine sa fim marsavi!.....
Treaba-i serioasa si nu lasa loc la astfel de ciupeli. Ai ceva cu mine scrie-mi pe privat, nu f**e subiectul.....
Este posibil să fi înţeles eu greşit informţia pe care aţi prezentat-o : http://www.informatia-zilei.ro/sm/econo ... -pe-venit/
De aceea, vă rog să ne spuneţi ce legătură există între cele mai mari impozite practicate în diverse ţări, asupra unor venituri care nu au legătură nici măcar cu apicultura de acolo şi subiectul nostru unde vorbim despre impozitarea apiculturii de la noi, cu cel mai mic impozit (aşa cum a fost el prezentat de cei care l-au introdus)
api scrie:" 50 de ani de inapoiere europeana"??????
Cu tot respectul recomand tuturor cartea" Romania si Europa - Acumularea decalajelor economice 1500-2010" Bogdan Murgescu Editura Polirom.
-inapoierea are cauze mult mai profunde si nu sunt cauze de ieri de azi si nici din ultimii 20 de ani (desi ceea ce s-a intamplat in aceasta perioada a acentuat decalajul.
-de unde pensii mari ? corect in curand nici mici nu vor mai fi din doua motive : sistemul de pensii are un mecanism nepotrivit cu realitatile; o mare masa de oameni productivi au plecat ( nu le-a mai suflat vantul in panze ci doar in buzunare asa ca au vaslit spre alte orizonturi care chiar daca nu sunt prea roz asigura un trai mai bun fata de ce se poate aici asumand riscuri si imense inconveniente - vorbesc din experenta proprie)
- aduc aminte ca in 1994 daca nu gresesc domnul Vacaroiu avea un raport care indica faptul ca situatia demografica
va afecta puternic sistemul de asigurari si pensii ( realitatea ii da dreptate - sa-i dea Dumnezeu sanatate !)
si mai putem vorbi pe cifre si rapoarte dar si pe lipsa de masuri care trebuiau luate si ...nu s-au luat ;
La asta mai adaugam recenta constatare a calculului eronat al PIB in anul precedent de unde a rezultat in minus care trebuie acoperit ca se rupe naibii totul si mai adaugam si gaura de 1.000.000.000 EUR prezentata in raportul Curtii de Conturi si care pune in evidenta o administrare deficitara a banilor ; care bani? va spun eu aia care mi-au fost taiati si mie ca si multor altora dintre concetateni -din somaj , celor din familie din invatamant si sanatate care au beneficiat si ei de taieri, s.a.m.d...............dar nu acesta este subiectul....se pune intrebarea cum se astupa gaurile si nevoile firesc nu?
- pe spinarea albinei e greu, pe spinarea celor care sunt la inceput -si sunt in apicultura
-pe spinarea celor care nu au ajutor social, nu mai au ajutor de nicaieri dar au o familie si mai sunt si copii
care nu au cerut subventii care nu au cerut finantari ( nu vreau sa fiu inteles gresit ) si care pe picioarele lor cu sudoarea fruntii lor incearca sa puna pe picioare o activitate care inevitabil de la un prag de rentabilitate in sus
genereaza venituri bugetare sau fiscalizabile
-inteleg pana la un punct ca totusi trebuie o contribuitie ( care imi doresc sa fie administrata corect eficient si transparent si sa tina cont de suma factorilor care o pot influenta si in sensul cresterii ( efectiv numeros, conditii meteo favorabile, inventar necesar realizarii unui pastoral eficient) cat si in sensul descresterii daca conditiile climatice iti reduc efectivul, lipsa cules, ( vezi mai ales extreme zonale ale ultimilor doi ani).
Daca nu se tine cont de acestea se ajunge la PARADOXUL RUINARII PRIN IMBOGATIRE ce am scris in postarea anterioara .
Aduc aminte tuturor colegilor, iar cei mai varstnici si mai intelepti ca mine pot confirma, ca prin anii 60 s-a incercat o tentativa similara iar dupa primul an efectivele s-au redus cu mai mult de jumatate la pachet cu toate consecintele suportate de mediu si agricultura.In anul urmator s-a revenit si s-a trecut la scutirea fiscala a acestui domeniu RETINETI VA ROG FRUMOS -STRATEGIC!!!
Cu respect pentru toti indiferent de ce ve-ti scrie !
.
reformistul scrie:Eforturile mele de a sensibiliza parlamentarii au inceput sa dea roade. Mai sunt si altii care vor sprijini. Zilele urmatoare voi face precizarile de rigoare:
http://www.bzi.ro/deputatul-bogdanici-a ... ata-342521
proapi scrie:Sunteti intr-o mare eroare, ultimii 20 de ani tind sa micsoreze decalajul sau aveti prejudecati antidemocratice...
.
cantemir scrie:Intre Romania si Congo, fireste!
Intre Romania si orice alt stat european, decalajul se mareste... O simt din plin!
Si spun asta fara prejudecati antidemocratice! Doar obiectiv, ca traitor al vremurilor mele!
Donbazil scrie:Sal'tare!
Daca mint ei , iaca mint si eu.....![]()
http://www.informatia-zilei.ro/sm/econo ... -pe-venit/
XXL scrie:
donbazil te gandeai vreodata
ca javrele pe care le-ai votat
o sa impoziteze apicultura ?
si daca tot esti singurul care te bucuri de treaba asta pe aici
poti sa ne explici si nouo avantajele impozitarii
...poate suntem mai grei de cap si nu pricepem
XXL scrie:...sa inteleg ca impozitul meu se duce in pensia lui donbazil?![]()
![]()
cred ca incep greva fiscala
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori